Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθές είχαμε συγκέντρωση με σύνθημα "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα" και σήμερα είχαμε μια άλλη συγκέντρωση με σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη". Τα κανάλια παρουσίασαν τις δύο συγκεντρώσεις ως αντικρουόμενες...
Βλέποντας το όλο στήσιμο, γιατί μου φαίνεται ότι πάμε ολοταχώς προς δημοψήφισμα; .xm.

Εχθές είχαμε συγκέντρωση με σύνθημα "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα" και σήμερα είχαμε μια άλλη συγκέντρωση με σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη". Τα κανάλια παρουσίασαν τις δύο συγκεντρώσεις ως αντικρουόμενες...
Βλέποντας το όλο στήσιμο, γιατί μου φαίνεται ότι πάμε ολοταχώς προς δημοψήφισμα; .xm.
Εσείς πιστεύετε ότι είναι ή όχι αντικρουόμενες;;;

Εσείς πιστεύετε ότι είναι ή όχι αντικρουόμενες;;;

Εγώ πιστεύω πως τις έκαναν να φαίνονται αντικρουόμενες. Πιστεύω πως και οι συντριπτική πλειοψηφία των χθεσινών θα έλεγαν "ναι" στην Ευρώπη...
Ίσως γιατί θέλουν να τεστάρουν τις δυναμικές τους σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα...

• Like
Reactions: DrV
Αυτό δεν το ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι οι χθεσινοί δεν ήταν στην πλειοψηφία τους κατά της Ευρώπης...

Ψήφισαν όμως αυτό που θα μας φέρει εκτός Ευρώπης... είναι λίγο αντιφατικό... Δεν ξέρω αν είδε κανείς τα δύο βιντεάκια που ανέβασα χτες-προχτες, αλλά ήδη προεκλογικά φαινόταν το τι μέλλει γενέσθαι... αυτό για να μην πει κανείς ότι δεν ξέραμε, πιστεύαμε κλπ κλπ
Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται... Δυστυχώς...
Περιμένουμε το σχέδιο (;;; ) του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως νταούλια και βιολιά δεν ακούω... αλλά κάτι σε Στέλιο:

Και βασικά θα το πω αυτό που όλο και περισσότερο μου έρχεται στο μυαλό, διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ (δεν ξέρω πόσο παράξενο αλλά σε πολλά που έγραψε συμφωνώ με τον κύριο Γιώργο) και μπορεί να μην μου αρέσει καθόλου, αλλά όποιος θέλει κόντρα και ρήξη με τους δανειστές (γιατί το κέφι δεν θα μας το κάνουν) πάει να πει ότι θέλει και την Ελλάδα εκτός ευρώ-ΕΕ... Ε το μόνο έντιμο να ψηφίσει είναι ΚΚΕ, που το διατυμπανίζει πάντα και έχει και πρόγραμμα για αυτό το σκοπό (κακό, στραβό, κουτσό και ανάποδο μπορεί) αλλά ξέρει τι θέλει- τι πιστεύει και τι θα κάνει...

Γιατί αλλιώς θα γίνει αυτό που λέει ο κύριος Γιώργος --> κοινωνική έκρηξη και ξέρετε ποιες δυνάμεις αρχίζουν και φουντώνουν...

Και για να μην φανώ μνημονιακός, δεν έγινα στα έσχατα, καλές οι συνεργασίες με Ρωσίες, Κίνες κλπ αλλά με πρόγραμμα, με σχέδιο (που είναι αλήθεια μέχρι τώρα; ) Όχι να λέει ο κάθε αστοιχείωτος Μιχελογιαννάκης θα πάμε εκεί θα κάνουμε δουλίτσα, θα βάλουμε και 5 φράγκα στην τσέπη...
Πέραν του ότι μέχρι τα τώρα δεν έχει δει καμία ελάφρυνση ο λαός...

Το θεμα ειναι Βασιλη κατα ποσο σαν λαος ειμαστε προετοιμασμενοι να βρεθουμε εκτος ΕΕ και τι συνεπειες θα εχει ολο αυτο την επομενη ημερα για την ζωη μας
Αντεχουμε την πεινα και τις ουρες στα συσσιτια για ενα καρβελι ψωμι ?
Αντεχουμε να βουτηξουμε την τσαπα και να σκαλισουμε την γη αφου δεν παραγουμε τιποτα μονο Καλο στον εγκεφαλο ?
Ξερεις τι εχει να συμβει την επομενη ημερα στις μεγαλοπολεις ?
Παρακολουθησε βιντεο στην Ρουμανια-Βουλγαρια κτλ οπου πηγαινε το μπιστολιδι συννεφο για ενα κομματι κρεας οταν ξυπνησαν ενα πρωι και στις τραπεζες τους εγραφε ο λογαριασμος 0
Δεν ειμαστε σε θεση σαν λαος ειδικα ετσι οπως μας καταντησανε τοσα χρονια να ζουμε στην ρεμουλα-κομπινα στο ριξιμο του συμπολιτη μας να επιβιωσουμε χωρις την βοηθεια των Ευρωπαιων κακα τα ψεμματα
Παρακολουθησε ποσο ατομιστες ειμαστε ακομα και τωρα
Χιλιαδες συμπολιτες μας μενουν καθημερινα ανεργοι και κανενας δεν ενδιαφερετε
Αντιθετα καποιοι αλλοι ειδη εκμεταλευτηκαν την ψηφο τους και τις δημοσιες διαμαρτυριες τους και βολευτηκαν στον χωρο της εργασιας οπως ειχαν βολευτει τοσα χρονια
Θελοντας και μη θα τον πιουμε και θα κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο
Η δικια μας η γενια καταστραφηκε
Ας ελπισουμε οτι οι επομενες γενιες θα ζησουν καλυτερα που θα ακολουθησουν

Πολύ τρομοκρατία ρε μάγκες...έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι χαρούμενος άνθρωπος! Ας γίνει ότι είναι να γίνει αλλά ας είμαστε όλοι οι Έλληνες μια γροθιά!!! Εδώ και χιλιάδες χρόνια τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αντιθέτως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως όταν συνεργαζόμαστε πετυχαίνουμε τα πάντα. Ας το κάνουμε και τώρα! Είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΚΚΕ, είτε ΑΝΕΛ, είτε Οικολόγοι Πράσινοι ας είμαστε όλοι πάνω απ' όλα ΕΛΛΗΝΕΣ!! Αν χρειαστεί να μοιραστούμε ένα καρβέλι ψωμί ας το κάνουμε (προσωπικά έχει καλύτερη γεύση το ψωμί που θα μοιραστώ με έναν φίλο), αν χρειαστεί να χτίσουμε ένα ένα σπίτι από την αρχή, ή να σκάψουμε όλοι μαζί το χωράφι του γείτονα πριν από το δικό μας ας το κάνουμε! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως ρε μάγκες!!Αυτή είναι η άποψη μου...

Αντε βρε , ας προσπαθήσουμε λίγο ακόμα και μπορεί στο τέλος να τα καταφέρουμε να τους φέρουμε πίσω...

Απο την χθεσινή ¨Μεγαλειώδη"" συγκέντρωση της ΝΔ και ποταμιού.

8GI26WY.jpg

QjpJp90.jpg

ΥΓ. Βασίλη ίσως να ήμαστε ο μοναδικός λαός στον κόσμο που αντί να στηρίζει την κυβέρνηση του σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση της χώρας , στηρίζει τον εχθρό του.
Είμαστε πολύ αξιολύπητοι τελικά και νομίζω ότι δικαίως μας συμβαίνουν όλα αυτά....

Last edited by a moderator:
Πείτε μας και γερμανοτσολιάδες:D .very funny..very funny..very funny.
Δέκα σημεία από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να μου πείτε... Αυτό θα φτάνει... Με όχι τι δεν θα κάνουμε, αλλά με τι θα κάνουμε... Ουσιαστικά, εφαρμόσιμα και τι από αυτά εφάρμοσε μέχρι τώρα... Σε μια βδομάδα κλείνουμε 5μηνο μέχρι πότε θα είναι στο απυρόβλητο;;;
Ακούμε συνέχεια για διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση... Οδηγηθήκαμε τελικά κάπου;;; Τους "νικήσαμε";;; Τους χορέψαμε;;; Τους σκίσαμε;;;
Θα χορτάσουμε απόο δω και πέρα με εθνικη υπερηφάνεια;;;
Και απαντώντας παράλληλα και στο Βασίλη, τα λεγόμενά του μου θυμίζουν έναν που είχα ακούσει που έλεγε να πολεμήσουμε και να θυσιαστούμε και να πονέσουμε όλοι μαζί σαν Έλληνες όπως κάνανε οι παππούδες μας στο αλβανικό έπος... Ναι, μόνο που τότε ο κόσμος ήταν ήδη προετοιμασμένος για μια τέτοια θυσία και οργανωμένος κατάλληλα, τώρα πάμε ξυπόλητοι στ' αγκάθια...
Μπιλ και εγώ χαρούμενος άνθρωπος είμαι, μέσα στη μαλακία όλη μέρα.sarcastic. με την καλή έννοια.goodboy..my man., αλλά δεν μπορώ παρά να μην βλέπω πολύ σκεπτικά όσα συμβαίνουν... είτε τώρα, είτε και με τους προηγούμενους...

• Like
Reactions: jnp
Εσυ έχεις πει επανειλημμένως ότι σου κατέστρεψαν το μέλλον , ότι θα φύγεις απο την Ελλάδα κλπ κλπ.
Κάποιοι προσπαθούν (ίσως μάταια) μπας και καταφέρουν κάτι για όλους μας αλλά και για σένα..... και εσυ τους πολεμάς.

Αν τα έχεις καλά με την συνείδηση σου τότε όλα καλά προχωράς έτσι όπως τώρα.

Εγω θα προτιμήσω να βοηθήσω την πατρίδα μου με κάθε τρόπο !!!!!!!

Το ίδιο θα έκανα αν σε οποιαδήποτε ειλικρινή προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας ηγείτο ο Κουτσούμπας ή ο Καζάκης ή ο Αγιος Παντελεήμον

Aν ειναι να βοηθηθει η πατριδα μας, ναι. Και γω μαζι. Να τη βοηθησουμε. Να κανουμε το κρατος πιο συγχρονο, πιο αποτελεσματικο. Να μηχανογραφηθει σωστα. Να δηλωνεις μια ληξιαρχικη πραξη θανατου, και να μην πρεπει εσυ να τρεχεις σε αλλες 10 υπηρεσιες για να τους ειδοποιησεις. Να μην χρειαζεται να τρεχει ενας ανθρωπος 100 χρονων με προβληματα υγειας απειρα, σε ουρες για μια κωλουπογραφη. Να εχει το καθε νησακι και το καθε ακριτικο χωριο ενα γιατρο σωστο, 5 εφοδια, ενα δασκαλο, για να εχουμε απαιτησεις απο τους παππουδες και οσους ηρωες διαλεγουν να ζησουν εκει πανω, να ζουν και οχι να επιζουν. Αντι αυτων που θα ειχαν σχεδον την καθολικη αποδοχη, ουτε οι προηγουμενες, ουτε φυσικα και αυτη η κυβερνηση στον οσο χρονο ειναι, κανει κατι. Αντι αυτων ανοιξε την ΕΡΤ λες και η προτεραιοτητα της κοινωνιας ηταν η ΕΡΤ και οι καθαριστριες. Οταν λοιπον δεν κοιτας να λυνεις τα προβληματα απο το μεγαλυτερο προς το μικροτερο ολοι δικαιουνται να ειναι σκεπτικιστες.

Αν πχ αντι για 1500 καθαριστριες στο Υπουργειο, προσλαμβαναν 1500 νοσηλευτες, θα φωναζε κανεις;

Aν ειναι να βοηθηθει η πατριδα μας, ναι. Και γω μαζι. Να τη βοηθησουμε. Να κανουμε το κρατος πιο συγχρονο, πιο αποτελεσματικο. Να μηχανογραφηθει σωστα. Να δηλωνεις μια ληξιαρχικη πραξη θανατου, και να μην πρεπει εσυ να τρεχεις σε αλλες 10 υπηρεσιες για να τους ειδοποιησεις. Να μην χρειαζεται να τρεχει ενας ανθρωπος 100 χρονων με προβληματα υγειας απειρα, σε ουρες για μια κωλουπογραφη. Να εχει το καθε νησακι και το καθε ακριτικο χωριο ενα γιατρο σωστο, 5 εφοδια, ενα δασκαλο, για να εχουμε απαιτησεις απο τους παππουδες και οσους ηρωες διαλεγουν να ζησουν εκει πανω, να ζουν και οχι να επιζουν. Αντι αυτων που θα ειχαν σχεδον την καθολικη αποδοχη, ουτε οι προηγουμενες, ουτε φυσικα και αυτη η κυβερνηση στον οσο χρονο ειναι, κανει κατι. Αντι αυτων ανοιξε την ΕΡΤ λες και η προτεραιοτητα της κοινωνιας ηταν η ΕΡΤ και οι καθαριστριες. Οταν λοιπον δεν κοιτας να λυνεις τα προβληματα απο το μεγαλυτερο προς το μικροτερο ολοι δικαιουνται να ειναι σκεπτικιστες.

Αν πχ αντι για 1500 καθαριστριες στο Υπουργειο, προσλαμβαναν 1500 νοσηλευτες, θα φωναζε κανεις;
Συμφωνώ απόλυτα .....έχουν γίνει λάθη.

Boυληση για καταργηση των λαθων δε βλεπω ρε συ Διονυση.

Θα στο πω στα καθ'υμας. Κανεις αιτηση για αγορα νεου οπλου, και πρεπει να περιμενεις το ποινικο σου μητρωο να ερθει υπηρεσιακα. Μια εγγραφη ενος αρχειου που ο Χ υπαλληλος θα μπορουσε να βλεπει αμεσως, οταν κανεις την αιτηση. Οχι, πρεπει να περιμενεις το κωλοχαρτο, μην τυχον και χασουμε τιποτα αν ξαλαφρωσει ο δημοσιος τομεας απο αυτο το αχθος. Ο λογος που δε γινεται ειναι απλος, χιλιαδες υπαλληλοι θα βρεθουν χωρις αντικειμενο δουλειας. Και θα πρεπει να επανεκπαιδευτουν σε νεο αντικειμενο ή αλλη υπηρεσια και θεση. Και φυσικα κανενας απο αυτους δεν το θελει, και ολοι αυτοι ειναι ψηφοι.

Γιαυτο οι Ευρωπαιοι μας σιχτιριζουν, γιαυτο και το πρωτο πραμα που θα επρεπε να εχουμε κανει ειναι να εχουμε δημοσιο τομεα πιο αποδοτικο, ωστε να ξερουμε τι ποιει η αριστερα μας. Οσο οι Ευρωπαιοι δεν το βλεπουν αυτο, τοσο προτεινουν μετρα οριζοντια ή αξιωνουν πλεονασματα που τα βρισκουμε με τη μονη πολιτικη που γνωριζουν οι δικοι μας, τους φορους.

Εγω θα προτιμήσω να βοηθήσω την πατρίδα μου με κάθε τρόπο !!!!!!!
Το ίδιο θα έκανα αν σε οποιαδήποτε ειλικρινή προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας ηγείτο ο Κουτσούμπας ή ο Καζάκης ή ο Αγιος Παντελεήμον
Τον ειδικο ξεχασες. .. τον Άγιο Σώστη.

Boυληση για καταργηση των λαθων δε βλεπω ρε συ Διονυση.
Πότε να προλάβουν ρε Βίκτωρα;;;;;.fff..fff.
Μιλάμε για ένα τέρας που γιγαντώνεται εδώ και 40 χρόνια ( για ευνόητους λόγους) .Μέσα σε λίγους μήνες θα το καταργήσει ο οποιοσδήποτε;;;;;
Πάντως θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει απο χθές.

Οχι, πρεπει να περιμενεις το κωλοχαρτο, μην τυχον και χασουμε τιποτα αν ξαλαφρωσει ο δημοσιος τομεας απο αυτο το αχθος. Ο λογος που δε γινεται ειναι απλος, χιλιαδες υπαλληλοι θα βρεθουν χωρις αντικειμενο δουλειας..................

Κοίτα φίλε , δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι αλλά αυτό με τους χιλιάδες Δ.Υ και το πλεονάζον προσωπικό νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.
Μετά απο επίσημη μελέτη στις χώρες του ΟΟΣΑ σε σύνολο 19 χωρών η Ελλάδα είναι 15η

ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
1. Sweden 30.0
2. Denmark 29.0
3. Finland 22.4
4. France 21.2
5. United Kingdom 17.8
6. Portugal 17.0
7. Belgium 16.8
8. Luxembourg 14.9
9. Czech Republic 14.8
10. United States 14.7
11. Italy 14.4
12. Spain 13.0
13. Austria 12.2
14. Poland 12.1
15. Greece 11.4
16. Ireland 11.0
17. Netherlands 10.7
18. Germany 10.2
19. Japan 8.1

Πάντως συμφωνώ ότι δόθηκαν λάθος προτεραιότητες σε προσλήψεις κλπ .
Επίσης αντί να δοθούν κάποια κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα με φορολογικές ελαφρύνσεις κλπ , συνεχίζουν έρχονται χαράτσια να πληρωθούν απο άδεια ταμεία (όλοι οι επαγγελματίες παρέλαβαν το τέλος επιτηδεύματος)

Τον ειδικο ξεχασες. .. τον Άγιο Σώστη.

Σωστά!!!!!
Βάλτον και αυτόν μέσα .sarcastic.

Δεν σου μιλησα για πολλους ή λιγους, σου μιλησα για κακως κατανεμημενους και αναποτελεσματικους.
Εχουμε 1500 νησακια και εκατομμυρια απομακρυσμενα χωρια που ερημωνουν, γιατι οι κατοικοι διαλεξαν να πανε στα αστικα κεντρα, και οχι αδικα εν μερει, λογω ελλειψης υποδομων. Αυτες τις υποδομες πρεπει να κυνηγησεις, ωστε να γυρισει πισω ο πληθυσμος που θα παραγει κατι, και δεν θα ειναι ανεργος στη μεγαλουπολη. Οποτε οι Δημοσιοι υπαλληλοι θα πρεπει με καποιο τροπο να κατανεμηθουν σωστα ωστε να γινουν αποτελεσματικοτεροι. Δεν γινεται πχ σε μια δημοσια υπηρεσια να εξυπηρετουν τον πολιτη 2 και 15 να ειναι "απο μεσα" κανοντας οτιδηποτε δουλεια. Πρεπει να δωσουν τετοιο κινητρο ωστε οι 2 που εξυπηρετουν να ειναι υπεραρκετοι για οσους επιλεξουν να εξυπηρετηθουν στο γκισε. Αλλιως βαλε τους 15 εξω, και τους 2 μεσα.

Η ΕΡΤ δεν ηταν προτεραιοτητα, ηταν ομως σημαντικη κινηση εντυπωσιασμου, και γιαυτο εγινε μη γελιεσαι.

Πάντως στα μέρη που συχνάζω .sarcastic..sarcastic. τα γκισέ είναι άδεια.
Ειδικά στην εφορία είναι εμφανέστατο ότι έχουν έλλειψη .
Επίσης απο φίλο γιατρό μοτοσυκλετιστή που ταξιδεύουμε παρέα , ξέρω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στα νοσοκομεία.
Στα σχολεία ίσως να είναι ακόμα χειρότερο το πρόβλημα.
Σίγουρα πάντως θα υπάρχει κάπου πλεονάζον προσωπικό και θα πρέπει να κατανεμηθεί σωστότερα.

Ελα τώρα ρε φίλε τώρα με την ΕΡΤ!!!!!!
Γιατί να μην άνοιγε τώρα δηλαδή;;;;;Που μας ενοχλεί;;;;;;και για κίνηση εντυπωσιασμού να έγινε δεν τρέχει και τίποτα

Κίνηση εντυπωσιασμού, όπως με τις καθαρίστριες και να το πούμε ανοιχτά πάει να φτιάξει και αυτός κομματικό στρατό... Συνεχίζει να πουλάει το ίδιο παραμύθι του βολέματος, ενώ θα έπρεπε να βροντοφωνάξει THE PARTY IS OVER!!!
Όποιος δεν αηδίασε με το γλύψιμο που έκαναν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ οκ τι να πω... (γενικά δεν εχω καν τηλεοραση ουτε και βλεπω, απαξιώ τα βρώμικα ιδιωτικά κανάλια και θέλω να τα καθαρίσει η κυβέρνηση, δεν μου χρειάζεται όμως και η κομματική ΕΡΤ)

Status
Not open for further replies.
Back