Μπαίνω νατο ξαναδώ!!!!Δεν ακουσα τι ειπε αλλα μπραβο της!Βυζαρες!!
Να ΤΙΣ ξαναδώ, ήθελες να πείς.Μπαίνω να το ξαναδώ!!!!
Αφου με διορθώνεις μπες και εσύ πάλιΝα ΤΙΣ ξαναδώ, ήθελες να πείς.
Μην το σχολιάσειςΕικόνες ντροπής και αίσχους για την Αμερική , τα 70.000.000 ψηφοφόρων αυτού του ηλίθιου, και των αστυνομικών.
Οσο για το ότι καταλύθηκε ο ναός της Δημοκρατίας και της ελπίδας,ας μην το σχολιάσω.
Εκ του αποτελέσματος δε νομιζω δεν εχει και τόση σημασία αυτο Βικτωρα.Η πλειοψηφια των Αμερικανων δεν ασχοληθηκε καν να παει στις διαδηλωσεις. Αυτοι που πηγαν ειχαν πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα
Παιδιά μην ξαναρχισετε πάλι τα ίδια με τα (βυζιά).Εγώ το ξαναείδα πάντως.Δεν ξέρω αν ανέβηκε ξανά αλλά ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να έγινε από λάθος και όχι δόλο;
Eνα λάθος έκανεΔεν ξέρω αν ανέβηκε ξανά αλλά ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να έγινε από λάθος και όχι δόλο;
Ρε περδικοστηθη είναι και κοπελαρα και μπράβο της! Το θέμα είναι οτι αυτή τους μαμησε! Τους ξεφτιλισε! Αλλά στην Μπανανία δεν ιδρώνει το αφτακι κανενός. ΕΣΡ υπαρχει;;;; Εδώ μιλάμε για σκόπιμη παραπληροφόρηση σε καιρούς πολύ δύσκολους για τον κοσμο. Βέβαια το Σκάι ειναι! Κολλημένο στην ΝΔ όπως κολλάει το σώβρακο σε χεσμένο και απλυτο για μήνες κωλο.Παιδιά μην ξαναρχισετε πάλι τα ίδια με τα (βυζιά).Εγώ το ξαναείδα πάντως.
Εμεις Σχολασαμε Ρε?ΕΣΡ υπαρχει;
Ρε συ, είσαι και στις τουφεκιές τόσο άμεσος και ευστοχος?????Εμεις Σχολασαμε Ρε?
Μπρε αυτοί το έχουν σπουδάσει το θέμα, ντοκτορά έχουν,είναι να μην σε πάρει η πριονοκορδελα ,Μου θυμίζουν το περίφημο τρίο του Μέγκα με την κρίση.Αλλα πουλάνε και αμοίβονται,και έχουν και οπαδούς.Ρε περδικοστηθη είναι και κοπελαρα και μπράβο της! Το θέμα είναι οτι αυτή τους μαμησε! Τους ξεφτιλισε! Αλλά στην Μπανανία δεν ιδρώνει το αφτακι κανενός. ΕΣΡ υπαρχει;;;; Εδώ μιλάμε για σκόπιμη παραπληροφόρηση σε καιρούς πολύ δύσκολους για τον κοσμο. Βέβαια το Σκάι ειναι! Κολλημένο στην ΝΔ όπως κολλάει το σώβρακο σε χεσμένο και απλυτο για μήνες κωλο.
Εάν ήτανε νομίζεις ότι θα έβρισκες τίποτα στις εξόδους σου.Εκτος και αν βγαίνει περιφέρεια ΑττικήςΡε συ, είσαι και στις τουφεκιές τόσο άμεσος και ευστοχος?????
Ξέρω εγω??? Μπορεί να δείχνει έλεος!Εάν ήτανε νομίζεις ότι θα έβρισκες τίποτα στις εξόδους σου.Εκτος και αν βγαίνει περιφέρεια Αττικής
Εχω αμεση επωμιση και με ευστοχο κλαμπανιΡε συ, είσαι και στις τουφεκιές τόσο άμεσος και ευστοχος?????
από το πρωί οταν θελω να χαλαρώσω το βλεπω ξανα και ξαναΠαιδιά μην ξαναρχισετε πάλι τα ίδια με τα (βυζιά).Εγώ το ξαναείδα πάντως.