Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μήπως πρόβλημα ανατροφοδότησης των ΑΤΜ λόγω απεργιών ή κάτι άλλο πιο ανησυχητικό; .xm.

Ντροπή αυτός θέλει ξύρισμα
Καταριέσαι ρε ξεφτιλα τους συνανθρώπους σου ?
Με κάτι τέτοιους ο κόσμος σιχαθηκε την Εκκλησια

Αν αυτός είναι ο λόγος του Χριστού ,που εκπροσωπεί το συγκεκριμένο ρασοφόρο ανθρωποειδές υπό την κάλυψη της..." ιερής συνόδου" , νοιώθω υπέροχα που δεν έχω πια καμιά σχέση μαζί τους.
Το κρίμα είναι οτι μαζί με αυτούς καταστρέφονται και αυτοί που πράγματι επιτελούν έργο.

Last edited:
Παιδια να πω κ γω την αποψη μου χωρις να θελω να γινει απαραιτητα κ δεκτη.
Πιστευω στον Θεο κ Ο Θεος υπαρχει κ ειναι διπλα μας.
Οι παπαδες δεν είναι Αγιοι.
Εχουν ταχθει να επιτελουν το εργο του Θεου κ να διδάσκουν αυτο αλλα ειναι ανθρωποι.
Κ σαν ανθρωποι ανηκιυν κ αυτοι σε ολες τις ταξεις του χαρακτηρα που εχουν οι υπολοιποι ανθρωποι.
Μην απομακρυνεστε απο Τον Θεο οταν βλεπετε παπαδες η καλογερους που καθε αλλο παρα τον λογο του Θεου ακολουθούν κ διδάσκουν.
Απλα να τους περιθώριο ποιειτε.
Εχουν κ αυτοι κρίματα κ αμαρτιες κ κακο μεσα τους όπως εμεις.

Ειναι ομως κ που ειναι απλοι λιτοι κ αληθινοι κ πραγματι διδάσκουν σωστα τις αξιες του Χριστιανισμου.
Οταν επιτελουν την Θεια λειτουργια ανεξαρτητως εαν ειναι καποιοι μαυροι απο την αμαρτια αυτη περιθωριοποιει ολα οσα εκαναν γιατί ουσιαστικα Ο Θεος λειτουργει εκεινη την ωρα κ οχι αυτοι.

Τελειωνοντας ξαναγινονται κ παλι οι αμαρτωλοι που ηταν.

Καποτε καποιος πολυ καλος Χριστιανος σταμάτησε ξαφνικα να μπαινει στον ναο.
Πηγαινε μεχρι εκει αλλα δεν εμπαινε μεσα.
Οι αμαρτιες του κ οι καταστασεις που βιωνε μα κυριος κάποια σοβαρη αμαρτια που ειχε κανει ο παπας του ναού δεν τον αφηναν να μπει μεσα.
Τον κυριευε το κακο κ ο θυμός.

Μια μερα εξω απο τον ναο καθως ηταν βγαίνει ενας ολοφωτεινος γεροντας.

Γιατί δεν ερχεσε μεσα του λεει.
Δεν μπορω αποκρίθηκε. ....
Καποτε εισουν κάθε μέρα στον ναο του λεει.....
Το ξερω του απόκρίνετε μα δεν μπορω πια.....κολαζομαι απο τον θυμο κ τις αμαρτιες μου.
Ελα μαζι μου του λεει.....κ μπαινουν στον ναο χερι χερι κ πανε σε μια γωνια κ βλεπουν εξω.
Από μακρια ξεπροβαλει ο παπας της εκλησιας να ερχετε στον ναο.
Είναι καταμαυρος κ τον συντροφεύουν κατι καταμαυροι στο πλαι του.
Μπαινει ο παπας στην εκκλησια....εκεινοι δεν μπορούν. ...κ αμεσως ασπρίζει κ γινετε κανονικος.
Κανει την λειτουργία. ..μα γυρω του βρισκονται αγγελοι κ αυτοι ειναι που λειτουργουν.
Τελειωνοντας. .....κ βγαινοντας εξω ο παπας ξαναγινετε ο μαυρος κακος κ μίζερος ανθρωπος που ηταν κ φευγει μαυτους πιυ ρθε.
Απο τοτε ο ανθρωπος ξαναγύρισε στην εκκλησια.

Μην απομακρυνεστε λοιπόν απο Τον Θεο κ βαζετε στο περιθώριο οσους τον εκπροσωπουν μονο στα ρουχα κ τα ρασα.
Ο Χριστιανος πιυ προσπαθεί... ...πιστεύει Στον Θεο.
Κ ας μην πήγε νει συχνα εκκλησια.
Προσπαθεί να μην αμαρτανει....δεν κρινει....δεν ζηλεύει. ...δεν φευγει απο τον Θεο οσο μπορει.
Κ ας μην ειναι καθε μερα στην εκκλησια.
Κάποιοι αλλοι που είναι εκει καθημερινά αλλα η ενοια τους ειναι ο σχολιασμός η κατηγορία η συκοφαντια κλπ νομιζετε ειναι σε καλυτερη μοιρα?
Οχι.
Γθαυτο να βλεπετε εσας κ το τι κανετε εσεις κ το τι κάνουν οι αλλοι κ ειδικα οι παπαδες να μην σας κυριευει.
Ολοι μας κάποια στιγμη υα δώσουμε λογαριασμό.
Τιποτε δεν μενει απληρωτο.
Ειτε παπας ειτε απλός. ....υα λογοδοτήτισεις.
Οσοι πιστευετε να Δοξαζετε το Ονομα Του.....κ να προχωρατε.
Θα δειτε παπάδες κακους.....φονιάδες. ...παιδεραστες....να καταριουνται...να κολαζονται σαρκικα κ πνευματικα.
Εσεις τον δικο σας δρομο....κ αυτοι τον δικο τους.
Την ιστορια μας την ειπε ο πατηρ Σπυριδωνας οταν ειμουν ακόμη μαθητης.
Ενας πολυ καλος κ απλος πατερας που μας εκανε θρησκευτικα οταν του ειπαμε γιατί να πηγαίνουμε εκκλησια ιταν βλεπουμε τετοια αίσχη.
Εχει 20+ χρονια απο τοτε μα ποτε δεν έφυγε απο το νου μου.
Κ να ξέρετε. ....δεν μπορουν ολοι παπαδες να εξολολογουν.....κ αυτο δεν είναι τυχαιο.

Εχουν ταχθει να επιτελουν το εργο του Θεου κ να διδάσκουν αυτο αλλα ειναι ανθρωποι.
Κ σαν ανθρωποι ανηκιυν κ αυτοι σε ολες τις ταξεις του χαρακτηρα που εχουν οι υπολοιποι ανθρωποι.
Μην απομακρυνεστε απο Τον Θεο οταν βλεπετε παπαδες η καλογερους που καθε αλλο παρα τον λογο του Θεου ακολουθούν κ διδάσκουν.

Ειναι ομως κ που ειναι απλοι λιτοι κ αληθινοι κ πραγματι διδάσκουν σωστα τις αξιες του Χριστιανισμου.
Οταν επιτελουν την Θεια λειτουργια ανεξαρτητως εαν ειναι καποιοι μαυροι απο την αμαρτια αυτη περιθωριοποιει ολα οσα εκαναν γιατί ουσιαστικα Ο Θεος λειτουργει εκεινη την ωρα κ οχι αυτοι.

Οι αμαρτιες του κ οι καταστασεις που βιωνε μα κυριος κάποια σοβαρη αμαρτια που ειχε κανει ο παπας του ναού δεν τον αφηναν να μπει μεσα.

Το ξερω του απόκρίνετε μα δεν μπορω πια.....κολαζομαι απο τον θυμο κ τις αμαρτιες μου.
Ελα μαζι μου του λεει.....κ μπαινουν στον ναο χερι χερι κ πανε σε μια γωνια κ βλεπουν εξω.
Μπαινει ο παπας στην εκκλησια....εκεινοι δεν μπορούν. ...κ αμεσως ασπρίζει κ γινετε κανονικος.
Κανει την λειτουργία. ..μα γυρω του βρισκονται αγγελοι κ αυτοι ειναι που λειτουργουν.
Τελειωνοντας. .....κ βγαινοντας εξω ο παπας ξαναγινετε ο μαυρος κακος κ μίζερος ανθρωπος που ηταν κ φευγει μαυτους πιυ ρθε.

Μην απομακρυνεστε λοιπόν απο Τον Θεο κ βαζετε στο περιθώριο οσους τον εκπροσωπουν μονο στα ρουχα κ τα ρασα.
Προσπαθεί να μην αμαρτανει....δεν κρινει....δεν ζηλεύει. ...δεν φευγει απο τον Θεο οσο μπορει.
Κάποιοι αλλοι που είναι εκει καθημερινά αλλα η ενοια τους ειναι ο σχολιασμός η κατηγορία η συκοφαντια κλπ νομιζετε ειναι σε καλυτερη μοιρα?
Οχι.
Γθαυτο να βλεπετε εσας κ το τι κανετε εσεις κ το τι κάνουν οι αλλοι κ ειδικα οι παπαδες να μην σας κυριευει.
Θα δειτε παπάδες κακους.....φονιάδες. ...παιδεραστες....να καταριουνται...να κολαζονται σαρκικα κ πνευματικα.
Ενας πολυ καλος κ απλος πατερας που μας εκανε θρησκευτικα οταν του ειπαμε γιατί να πηγαίνουμε εκκλησια ιταν βλεπουμε τετοια αίσχη.
Κ να ξέρετε. ....δεν μπορουν ολοι παπαδες να εξολολογουν.....κ αυτο δεν είναι τυχαιο.
.well done. ετσι ακριβως ειναι...

Πολύ καλό κόλπο αυτό με τις εκλογές του Γενάρη και τις εκλογές του Σεπτέμβρη. Όταν τους λέει κάποιος ότι δεν τηρούν αυτά που υποσχέθηκαν τότε απαντούν με το "ποίημα" που έμαθαν ότι οι υποσχέσεις ήταν για τις εκλογές του Ιανουαρίου και όχι του Σεπτεμβρίου. Το έχω παρατηρήσει σε πολλές δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης όταν νοιώθουν να στριμώχνονται... .fiurius.

Πολύ καλό κόλπο αυτό με τις εκλογές του Γενάρη και τις εκλογές του Σεπτέμβρη. Όταν τους λέει κάποιος ότι δεν τηρούν αυτά που υποσχέθηκαν τότε απαντούν με το "ποίημα" που έμαθαν ότι οι υποσχέσεις ήταν για τις εκλογές του Ιανουαρίου και όχι του Σεπτεμβρίου. Το έχω παρατηρήσει σε πολλές δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης όταν νοιώθουν να στριμώχνονται... .fiurius.
Χρηστο ενα μονο μπορει να τους χαραχτηρισει...ΕΛΕΕΙΝΟΙ...kkk.ψευτες .no.

Πάλι Τζακ-Ποτ στο Τζόκερ! Λέτε μαζί με τα αποθεματικά των νοσοκομείων, της βουλής κ.τ.λ. να βάζουν χέρι και στα λεφτά που συγκεντρώνονται στον ΟΠΑΠ; .xm.
Άντε να επέλθει η συμφωνία και να εκταμιευθεί η δόση ώστε να βγει και κάποιος τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ... .sarcastic.

καλημερα σε ολους τους φιλους,δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο θεμα,απλα θα ηθελα να ρωτησω αν δοκιμασε καποιος να βγαλει χρηματα απο ΑΤΜ σημερα,εγω παντως και στα τρια που δοκιμασα (πειραιως,εθνικη,αλφα) δεν διναν για προσωρινους τεχνικους λογους.
σήμερα πάλι δοκίμασα και τα ΑΤΜ δεν δίνουν χρήματα
πέρασαν τον θάνατο χθες και σιγά σιγά θα μας κηδέψουν .kkk.

σήμερα πάλι δοκίμασα και τα ΑΤΜ δεν δίνουν χρήματα
πέρασαν τον θάνατο χθες και σιγά σιγά θα μας κηδέψουν .kkk.
τώρα μου τηλ. ο γιός μου και μου είπε ΕΘΝΚΉ KAI ALPHA τα ΑΤΜ δουλεύουν στο Μαραθώνα

Μια χαρά δουλεύουν τα ΑΤΜ και θα συνεχίσουν να δουλεύουν μια χαρά.
Γιατί να μας κόψουν την ρευστότητα;;;;;
Αφού είμαστε το πιο υπάκουο παιδί της Ευρώπης.Όλα τα υπογράφουμε και κάνουμε ακριβώς ότι μας λένε χωρίς αντιρρήσεις .
Κάτι μαγκιές και κάτι κόκκινες γραμμές είναι μόνο για τα πανηγύρια .
Βλέπεις τους βουλευτές της ΝΔ , τους "Ναι σε όλα¨, να φωνάζουν κατά του προδοτικού Συριζα που ψήφισε τα νέα μέτρα και σε πιάνουν τα γέλια .
Απολύτως καμία ελπίδα λέμε!!!!

Οχι.
Συμφωνώ μαζί σου

Οι έμμεσοι φόροι που θα εφαρμοστούν απο 1 Ιουνίου θα φέρουν την ανάπτυξη..buy buy.Τι αλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου.
Αυτό λέγεται αριστερά συγκυβερνούσα με δεξιά πατερίτσα..banana..banana.

Οταν το 67% του πληθυσμου "τροφοδοτειται" απο το κρατος και το υπολοιπο 33% παλευει νυχθημερον για την δικη του επιβιωση πλεον,
μια και μοναδικη λυση υπαρχει. Να αλλαξουν αυτοι οι συσχετισμοι, σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση οι ελπιδες ειναι δυστυχως μηδαμινες.

Οταν το 67% του πληθυσμου "τροφοδοτειται" απο το κρατος και το υπολοιπο 33% παλευει νυχθημερον για την δικη του επιβιωση πλεον,
μια και μοναδικη λυση υπαρχει. Να αλλαξουν αυτοι οι συσχετισμοι, σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση οι ελπιδες ειναι δυστυχως μηδαμινες.
.RESPECT.

.well done.

Δυστυχως, το εχω ξαναπει και παλιοτερα, δεν ειναι μονο το 67% που τροφοδοτηται απο το κρατος. Ειναι το ιδιο το κρατος ετσι φτιαγμενο που θελει το 100% του πληθυσμου να τροφοδοτηται απο αυτο. Δεν μιλαω να ειναι το 100% ως υπαλληλοι του, αλλα να εχει τα πλοκαμια του απλωμενα ακομα και στην πλεον ελαχιστη ιδιωτικη πρωτοβουλια. Αυτο ειναι λογικο, εφοσον ετσι, χρηματιζεται και διαφθειρεται σχεδον ολο το εμπλεκομενο προσωπικο και οχι μονο τα υψηλα ισταμενα προσωπα. Το να αλλαξει, ναι, συμφωνουμε ολοι, το πως δε ξερω. Αντε και πες οτι απολυσαμε τους μισους Δ. Υ, αντε και μειωνουμε τους μισθους των βουλευτων, ειλικρινα πιστευετε οτι θα αλλαξει κατι; Αφου το συντριπτικα μεγαλυτερο κομματι των εσοδων, παει για αποπληρωμη τοκων και χρεωλυσιων, το ποσο που θα εξοικονομηθει θα παει και αυτο για εξυπηρετηση χρεους, φυσικα με τα υφισταμενα μετρα να μην αναστρεφονται προς ωφελος των πολιτων.

Αυτο που πρεπει να πιεσουμε ολοι για να αλλαξει, ειναι λιγοτερη εμπλοκη του κρατους στις προσπαθειες των πολιτων. Θα πρεπει η επιχειρηση του Σταυρου να μπορει να δουλευει απροσκοπτα, χωρις να αγχωνεται ο Σταυρος καθε μηνα για το τι του ετοιμαζει η Εφορια. Θα πρεπει αυτο να ειναι συμφωνημενο απο πριν, για οριζοντα 10ετιας, για να μπορει να κανει τα κουμαντα του. Θα πρεπει ο Μακης να ξερει πως εχει δουλεψει Χ χρονια, και στο τελος θα παρει την Ψ συνταξη, χωρις ανατροπες, και παγιδες οταν φτανει κοντα, ωστε να μην μπορει να αντιδρασει. Θα πρεπει εγω, αν αποφασισω να ανοιξω μια επιχειρηση, ή να δουλεψω μονος μου σαν εξτρα εισοδημα, να μη βρισκω μονο εμποδια, αλλα ενθαρρυνση. Ενα σταθερο φορολογικο συστημα για τα επομενα 5-10 χρονια, να ξερω τι θα αντιμετωπισω, και κυριως οι συναλλαγες μου με το κρατος να ειναι στο ελαχιστο επιπεδο, και κυριως μεσω ηλεκτρονικων υπηρεσιων και οχι σε γκισε και ατελειωτες ουρες που κοστιζουν χρονο και χρημα.

Status
Not open for further replies.
Back