Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θυμασαι τους αγροφυλακες; Μια χαρα πληρωθηκαν οσο πληρωθηκαν, δεν εκαναν τιποτα, και δεν ειμαι σιγουρος αν δεν συνεχιζουν να πληρωνονται. Αρα εχουμε αγροφυλακη (θεωρητικα) ακομα, κατα τα προτυπα της Χωροφυλακης. Τωρα θα εχουμε και Αστυνομια Φυσης, κατα την Αστυνομια Πολεων. Μαζι με την οικονομικη κατασταση που ειμαστε, μπορουμε σε λιγες μερες να φωναξουμε μαζι Ευτυχισμενο το 1950!

Δεν πλήττουμε ποτέ! Καθημερινά θα μας περιμένει τουλάχιστον και μια (δυσάρεστη) έκπληξη...
http://www.enikos.gr/politics/35737...e-se-nomikh-diekdikhsh-twn-Glyptwn-toy-P.html
Τον τελευταίο καιρό μερικές ειδήσεις τις διαβάζω , τις ξαναδιαβάζω , τις ξαναξαναδιαβάζω διότι μου φαίνονται απίστευτες για να είναι αληθινές.
...κι όμως είναι.fff..fff..fff.

Ο άνθρωπος είναι τόσο πολύ άσχετος με θέματα πολιτισμού που καταντάει επικίνδυνος.
Δεν υπάρχει μάταιος αγώνας όταν διεκδικείς την ιστορία σου από λωποδύτες
Δεν έχει υπάρξει Ελληνας υπουργός πολιτισμού και όχι μόνο....( βλ.Λόρδο Βύρωνα http://www.mixanitouxronou.gr/o-lor...on-tou-parthenona-i-vretani-ton-timoun-akoma/) που να μην προσπάθησε ( άλλος πολύ και άλλος λιγότερο ) να γυρίσουν πίσω τα μάρμαρα.
Δεν υπάρχει μέρα που να μην μας απογοητεύει αυτή η κυβέρνηση:(:(:(:(

Είναι σίγουρο οτι η μόνοι που θα πληρώσουν την νύφη θα ειμαστε μονο εμεις οι κυνηγοι μετα την δημιουργία μιας τέτοιας κομματικής υπηρεσίας που μονο σκοπό της θα είναι
ο διορισμός δεκάδων κομματοσκυλων αφισσοκολλητων τεμπελχαναδων
Είναι επίσης σίγουρο
οτι οι περισσοτεροι απο αυτους θα ανήκουν στο συναφή του Τσιρωνη των ΜΚΟ αντικυνηγων και ολων αυτών
που η μονη επαφή που έχουν με την φύση
είναι να αφοδευουν σε χωράφια και ρεματιές
Κάτσε εσύ μετα κορόιδο να δουλευεις 8ωρο και 10ωρο για 20-30 ευρώ
για να ταιζεις κοπριτες
Κανένα εργοστάσιο καμια βιοτεχνία να δουλέψει κανένας μεροκαματιαρης να ταισει την οικογένεια του δεν σας ενδιαφέρει να ανοίξετε αριστεροί της πουτσ@ς

Τον τελευταίο καιρό μερικές ειδήσεις τις διαβάζω , τις ξαναδιαβάζω , τις ξαναξαναδιαβάζω διότι μου φαίνονται απίστευτες για να είναι αληθινές.
...κι όμως είναι.fff..fff..fff.

Ο άνθρωπος είναι τόσο πολύ άσχετος με θέματα πολιτισμού που καταντάει επικίνδυνος.
Δεν υπάρχει μάταιος αγώνας όταν διεκδικείς την ιστορία σου από λωποδύτες
Δεν έχει υπάρξει Ελληνας υπουργός πολιτισμού και όχι μόνο....( βλ.Λόρδο Βύρωνα http://www.mixanitouxronou.gr/o-lor...on-tou-parthenona-i-vretani-ton-timoun-akoma/) που να μην προσπάθησε ( άλλος πολύ και άλλος λιγότερο ) να γυρίσουν πίσω τα μάρμαρα.
Δεν υπάρχει μέρα που να μην μας απογοητεύει αυτή η κυβέρνηση:(:(:(:(
ωραιος ο υπουργός παραδέχεται ότι οι εγγλέζοι έχουν δίκιο :(

Last edited:
Ολοι θα χρειαστουμε καποια στιγμη, ειμαι σιγουρος γι'αυτο, ας ελπιζουμε/φροντιζουμε να ειμαστε καλα, για εκεινη την στιγμη.

Χρήστο για δες εδώ τι λεει ο συνάδελφος. ...

http://math-telos-agras.pblogs.gr/2...pefthynei-ekklhsh-pros-oloys-toys-ellhne.html

Διονυση τωρα το ειδα.
Διαβαζοντας ειδα οτι εχει μια "ανακριβεια". Το 2013 που γραφτηκε το αρθρο πραγματι ηταν οπως το εγραψε "δύο από τους τρείς βο«υ»λευτές του νομού Ροδόπης να είναι τελικά από τους παραπάνω «εκλεκτούς»." Τωρα βεβαια ειναι τρεις οι μουσουλμανοι "εκλεκτοι" βουλευτες. :) Ειδες με ποση μαεστρια το προξενειο μοιρασε τα κουκια;
Λοιπον ολα οσα αναφερονται ειναι γνωστα σε ολους μας εδω και πολλα απο αυτα εχω γραψει και εγω στο φορουμ κατα καιρους. Απλως αλλα ειναι πραγματικα αποδεδειγμενα και αλλα κυκλοφορουν ως φημες που τα φαινομενα σε κανουν να μην τις αμφισβητεις.
Αν εχεις καποια απορια, εδω ειμαι. :)

Last edited:
Μόνο για κλάματα Χρήστο!!!

Ο πολά βαρύς και τσαμπουκάς Πολάκης που είναι και γιατρός , αναφέρθηκε στον ιό HIV σαν "χιβ" .fff..fff..fff.

Μόνο για κλάματα , τίποτα άλλο:(:(

τι να πεί κανείς;;;; όσο και αν προκλήθηκε(αν προκλήθηκε) δεν είναι τρόπος όχι μόνο υπουργού αλλά οποιουδήποτε ανθρώπου
τι ήθελε να δείξει;;;; δεν κατάλαβα

τι να πεί κανείς;;;; όσο και αν προκλήθηκε(αν προκλήθηκε) δεν είναι τρόπος όχι μόνο υπουργού αλλά οποιουδήποτε ανθρώπου
τι ήθελε να δείξει;;;; δεν κατάλαβα
Οτι είναι αριστερός μάνα μου . .buy.
Η ταφόπλακα για την αριστερά στην Ελλάδα μπήκε.Επιβεβαιώνεται ο μπουμπούκος που είπε οτι σε λίγο καιρό η λέξη αριστερά θα είναι απαγορευμένη στην Ελλάδα.Κάθε μέρα τον επιβεβαιώνουν μόνοι τους οι δήθεν αριστεροί .Οι κωλοτούμπες είναι τόσες που θέλεις κάμερα υψηλής ανάλυσης με πολλά καρέ για να τους προλάβεις.
Δεν έχω διάθεση να πω τίποτα άλλο.

Οτι είναι αριστερός μάνα μου . .buy.
Η ταφόπλακα για την αριστερά στην Ελλάδα μπήκε.Επιβεβαιώνεται ο μπουμπούκος που είπε οτι σε λίγο καιρό η λέξη αριστερά θα είναι απαγορευμένη στην Ελλάδα.Κάθε μέρα τον επιβεβαιώνουν μόνοι τους οι δήθεν αριστεροί .Οι κωλοτούμπες είναι τόσες που θέλεις κάμερα υψηλής ανάλυσης με πολλά καρέ για να τους προλάβεις.
Δεν έχω διάθεση να πω τίποτα άλλο.
Δημητρη ισως και η μονη ευκαιρια με αυτην την Κυβερνηση να ξεχωρισει η Ηρα από το Σιταρι
Τοσα χρονια τους φαγαμε στην μαπα κατι τέτοιους δεξιοτσεποφρονες Αριστερούς με κομμωση απλυτου και θεσεις ανθελληνικες
Ποτε δεν καταλαβα γιατι η Αριστερα επετρεψε σε κατι τέτοιους τυπους να τρυπωσουν στην Αριστερα η εστω να αποκαλούνται Αριστεροι
Περιεργο πραγμα

Δημητρη ισως και η μονη ευκαιρια με αυτην την Κυβερνηση να ξεχωρισει η Ηρα από το Σιταρι
Τοσα χρονια τους φαγαμε στην μαπα κατι τέτοιους δεξιοτσεποφρονες Αριστερούς με κομμωση απλυτου και θεσεις ανθελληνικες
Ποτε δεν καταλαβα γιατι η Αριστερα επετρεψε σε κατι τέτοιους τυπους να τρυπωσουν στην Αριστερα η εστω να αποκαλούνται Αριστεροι
Περιεργο πραγμα
Ότι θέλεις βάζεις ταμπέλα αλλά δεν σημαίνει πως οτι δηλώσεις είσαι.

Τελικά όπως αποδεικνύεται μέρα με την μέρα, ήταν όλα ένα καλοστημένο σχέδιο. Ακόμα και ο "αποκλεισμός" από τα ΜΜΕ και γενικά όλος ο προεκλογικός "πόλεμος" προς τον Σύριζα φαίνεται ότι ήταν μια καλοστημένη φάρσα για να μπορέσει ο κόσμος να κάνει την ... "επανάσταση" του και να επιλέξει αυτούς που θα έκαναν αναίμακτα ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι άλλοι. Τα αντιλαϊκά μέτρα είναι γνωστό ότι περνάνε πολύ ευκολότερα από μια "Αριστερή" κυβέρνηση. Βλέπω δυστυχώς ότι η πλειοψηφία έχει πέσει πολύ εύκολα στην παγίδα να αποκαλεί αυτό το συνονθύλευμα "Αριστερά" έστω και εντός "...".
Το παρήγορο είναι ότι ψηφοφόροι του Σύριζα και μη, ενδόμυχα την αλήθεια την ήξεραν. Ήξεραν ότι αυτό δεν ήταν Αριστερά, όπως επίσης ήξεραν ότι εντός ΕΕ αυτά που έταξε δεν γίνονταν, απλά για άλλη μια φορά νίκησε η υποκρισία και η ματαιοδοξία. Την υποκρισία την εξήγησα, η ματαιοδοξία έχει να κάνει με τα εύκολα λόγια, που καλώς κακώς ο Έλληνας τα γουστάρει ... ;)

Το παρήγορο είναι ότι ψηφοφόροι του Σύριζα και μη, ενδόμυχα την αλήθεια την ήξεραν. Ήξεραν ότι αυτό δεν ήταν Αριστερά, όπως επίσης ήξεραν ότι εντός ΕΕ αυτά που έταξε δεν γίνονταν, απλά για άλλη μια φορά νίκησε η υποκρισία και η ματαιοδοξία. Την υποκρισία την εξήγησα, η ματαιοδοξία έχει να κάνει με τα εύκολα λόγια, που καλώς κακώς ο Έλληνας τα γουστάρει ... ;)

Το ερώτημα είναι Γιώργο οτι μπορεί ενδόμυχα να ήξεραν την αλήθεια, αλλά τώρα μετά απο όλα αυτά ,πόσοι έχουν το θάρρος και πόσους δεν πνίγει ο ψευτοεγωισμός να παραδεχτούν την αλήθεια ; πόσο είναι προβληματισμένοι και τι θα κάνουν από δω και πέρα ; κάθε μέρα που περνάει και ισοπεδώνεται οτι έχει απομείνει από εργασιακά ,ασφαλιστικά ,ποιότητα ζωής και πολλά άλλα και κατρακυλάμε πιο βαθειά στο πηγάδι φέρνοντας πολλές οικογένειες και νέα άνεργα παιδιά σε απόγνωση.
Ίδια πολιτική ,ίδια μέτρα κάτω απο την ομπρέλα της ΕΕ και από το συνονθύλευμα ψευτοσοσιαλιστών δεξιοφιλελεύθερων και τελευταία αριστερών του κώλου !

Συμφωνώ μαζί σας σε όλα.
Προτάσεις έχετε ;;;;;;
Η πρόταση φιλαράκο είναι μία, να ψηφίζεις ότι θες αλλά να ψηφίζεις το αυθεντικό. Όχι το γιαλαντζί. Είσαι δεξιός, λατρεύεις την αστυνομία τον στρατό, θες να ευημερεί ο πλούσιος και να τρως ένα κομμάτι ψωμί και να λες ευχαριστώ, θες προστάτες των πλουσίων, ψήφισε τους αυθεντικούς λοιπόν, Χρυσή Αυγή.
Είσαι αριστερός, πιστεύεις ότι πρέπει να έχεις συλλογικές συμβάσεις, ωράριο εργασίας σωστό, κτλ, κτλ, ψήφισε Κκε.
Κάτι κεντροέτσι, κάτι κεντροαλλιώς, κάτι τεχνοκράτες και κάτι οικουμενικούς, τα είδαμε. Αυτή είναι η πρόταση.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω... Υπουργός Υγείας ρε παιδιά..................
Εγώ θα συμφωνήσω με την απάντησή του στο τέλος...Αυτό είναι το πρόβλημά σας...υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα τα οποία μπορεί κάποιος να του προσάψει. Το ότι είπε το HIV χρησιμοποιώντας ελληνικά γράμματα δεν είναι κάτι σημαντικό...άποψή μου πάντα!

Η πρόταση φιλαράκο είναι μία, να ψηφίζεις ότι θες αλλά να ψηφίζεις το αυθεντικό. Όχι το γιαλαντζί. Είσαι δεξιός, λατρεύεις την αστυνομία τον στρατό, θες να ευημερεί ο πλούσιος και να τρως ένα κομμάτι ψωμί και να λες ευχαριστώ, θες προστάτες των πλουσίων, ψήφισε τους αυθεντικούς λοιπόν, Χρυσή Αυγή.
Είσαι αριστερός, πιστεύεις ότι πρέπει να έχεις συλλογικές συμβάσεις, ωράριο εργασίας σωστό, κτλ, κτλ, ψήφισε Κκε.
Κάτι κεντροέτσι, κάτι κεντροαλλιώς, κάτι τεχνοκράτες και κάτι οικουμενικούς, τα είδαμε. Αυτή είναι η πρόταση.
Εγώ ζήτησα ρεαλιστικές προτάσεις και εσύ μου γράφεις έκθεση ιδεών

Status
Not open for further replies.
Back