Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατί έχουμε προηγούμενα με τους Ισπανούς ή τους Λευκορώσους και δεν το ήξερα;
Δεν έχεις προηγούμενα με τους Ιταλούς τους Γερμανούς και παει λεγοντας;;;;

Δεν έχεις προηγούμενα με τους Ιταλούς τους Γερμανούς και παει λεγοντας;;;;
Είδατε να το κάνουν;
Εκεί καταλήγω, ότι εμείς ούτε κομπλεξικοί είμαστε να το κάνουμε, σεβόμαστε και δεν έχουμε τάσεις να κυριεύσουμε τους άλλους... Αυτή είναι η διαφορά ποιότητας των δύο λαών...

Βασίλη ο παίκτης προφανώς είναι υπερήφανος που είναι Αλβανός.
Είναι δικαίωμα του να είναι υπερήφανος για την καταγωγή του όπως είναι ο κάθε άνθρωπος.
Διάφοροι Ελληνες , αθλητές , επιχειρηματίες, επιστήμονες που διαπρέπεουν στο εξωτερικό , δεν σταματάνε να βάζουν πρώτη την Ελλάδα , δεν σταματούν να αφιερώνουν δημόσια τις επιτυχίες τους στην πατρίδα τους

Παιδιά ας μην κοροϊδευόμαστε. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Αυτή είναι η αλήθεια, σας αρέσει ή όχι. Στον Έλληνα φασίστα, η απεικόνιση της ξένης σημαίας φαίνεται προκλητική, ενώ η απεικόνιση της δικής του φαίνεται μαγκιά. Εγώ που είμαι απαλλαγμένος από τέτοια σύνδρομα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Θα μου άρεσε πολύ αν χθες ο Έλληνας παίχτης του Ολυμπιακού κάτω από την φανέλα της ομάδας φόραγε μια φανέλα με την ελληνική σημαία και την έδειχνε μετά το γκολ. Όπως δεν θα με πείραζε κάτι τέτοιο να κάνει και ένας Αλβανός, Κινέζος, Τούρκος κτλ

Μπράβο του που είναι υπερήφανος Αλβανός... Κανείς δεν του το απαγορεύει αυτό.
Τέτοιες κινήσεις όμως δείχνουν ασέβεια, πως να το κάνουμε τώρα... Μην κανουμε τους χαζούς, ξέρουμε τι πιστευουν και τι πρεσβευουν το δειχνουν διαχρονικα και επαναλαμβανομενα!
Εγώ αν έβγαινα στα Τίρανα και φώναζα είμαι περήφανος Έλληνας πόσες φάπες θα μέτραγα; (στην καλύτερη)
Εδώ και στην πλατεία του χωριού μου αν το πω οι μισοί θα με πουν ρατσιστή και οι άλλοι μισοί χρυσαυγητη...
Αυτη η επιλεκτικη ευαισθησια μας κανει κακο. Η πολιτικη και οι σημαιες ας λειπουν απο τον επαγγελματικο αθλητισμο, εχουμε τις εθνικες ομαδες αν θελουμε να νιωσουμε περηφανοι ως Ελληνες, Αλβανοι κλπ...

Μην κανουμε τους χαζούς, ξέρουμε τι πιστευουν και τι πρεσβευουν το δειχνουν διαχρονικα και επαναλαμβανομενα!
Το δείχνουν διαχρονικά οι πολιτικοί, όχι οι λαοί. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πολιτικός.

Το δείχνουν διαχρονικά οι πολιτικοί, όχι οι λαοί. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πολιτικός.
Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πολιτικός, αλλά επιλέγει να προκαλεί και να δημιουργεί εντάσεις...
Όλα αυτά που περιέγραψα πιο πάνω ο Χοτζα ο Μπερισα και δεν ξερω ποιος αλλος μονος του τα εκανε; Η εστω με μια κλικα του;
Συναναστρεφομαι απο πολυ μικρος με Αλβανους, τους εχω κανει απειρες ωρες παρεα και μπορω να ξερω πολυ καλα οτι ειναι θεμα λαου και οχι πολιτικου...
Το κομπλεξ και το μισος ενταντιον μας πηγαζει μεσα τους...

Νομίζω πως είναι πολύ απλά τα πράγματα. Θέλουν να προκαλέσουν και βρήκαν την κατάλληλη συγκυρία και το κάνουν. Είμαστε πλέον έρμαια σε όποιον θέλει να μας εμπαίξει.

Η σημαία της Αλβανίας είναι ένας δικέφαλος αετός, χρώματος μαύρου στη μέση της σημαίας. Το φόντο είναι κόκκινο και συμβολίζει το αίμα που χύθηκε για την ανεξαρτησία της χώρας. Ο δικέφαλος αετός προέρχεται από το θυρεό του εθνικού ήρωα της χώρας, Γεωργίου Σκεντέρμπεη ή Καστριώτη. Τα δύο κεφάλια συμβολίζουν την κυριαρχία σε ανατολή και δύση

Από μόνη της η σημαία της Αλβανίας ή της μαγάλης Αλβανίας, συμβολίζει επεκτατισμό. Μέσα στις επεκτατικές βλέψεις της είναι αν όχι ολόκληρη και ένα τμήμα της ελλάδας.

Δυστυχώς φτάσαμε να λέμε μπράβο στους Αλβανούς "υπερήφανους πατριώτες" ή στους οπαδούς της μεγάλης Αλβανίας (γιατί και η σημαία της μεγάλης Αλβανίας έχει τον δικέφαλο αετό) μέσα στη χώρα μας. Επίσης πολλοί λένε μπράβο ή στην καλύτερη είμαστε απαθείς θεατές σε αυτούς που καίνε την ελληνική σημαία πάλι μέσα στη χώρα μας. Τα συμπεράσματα δικά σας....
Αλήθεια όλοι αυτοί πως θα χαρακτήριζαν για παράδειγμα τον Γκέκα αν έβαζε γκολ με την τούρκικη ομάδα του εναντίον της Γαλατάσαράι και πανηγύριζε με την ελληνική σημαία κάνοντας τον Σταυρό του μέσα στο κατάμεστο στάδιο από οπαδούς της Γαλαλατάσαράι;
Τι θα λέγαμε αν ένας τούρκος έκανε αντίστοιχη κίνηση μέσα σε γήπεδο κυπριακής ομάδας; Δεν θα ήταν προκλητικό;

Υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες από Ελληνες ποδοσφαιριστές που πανηγυρίζουν με την Ελληνική σημαία ενω αγωνίζονται στο εξωτερικό σε ξένες ομάδες .
Παραθέτω μια χαρακτηριστική του Γκαλίτσιου ο οποίος ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις επιτυχίες της Λοκερεν (της ομάδας του) τις πανηγύρισε ντυμένος με την Ελληνική σημαία , μερικές φορές μάλιστα έβαζε και την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος.

VbjPbzK.jpg

Οι εθνικιστές Αλβανοί φυσικά και βλέπουν μεγάλες Ελλάδες όπως και οι εθνικιστές Ελληνες βλέπουν "Μεγάλες ιδέες¨.
Το δηλητήριο του άρρωστου εθνικσμού ( μην μπερδευόμαστε με τον πατριωτισμό) δεν είναι αποκλειστικότητα των Αλβανών γειτόνων μας , μια χαρά τα πάμε και εμείς.
όσο για αυτούς που καίνε την Ελληνική σημαία, πραγματικά τι να σχολιάσω , αφού τις περισσότερες φορές την έχουν κάψει Ελληνες.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά και μην το συζητάμε σαν να βγήκαμε τώρα απο το αυγό με μια απορία και αφέλεια παιδική τι νόημα θέλουν να περάσουν με τη γνωστή χειρονομία τους οι Αλβανοί των οποίων οι προκλήσεις τους είναι πολλές .Γιατί ποτέ δεν σήκωσαν η δεν πήραν αλβανική σημαία στην πλάτη; Απλά γιατί είναι γνωστό οτι με αυτή την χειρονομία θέλουν να περάσουν το μήνυμα της μεγάλης Αλβανίας στης οποίας την περιβόητη “σημαία” τους είναι ο δικέφαλος αετός και περιλαμβάνονται η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Κέρκυρα!

Εγω εχω μια απορια
Πως γινεται απο την μια να φωναζουμε τους Αμερικανους φονιαδες των λαων σε διαδηλωσεις -πορειες εξω απο πρεσβειες και δρομους
και απο την αλλη να μην βλεπουμε την βοηθεια και την στηριξη τους σε βαλκανικες χωρες και μη οπως Αλβανια-Σκοπια -Βουλγαρια -Τουρκια να συνεχιζουν να αμφισβητουν τα Εθνικα συνορα της Ελλαδας βαζοντας στις καταλληλες θεσεις πιονια τους πχ Πρωθυπουργους εκλεγμενους βεβαια απο τους λαους τους
Περιεργο πραγμα

Και ο Μπελουτσι και ο Λετο με το Γκαλετι οταν περναμε πρωταθλημα και κυπελλο ειχαν τη σημαια της Αργεντινης, αλλα ό,τι εκαναν οπως και ο Γκαλιτσιος το εκαναν με σεβασμο και δεν περνουσαν μηνυματα, ουτε γυριζαν σε ολο το γηπεδο να τις δειξουν, ουτε φυσικα εχουν τασεις επεκτατισμου προς την Ελλαδα ή ο Γκαλιτσιος προς το Βελγιο...
Παλια ειχαμε και το Μπουλουτ (Τουρκος) και ηταν κυριος και γκολ θυμαμαι ειχε βαλει με τη Ρεαλ και δεν ειχε προκαλεσει...
Θελουνε και τα κανουνε, βρισκουνε και τα κανουνε...

Πως γινεται απο την μια να φωναζουμε τους Αμερικανους φονιαδες των λαων σε διαδηλωσεις -πορειες εξω απο πρεσβειες και δρομους
και απο την αλλη να μην βλεπουμε την βοηθεια και την στηριξη τους σε βαλκανικες χωρες και μη οπως Αλβανια-Σκοπια -Βουλγαρια -Τουρκια να συνεχιζουν να αμφισβητουν τα Εθνικα συνορα της Ελλαδας βαζοντας
Ποιος είπε Κώστα ότι δεν το βλέπουμε;;;;;;;Εγω τουλάχιστον πάντα υποστηρίζω τον ύποπτο ρόλο των Αμερικανών στην περιοχή μας.
Και ο Μπελουτσι και ο Λετο με το Γκαλετι οταν περναμε πρωταθλημα και κυπελλο ειχαν τη σημαια της Αργεντινης, αλλα ό,τι εκαναν οπως και ο Γκαλιτσιος το εκαναν με σεβασμο και δεν περνουσαν μηνυματα, ουτε γυριζαν σε ολο το γηπεδο να τις δειξουν, ουτε φυσικα εχουν τασεις επεκτατισμου προς την Ελλαδα ή ο Γκαλιτσιος προς το Βελγιο...
Βρε Βασίλη , έχεις καταλάβει ότι είμαστε προτεκτοράτο των Γερμανών;;;;;;;;;
Προσπάθησε να δεις ποιος είναι ο πραγματικός "εχθρός" και αφήστε τους ανόητους εθνικιστές να λένε και να κάνουν ότι θέλουν , όσο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο κατεβαίνουμε στο ίδιο επίπεδο.
Αυτά......:)

Βρε Βασίλη , έχεις καταλάβει ότι είμαστε προτεκτοράτο των Γερμανών;;;;;;;;;
Προσπάθησε να δεις ποιος είναι ο πραγματικός "εχθρός" και αφήστε τους ανόητους εθνικιστές να λένε και να κάνουν ότι θέλουν , όσο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο κατεβαίνουμε στο ίδιο επίπεδο.
Αυτά......:)
Το έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι από αυτούς, θέμα σεβασμού είναι. ;)
Εξάλλου νομίζω ότι είμαι από τους πρώτους που έχω καταλάβει ότι... όλα τα κυβερνητικά κόμματα είναι γερμανοδουλα... και το εχουμε αναλυσει και δει τα αποτελεσματα τους, ουτε διαφωνει κανενας πιστευω.

και αφήστε τους ανόητους εθνικιστές να λένε και να κάνουν ότι θέλουν

Διονύση με τόσα που γράψαμε αυτό θέλαμε να πούμε και ευτυχώς το κατάλαβες. Ο τύπος δεν είναι ο υπερήφανος Αλβανός που θα σεβόμασταν όλοι αλλά ο εθνικιστής Αλβανός που εκφράζεται μέσα στη χώρα μας....

Αν μας ενδιαφερει η αποψη του ιδιου , τότε δηλωσε οτι η κινηση του εχει να κάνει μονο σαν χαιρετισμο στο εθνικό του σύμβολο ,δηλαδή την σημαία του , και δεν εχει να κανει με αυτα που υποστηρίζουμε εμείς , αλλωστε συνηθίζουν να το κάνουν και σε αλλες χωρες που δεν εχουν επεκτατικές βλέψεις

Αν μας ενδιαφερει η αποψη του ιδιου , τότε δηλωσε οτι η κινηση του εχει να κάνει μονο σαν χαιρετισμο στο εθνικό του σύμβολο ,δηλαδή την σημαία του , και δεν εχει να κανει με αυτα που υποστηρίζουμε εμείς , αλλωστε συνηθίζουν να το κάνουν και σε αλλες χωρες που δεν εχουν επεκτατικές βλέψεις

Και τι περίμενες να πει ρε Διονύση; :)

Κάτι τέτοιο είχα καιρό να το ακούσω...bravo.
Άσχετο αλλά Θυμαμε παλιά την διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ με τους παπιοκυνηγους..
Την οποία την κατέβασαν αμέσως.

Κάτι τέτοιο είχα καιρό να το ακούσω...bravo.
Άσχετο αλλά Θυμαμε παλιά την διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ με τους παπιοκυνηγους..
Την οποία την κατέβασαν αμέσως.
Ποια διαφήμιση λες Τάσο; Δεν τη θυμάμαι...

Status
Not open for further replies.
Back