Βρε τον ταλαιπωρο τι τραβαει
Οπου κανει την εμφανιση του τρωει καραμουζα
http://www.freepen.gr/2015/06/blog-post_572.html?m=1
Οπου κανει την εμφανιση του τρωει καραμουζα
http://www.freepen.gr/2015/06/blog-post_572.html?m=1
Εσείς πιστεύετε ότι είναι ή όχι αντικρουόμενες;;;Εχθές είχαμε συγκέντρωση με σύνθημα "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα" και σήμερα είχαμε μια άλλη συγκέντρωση με σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη". Τα κανάλια παρουσίασαν τις δύο συγκεντρώσεις ως αντικρουόμενες...
Βλέποντας το όλο στήσιμο, γιατί μου φαίνεται ότι πάμε ολοταχώς προς δημοψήφισμα; .xm.
Εσείς πιστεύετε ότι είναι ή όχι αντικρουόμενες;;;
Συμφωνώ απόλυτα .....έχουν γίνει λάθη.Aν ειναι να βοηθηθει η πατριδα μας, ναι. Και γω μαζι. Να τη βοηθησουμε. Να κανουμε το κρατος πιο συγχρονο, πιο αποτελεσματικο. Να μηχανογραφηθει σωστα. Να δηλωνεις μια ληξιαρχικη πραξη θανατου, και να μην πρεπει εσυ να τρεχεις σε αλλες 10 υπηρεσιες για να τους ειδοποιησεις. Να μην χρειαζεται να τρεχει ενας ανθρωπος 100 χρονων με προβληματα υγειας απειρα, σε ουρες για μια κωλουπογραφη. Να εχει το καθε νησακι και το καθε ακριτικο χωριο ενα γιατρο σωστο, 5 εφοδια, ενα δασκαλο, για να εχουμε απαιτησεις απο τους παππουδες και οσους ηρωες διαλεγουν να ζησουν εκει πανω, να ζουν και οχι να επιζουν. Αντι αυτων που θα ειχαν σχεδον την καθολικη αποδοχη, ουτε οι προηγουμενες, ουτε φυσικα και αυτη η κυβερνηση στον οσο χρονο ειναι, κανει κατι. Αντι αυτων ανοιξε την ΕΡΤ λες και η προτεραιοτητα της κοινωνιας ηταν η ΕΡΤ και οι καθαριστριες. Οταν λοιπον δεν κοιτας να λυνεις τα προβληματα απο το μεγαλυτερο προς το μικροτερο ολοι δικαιουνται να ειναι σκεπτικιστες.
Αν πχ αντι για 1500 καθαριστριες στο Υπουργειο, προσλαμβαναν 1500 νοσηλευτες, θα φωναζε κανεις;
Τον ειδικο ξεχασες. .. τον Άγιο Σώστη.Εγω θα προτιμήσω να βοηθήσω την πατρίδα μου με κάθε τρόπο !!!!!!!
Το ίδιο θα έκανα αν σε οποιαδήποτε ειλικρινή προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας ηγείτο ο Κουτσούμπας ή ο Καζάκης ή ο Αγιος Παντελεήμον
Πότε να προλάβουν ρε Βίκτωρα;;;;;Boυληση για καταργηση των λαθων δε βλεπω ρε συ Διονυση.
Οχι, πρεπει να περιμενεις το κωλοχαρτο, μην τυχον και χασουμε τιποτα αν ξαλαφρωσει ο δημοσιος τομεας απο αυτο το αχθος. Ο λογος που δε γινεται ειναι απλος, χιλιαδες υπαλληλοι θα βρεθουν χωρις αντικειμενο δουλειας..................
Τον ειδικο ξεχασες. .. τον Άγιο Σώστη.