Έλα, ήμουνα μπουκωμένος με κάτι παλιοσουτζουκάκια ....
Με πολύ κύμινο και μπόλικη σάλτσα , γι αυτό και άφησα το tablet να μην το λερώσω , χαχα
Τώρα σε αυτό που με ρωτάς Διονύση , ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ... Η να το πω αλλιώς, αυτό,που θα ήθελα δεν το βλέπω στην σημερινή πολιτική σκηνή , και μιλάω όχι για άτομα , αλλά για κυβερνητικό συνασπισμό...
Συγνώμη Γιώργο, αλλά αυτός δεν είναι ο Κουτσούμπας ... Ούτε βέβαια η απελθούσα κυβέρνηση του ΣαμαροΒενιζέλου, ούτε και η παρούσα κυβέρνηση-θίασος των ΣυριζοΑΝΕΛ... Τώρα εάν εσύ είσαι ικανοποιημένος απο τον Καμμένο , τη Ζωή και τον Τέρενς τι να σου πω, πάσο....... Αν σε εκφράζουν τα ψέματα, το στυλ και ύφος του Γιανη με ενα ν, πάσο επίσης.....
Εγώ πιστεύω σε έναν ευρύτερο κυβερνητικό σχηματισμό, με κορμό τον χώρο του κέντρου, ... Χωρίς τα κουσούρια , τον λαϊκισμό και τις ιδεολογικές μπούρδες είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς... Μια κυβέρνηση , με πολιτική βούληση , με τίμιους και ικανούς ανθρώπους, ρεαλιστές και πραγματιστές , που θα συνεννοηθούν για τα αυτονόητα και θα δουλέψουν να βγει η χώρα από την περιπέτεια που εχει μπλέξει ... Χωρίς Γιακουμάτους και Στρατούληδες, χωρίς Ντινόπουλους και Κατρούγαλους, χωρίς Μητσοτάκηδες και Λαφαζάνηδες... Δεν θέλω να με κοροϊδεύουν, να μου λένε πράγματα ανεφάρμοστα, να στρουθοκαμηλίζουν, να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα...
Μπορεί ο Τσιπρας να απελευθερωθεί απο τα βαρίδια του κόμματος του, απο τα υπολείμματα του βαθύ ΠΑΣΟΚ , από τις αριστερές ιδεολογίες περί Βενεζουελας και να ενώσει ευρύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις σε ενα νεο κυβερνητικό σχήμα με μέλλον ?? εχει τα μέζεα να τα βάλει με τη διαπλοκή , στα λόγια όχι στα έργα ... Από,λόγια χορτάσαμε ....
γιατί το παρόν κυβερνητικό σχήμα δεν βγάζει την άνοιξη ούτε για πλάκα ....
Να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό , να βάλει τάξη στο μπουρδελο το κράτος ??? εδώ σε θέλω ????
Γενικά είμαι πολυ απογοητευμένος και έχω πολύ χαμηλές προσδοκίες από το πολιτικό προσωπικό της χώρας ... .kkk.