Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Οι καταστροφές είναι μεγάλες τα τελευταία χρόνια και τα ερωτήματα πολλά.
Φέτος στον Εβρο μου ανέφεραν πολλά περιστατικά με μεγάλες ζημιές και μάλιστα σε ζώα που εγκυμονούσαν.Επίσης αναφέρθηκε σε τοπικό κανάλι ότικαλοκαιριάτικα κυκλοφορούσαν λύκοι σε αγέλες των 15 σε χωριά λίγο έξω απο την Αλεξανδρούπολη και προειδοποιούσαν τα παιδιά με τα ποδήλατα να μην απομακρύνονται απο το χωριό..
Οι τσοπάνηδες ισχυρίζονται ότι αυτά δεν είναι γνήσιοι λύκοι αλλά υβρίδια που ελευθέρωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι δήθεν οικολόγοι.Πλησιάζουν πολύ κοντά στον άνθρωπο και δεν φοβούνται.Επίσης κάνει εντύπωση το κοπάδιασμα τους καλοκαιριάτικα.
Οι τσοπάνηδες που με κόπο και ιδρώτα αγωνίζονται ολο το 24ωρο ,με ήλιο ,βροχή και χιόνια θα έπερεπε να έχουν άμεση αντιμετώπιση απο την πολιτεία για τις ζημιές που προκαλούνται απο αρκούδες αλλά περισσότερο απο λύκους που στην κυριολεξία κατασπαράζουν τα κοπάδια τους.

Οι καταστροφές είναι μεγάλες τα τελευταία χρόνια και τα ερωτήματα πολλά.
Φέτος στον Εβρο μου ανέφεραν πολλά περιστατικά με μεγάλες ζημιές και μάλιστα σε ζώα που εγκυμονούσαν.Επίσης αναφέρθηκε σε τοπικό κανάλι ότικαλοκαιριάτικα κυκλοφορούσαν λύκοι σε αγέλες των 15 σε χωριά λίγο έξω απο την Αλεξανδρούπολη και προειδοποιούσαν τα παιδιά με τα ποδήλατα να μην απομακρύνονται απο το χωριό..
Οι τσοπάνηδες ισχυρίζονται ότι αυτά δεν είναι γνήσιοι λύκοι αλλά υβρίδια που ελευθέρωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι δήθεν οικολόγοι.Πλησιάζουν πολύ κοντά στον άνθρωπο και δεν φοβούνται.Επίσης κάνει εντύπωση το κοπάδιασμα τους καλοκαιριάτικα.
Οι τσοπάνηδες που με κόπο και ιδρώτα αγωνίζονται ολο το 24ωρο ,με ήλιο ,βροχή και χιόνια θα έπερεπε να έχουν άμεση αντιμετώπιση απο την πολιτεία για τις ζημιές που προκαλούνται απο αρκούδες αλλά περισσότερο απο λύκους που στην κυριολεξία κατασπαράζουν τα κοπάδια τους.
Τι είδους υβρίδια?

Μάστιγα πλέον ο ''υπο εξαφάνιση'' λύκος σε όλη την ορεινή Ελλάδα.
Τον καταστρέψανε τον άνθρωπο...κατά τ'αλλα ο λύκος σκοτώνει μόνο το ζώο που θέλει να φάει...
Δημήτρη, και με τσοπάνηδες δω πάνω στην Ηπειρο που συζητάω, τα ίδια μου έχουν πει.
Τι είδους υβρίδια?
Είναι Βασίλη, αυτοί που προέρχονται από απελευθερωσεις διαφόρων ''οικολογούντων''.
Έχουν και αίμα λυκόσκυλου, μπορεί να μπει μέσα στο κοπάδι και τα τσοπανόσκυλα να μην τον πάρουν χαμπάρι, έχουν άλλη μυρωδιά από του γνήσιου λύκου.
Γιαυτό παιδιά το νού σας στα βουνά και ειδικά οι λαγοκύνηγοί, σε μερικές περιοχές οι λύκοι ή τελοσπάντων αυτά τα υβρίδια, έχουν τα λαγόσκυλα σαν τον καλύτερο μεζε...
Καλό είναι να έχετε μερικά φυσίγγια μαζί σας, που να τελειώνουν τύπου .....βολα

Τι είδους υβρίδια?
Δεν είναι λύκοι γιατί τα λυκάκια δεν ζευγαρώνουν σε περιορισμό αλλά και όταν μεγαλώσουν δεν επανέρχονται στο φυσικό περιβάλλον .Αυτά ίσως είναι διασταυρώσεις λυκόσκυλων.
Πριν πολλά χρόνια είχαν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στα Γιάννενα απο τετοιου είδους ζωντανά.

Ειναι κοκκινοπα σαν αγριοσκυλα ενα πραγμα απο οτι μου εχουν πει στο χωριο μου
Στην Βοιωτια ομως απο τσοπανηδες που εχω μιλησει μιλανε καθαρα για λυκους
Ο καλυτερος μεζες τους ?
Ο σκυλος οποτε προσοχη

Φυσικά χωρίς να θέλω να γενικεύσω , ούτε να τσουβαλιάσω την συμπαθέστατη τάξη των κτηνοτρόφων , όμως εμένα ως συνήθως ( είναι το χούι μου ) μου γεννιούνται κάποια εύλογα ερωτήματα.

Είναι γνωστό ότι κάποιοι κτηνοτρόφοι δεν διστάζουν να γεμίζουν τον τόπο δηλητήρια με αποτέλεσμα να θανατώνονται κάθε χρόνο πολλά αθώα κυνηγόσκυλα , δεν διστάζουν να βάζουν φωτιές για να δημιουργήσουν βοσκοτόπια , πολλές φορές με απρόβλεπτα αποτελέσματα καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα δάσους .................... γιατί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που είναι ικανοί για τόσο σοβαρά παραπτώματα δεν είναι ικανοί να θανατώσουν τα ζώα τους που είναι υπέργηρα , άρρωστα , μη γαλακτοπαραγωγικά ή οτιδήποτε άλλο , στήνοντας επιθέσεις λύκων τις οποίες αποζημιώνει στο 100% ο ΟΓΑ ;;;;;;

Φυσικά χωρίς να θέλω να γενικεύσω , ούτε να τσουβαλιάσω την συμπαθέστατη τάξη των κτηνοτρόφων , όμως εμένα ως συνήθως ( είναι το χούι μου ) μου γεννιούνται κάποια εύλογα ερωτήματα.

Είναι γνωστό ότι κάποιοι κτηνοτρόφοι δεν διστάζουν να γεμίζουν τον τόπο δηλητήρια με αποτέλεσμα να θανατώνονται κάθε χρόνο πολλά αθώα κυνηγόσκυλα , δεν διστάζουν να βάζουν φωτιές για να δημιουργήσουν βοσκοτόπια , πολλές φορές με απρόβλεπτα αποτελέσματα καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα δάσους .................... γιατί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που είναι ικανοί για τόσο σοβαρά παραπτώματα δεν είναι ικανοί να θανατώσουν τα ζώα τους που είναι υπέργηρα , άρρωστα , μη γαλακτοπαραγωγικά ή οτιδήποτε άλλο , στήνοντας επιθέσεις λύκων τις οποίες αποζημιώνει στο 100% ο ΟΓΑ ;;;;;;

Τα ζώα έχουν αριθμό Διονύση και επίσης δεν είμαι σίγουρος αν αποζημιώνονται για ζώα που δεν βρέθηκαν φαγωμένα απο λύκο.

Τι μου θυμισες τωρα βρε Διονυση .buy.
Ο αλλος στο χωριο μου πρωην κτηνοτροφος στις φωτιες του 2007 ειχε μπει μεσα στο μαντρι του και χτυπαγε τα τσοκανια ταχα οτι ειχε μεσα ζωα για να παρει αποζημιωση καθως η φωτια πλησιαζε στο μαντρι του.asking.
Εφαγε ενα κραξιμο απο τους πυροσβεστες που ακομα τρεχει

http://epirusgate.blogspot.gr/2015/09/lila-albanikos-aetos.html
Τέτοια τσογλάνια πρέπει να στέλνονται πίσω απο κει που ήρθαν.
Το θέμα φυσικά δεν είναι ποδοσφαιρικό και γι αυτό το βάζω εδώ.
Ντρέπομαι σαν Ηπειρώτης να παίζει μπάλα αυτό το κωλόπαιδο στην ομάδα των Ιωαννίνων.
Περιμένω να δω τι θα κάνει ο σύλλογος και οι υπεύθυνοι γενικότερα .

Διαβασατε στα κυνηγετικα νεα για τον μεγαλο κυνοτροφο που πιαστηκε με μηχανακι για ορτυκια;
Αφου εχει καταδικαστει για ιδια υποθεση και στο παρελθον οπως αναφερει η εφημεριδα επρεπε να δημοσιευεται και το ονομα.
Τετοιοι τυποι πρεπει να μαθαινονται για να απομυθοποιουνται αυτοι και τα σκυλια τους στο ευρη κοινο.

Διαβασατε στα κυνηγετικα νεα για τον μεγαλο κυνοτροφο που πιαστηκε με μηχανακι για ορτυκια;
Αφου εχει καταδικαστει για ιδια υποθεση και στο παρελθον οπως αναφερει η εφημεριδα επρεπε να δημοσιευεται και το ονομα.
Τετοιοι τυποι πρεπει να μαθαινονται για να απομυθοποιουνται αυτοι και τα σκυλια τους στο ευρη κοινο.
συμφωνώ .well done.

http://epirusgate.blogspot.gr/2015/09/lila-albanikos-aetos.html
Τέτοια τσογλάνια πρέπει να στέλνονται πίσω απο κει που ήρθαν.
Το θέμα φυσικά δεν είναι ποδοσφαιρικό και γι αυτό το βάζω εδώ.
Ντρέπομαι σαν Ηπειρώτης να παίζει μπάλα αυτό το κωλόπαιδο στην ομάδα των Ιωαννίνων.
Περιμένω να δω τι θα κάνει ο σύλλογος και οι υπεύθυνοι γενικότερα .
Αν ηξερε απο που κραταει η σκουφια του και οι ριζες του δεν θα εκανε αυτην την χειρονομια
Απο ποτε οι πρωην νομαδες προελευσης περιξ του Καζακσταν απεκτησαν τον Δικεφαλο Αετο ως Εθνικο τους συμβολο ?
Πραγματικα προκαλει γελιο ολη η φαση τιποτα αλλο ισως και λιγο γιαουρτωμα

Διώχνει τον Αλβανό χαφ Λίλα ο ΠΑΣ επειδή πανηγύρισε το γκολ του,κάνοντας με τα χέρια το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας.
Άντι Λίλα..«Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω.»
Μέρες φαίνεται πως μετράει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα, καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον 29χρονο μέσο μετά τον πανηγυρισμό που έκανε στο Καραϊσκάκη.
Δύσκολο έως και απίθανο μοιάζει να συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα, καθώς το κλίμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ γι’ αυτόν μετά τον πανηγυρισμό που έκανε στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου μείωσε σε 5-1.
Οι συμπαίκτες του, του τα «έχωσαν» και ο Γιάννης Πετράκης του έκανε παρατηρήσεις.
Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.Πάντως, σύμφωνα με την «SportDay» δεν φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει… συγχωροχάρτι.Ο Αλβανός χαφ είχε βρεθεί στην ίδια θέση πριν λίγους μήνες, όταν είχε προκαλέσει και πάλι με εθνικιστικές συμπεριφορές. Τότε του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.
Είναι «χλωμό» να του δοθεί και τρίτη.
«Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Σχημάτισα τη σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτό…», δήλωσε ο παίκτης χθες.
Πηγή ➤ zougla.gr

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί έγινε τόσος ντόρος με τον ποδοσφαιριστή που σχημάτισε το σύμβολο της σημαίας της πατρίδας του; Η Ελλάδα με την Αλβανία είναι εχθροί; Κάτι πρέπει να έχω χάσει γιατί δεν βγαίνει νόημα, αν ένας Έλληνας σχηματίσει τον Σταυρό, θα πρέπει να διωχθεί;

Αν ειναι η σημαια της πατριδας του δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αν ομως ειναι το συμβολο της μεγαλης Αλβανιας και αυτο να εκδηλωνεται μεςα στην πατριδα μας τοτε εχουμε ενα θεμα. Ποιο απο τα δυο αραγε να ισχυει;
Δυστυχως ειναι ακομη μια αποδειξη οτι με την οικονομικη κριση χαθηκε μαζι και η αξιοπρεπεια του ελληνικου λαου. Ολοι πλεον μας εχουν γραμμενους κανονικα, εκδηλωνουν οποιο μισος εκρυβαν μεσα τους και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα να προκαλουν ακομη και μεσα στη χωρα μας. Ποσο ακομη χαμηλοτερα θα πεσει το εθνος μας;

Αν ειναι η σημαια της πατριδας του δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αν ομως ειναι το συμβολο της μεγαλης Αλβανιας και αυτο να εκδηλωνεται μεςα στην πατριδα μας τοτε εχουμε ενα θεμα. Ποιο απο τα δυο αραγε να ισχυει;
Συνεχίζω πραγματικά να μην βγάζω άκρη. Για να βεβαιωθώ πάτησα στο google "σημαία Αλβανίας" και είδα ότι η σημαία της Αλβανίας είναι κόκκινη με ένα πουλί στην μέση. Χρήστο, τελικά τι γίνεται; Ξεχάσαμε ξαφνικά ποια είναι η σημαία της Αλβανίας;

Η όλη κίνηση και η πρόθεση δεν κρίνεται ως εθνικιστική ή όχι;.xm.:D
Εκφράζουν συνεχώς ιμπεριαλιστικές τάσεις;.xm.:D
Τελικά όταν οι αλλοδαποί εθνικιστές ιμπεριαλιστές, εντός Ελλάδας μάλιστα, στρέφονται εναντίον μας δεν μας πειράζει;.xm.
Μόνο οι Αμερικάνοι είναι ιμπεριαλιστές και δολοφόνοι;.xm.:D
Προφανώς δεν φοβάμαι κανέναν Λίλα και κανέναν Αλβανό, αλλά απαιτώ σεβασμό...;)
Τι να ξεχάσουμε; Τους τσάμηδες επί κατοχής συνεργάτες των Ναζί; Τις διώξεις, τις δολοφονίες και το ξύλο που έχουν φάει οι Βορειοηπειρώτες; Τις καταστροφές εκκλησιών και μνημείων (μέχρι και πριν λίγες μέρες) στην Βόρειο Ήπειρο; Τον Αριστοτέλη Γκούμα;
Όχι κύριε Λίλα, δεν θα κάνεις τέτοια μέσα εδώ, δεν σε παίρνει... Ούτε και ο Κασάμι που το έκανε πέρσι με τη Γιουβέντους, ούτε ο Κονέ, ούτε ο Κάτσε ούτε κανένας άλλος...
Είναι θέμα σεβασμού προς τη χώρα που σε φιλοξενεί και σε ταίζει, όταν δικοί σου την έχουν κάνει να υποφέρει...
Καλό είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό, πόσο μάλλον τώρα που όλα γίνονται για το χρήμα, τα πολιτικά να μένουν απ' έξω, αλλά όταν μας τα βάζουν οι άλλοι με το ζόρι, πρέπει να τα στηλιτεύσουμε!

Δηλαδή αν χθες ο Τοροσίδης και ο Παπαδόπουλος που έβαλαν γκολ στο εξωτερικό , υπήρχε κάποιος τρόπος , κάποια κίνση , που να παρέπεμπε στην Ελληνική σημαία , θα κρινόταν ως εθνικιστική κίνηση απο τις χώρες που τους φιλοξενούν;;;;;;

Η σημαία της Αλβανίας είναι ένας δικέφαλος αετός
https://el.wikipedia.org/wiki/Σημαία_της_Αλβανίας

Δηλαδή αν χθες ο Τοροσίδης και ο Παπαδόπουλος που έβαλαν γκολ στο εξωτερικό , υπήρχε κάποιος τρόπος , κάποια κίνση , που να παρέπεμπε στην Ελληνική σημαία , θα κρινόταν εθνικιστική κίνηση;;;;;;

https://el.wikipedia.org/wiki/Σημαία_της_Αλβανίας
Γιατί έχουμε προηγούμενα με τους Ισπανούς ή τους Λευκορώσους και δεν το ήξερα;
Θα ήταν κομπλεξικό αν το κάνανε, ποιος ο λόγος να βάλεις γκολ στην Ισπανία μέσα ή στην Λευκορωσία και να δείξεις την ελληνική σημαία...;;;
Παίκτης επαγγελματικής ομάδας είσαι μιας ξένης χώρας μέσα σε ξένη χώρα επίσης...
Αν το έκανε ο Γκέκας ας πούμε μέσα στην Τουρκία, με τόσα γκολ που έβαζε, ναι θα ήταν εθνικιστικό.

Status
Not open for further replies.
Back