A
AltairLusso
Νομίζω ότι παρεξηγήσατε την αγαπητή άσπρη αλεπού, δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε στον ιδιωτικό υπάλληλο αλλά στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα που στην Ελλάδα μόνο υγιής δεν είναι.Ο μοναδικός που δεν συμμετείχε στο πάρτυ ήταν ο ιδιωτικός υπάλληλος.
Είμαι 20 χρόνια σχεδόν ιδιωτικός υπάλληλος και από την πρώτη μέρα θυμάμαι τους εργοδότες να λένε, δεν πάμε καλά. Αν πάω ακόμα πιο πίσω, εδώ και 30 χρόνια ακούω ..."Σφίξτε το ζωνάρι".Είμαι πολλά χρόνια στις δουλειές και θυμάμαι τις "καλές" εποχές που πήγαινα σε μεγαλο εισαγωγείς που πνιγόντουσαν απο δουλειά αλλά το προσωπικό τους το ειχαν με μισθούς πείνας .Ασε που οι ίδιοι έκλεβαν το κράτος απο χίλιες πάντες.
Ενώ οι τωρινοί με την απραξία τους στα εργασιακά αφήνουν με κεκτημένοι ταχύτητα τους προηγούμενους να συνεχίζουν το έργο τους.Γιώργο οι προηγούμενοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο .Εκαναν τα πάντα ( πολλά δεν τους τα είχαν ζητήσει καν τα κοράκια ) προκειμένου να εξαφανίσουν σχεδον ολα τα εργασιακά δικαιώματα.Προστάτεψαν τους μεγαλοεπιχειρηματίες με αμέτρητους νόμους που τους πέρναγαν νύχτα με πέντε βουλευτές .
Αυτό λέω και γω...Το θέμα ειναι απο δω και πέρα τι γίνεται!!!!!
Σε τι εμποδίζει η διαπραγμάτευση μια Αριστερή κυβέρνηση να βγάλει στους δρόμους τους υπαλλήλους της επιθεώρησης εργασίας κάνοντας ελέγχους όλο το 24ώρο; Σε τι εμποδίζει η διαπραγμάτευση την Αριστερή κυβέρνηση να έχει έξω στους δρόμους κρατικούς ελεγκτές και ασφαλιστικά ταμεία να ελέγχουν την νομιμότητα των εργοδοτών και των μεγάλων κεφαλαίων; Σε τι εμποδίζει η διαπραγμάτευση τους κρατικούς μηχανισμούς (εδώ γελάμε) να λειτουργήσουν για μια φορά με το μέρος του εργάτη-εργαζόμενου;Δεν ξέρω πως θα τελειώσουμε με αυτη την ιστορία της διαπραγμάτευσης , αλλά όταν με το καλό τελειώσουμε το πρώτο που πρέπει να γίνει ειναι να αποκατασταθούν ολες οι αδικίες που εγιναν σε βάρος τον εργαζόμενων
Έλα ρε ΔΙονύση τώρα, για πια αποκατάσταση των αδικιών μιλάς; Μην με τρελαίνεις Κυριακάτικα ....