Ναι, θα τους κανουμε τα μουτρα κρεας....Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάει παραλία το 100% του εκλογικού σώματος ... σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Για να τους δείξουμε πραγματικά ότι τους γράφουμε στα @@ μας.
Ναι, θα τους κανουμε τα μουτρα κρεας....Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάει παραλία το 100% του εκλογικού σώματος ... σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Για να τους δείξουμε πραγματικά ότι τους γράφουμε στα @@ μας.
Με νόμο του Χατζηδάκη όλες οι απεργίες τους τα τελευταία χρόνια έχουν χαρακτηριστεί παράνομες και καταχρηστικες.Σωστά, αλλά βλέπεις κανέναν έτοιμο να ματώσει και να πεθάνει για να αλλάξει κάτι ? ή έστω να χάσει μεροκάματο ?
Πότε είδες πχ την τελευταία απεργία γενικά και συγκεκριμένα των εργαζομένων του ΟΣΕ ή των μηχανοδηγών ?
Από ανακοινώσεις, καταγγελίες και διαμαρτυρίες άλλο τίποτα.
Μην το γελάς και να είσαι σίγουρος ότι θα χεστούνε όλοι τους εάν κλείσουν οι κάλπες και από 42% αποχή(ποσοστό ρεκόρ)που ήταν το 2019 πάει στο 72%Ναι, θα τους κανουμε τα μουτρα κρεας....
Το είδα και εγώ ... και φυσικά οι απεργοί αφού το είπε η "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" ... γύρισαν στην δουλειά τους.Με νόμο του Χατζηδάκη όλες οι απεργίες τους τα τελευταία χρόνια έχουν χαρακτηριστεί παράνομες και καταχρηστικες.
Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος των εργαζομένων σε συζήτηση που είδα.
Δεν παιζει αυτο γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου ειναι βλαξ(διανοητικα καθηστερημενοι)* και'κει στηριζεται ολο το εργο της εξουσιας και του ελεγχου.Μην το γελάς και να είσαι σίγουρος ότι θα χεστούνε όλοι τους εάν κλείσουν οι κάλπες και από 42% αποχή(ποσοστό ρεκόρ)που ήταν το 2019 πάει στο 72%
Με αποχή 95-99,99% ? Λες ?Ναι, θα τους κανουμε τα μουτρα κρεας....
Kατ'αρχην δεν πιστευω οτι εχουμε πραγματικη δημοκρατια, τωρα για την αποχη εγραψα πιο πανω γιατι δεν προκειται να γινει ποτε.Με αποχή 95-99,99% ? Λες ?
Όταν λαμβάνεις μέρος στην γιορτή της δημοκρατίας να είσαι έτοιμος να δεχθείς την λειτουργία και τις συνέπειές της φίλε μου.
Αλλιώς ετοιμάσου να κάνουμε τα δικά μας μούτρα κρέας γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ...
Η καταστροφή της παιδείας έγινε μεθοδευμένα καί η έναρξη της καταστροφής τιτλοφορείτο ''εκσυγχρονισμός της παιδείας ''Ο μεγαλος μου γιος ειναι ατην 6 δημοτικου
Καθε βραδυ μπαινοντας στο σπιτι σχεδον καθε φορα αργα ελεγχω τα μαθηματα τους εαν τυχον εχουν αποριες η κατι που δεν μπορεσαν να κανουν μονοι
Προχτες με ρωταει λοιπον
Μπαμπα τι ειναι αυτο;
Ηταν μια ασκηση των ελληνικων με κατι συνθετους ορισμους
Φυσικα τα γνωριζω αλλα οχι να κανω παραδοση στον μικρο
Με δικα μου παραδειγματα
Του εξηγω λοιπον αλλα η μικρος θελει την επισημη επεξηγηση
Γιε μου του λεω ειναι 30 χρονια που τα εκανα εγω!
Δεν θυμαμαι ακριβως πως εξηγειται
Γιατι δεν πας πισω στην παραδοση που σας εκανε η δασκαλα να το βρεις και με περιμενεις;
Αλλιως γκουγκλαρε το! Δεν μπορω να σου πω τον ορισμο σαν δασκαλος!
Και περνω την απαντηση!!!!
Μπαμπα δεν μας εγινε παραδοση
Μας δωθηκε το φυλαδιο και μας ειπε ακριβως αυτο
Γκουγκλαρετε το να βρειτε τι ειναι και λυστε το!!!!!
Τα νευρα μου εμενα σπαραλια δεν με εφτανε η κουραση της μερας!!!
Τα συμερασματα δικα σου φιλε……
Υπολογησε οτι ειναι και οι τρεις αριστοι μαθητες
Τι θα εκανα εγω εαν τα παιδια ειχαν αδυναμιες;
Πρεπει ενας γονιος να κανει και την παραδοση που πληρωνεται να κανει καποιος αλλος αδρα και με πληρωμενη αδεια χωρις εργασια 4 μηνες το χρονο!!!!
Το συστημα πρεπει να αλλαξει
Ο γονιος καλειτε να δουλευει τοσες ωρες και να πληρωνει βενζινες χαμενη εργασια και φορντιστηρια για να μορφωσει τα παιδια του ενω καποιοι αλλοι κωλοβαρουν
Τα παιδια χανουν την παιδικη τους ηλικια κλεισμενα και δυστυχισμενα σε ύπερβολικα ωραρια και πιεση για ολα αυτα και μετα ψαχνιφν δουλεια!
Αν τα βαλεις σε χαμενα χρονια κοπο χρηματα και χρονο αλλα και την επιπτωση απο την χαμενη τους ´παιδικη ηλικια που δημιοθυργει ανθρωπους αγχωμενους πιεσμενους αγελαστους καη αμιλητους καταλαβαινεις οτι απλα χανετε η συνεχεια της ζωης
Βαλε και ατην εξισωση και την εξαφανιση του θεσμου της οικογενειας και των ιδανικων που προσφερει στην αναπτυξη ενος υγιους ανθρωπου
Και καταλαβαινεις οτι απλα σαν ανθρωποι εχουμε άποτυχει!!!!
Γιατι δεν μετρα η προσωπικα προσπαθεια αλλα το συνολο της κοινωνιας!
Και στο συνολο παμε για τον κρεμμο!
Αυτό είναι ένα "παραμύθι" σε ένα από τα σενάρια αποβλάκωσης - αποπροσανατολισμού - έμμεσης χειραγώγησης του "πλήθους".Όποιος πιστεύει ότι,με τις εκλογές και από τις εκλογές θα αλλάξουν τα πράγματα,ας γυρίσει πλευρό.
Κι όποιος πιστεύει ότι,οι κυβερνήσεις που προκύπτουν, είναι μή ελεγχόμενες,ας ξαναγυρίσει.
Το ζητούμενο είναι,να ανεβάσεις τη συνείδηση σου και την προσωπική σου ποιότητα.Έτσι θα ανέβει και το σύνολο.
Αυτό και τρέμουν οι από πάνω.
Και για το ΠΩΣ έχουν συζητηθεί λύσεις κι έχουν αναλυθεί διεξοδικότατα σε όσους ασχολήθηκαν και το έψαξαν.Εγώ δεν έχω δεί κανέναν που να με πείθει, όποιος έχει βρεί τον χαίρομαι και το εννοώ δεν ειρωνεύομαι
Ειδικά στο ΠΩΣ, γιατί στα λόγια όλοι είναι καλοί και άξιοι
Το συμπέρασμα που έβγαλες, κράτα το,για τον εαυτό σου.Αυτό είναι ένα "παραμύθι" σε ένα από τα σενάρια αποβλάκωσης - αποπροσανατολισμού - έμμεσης χειραγώγησης του "πλήθους".
Συνήθως συνοδεύεται με "προοδευτικά" "αριστερά" και λοιπά "τσιτάτα" και συνθήματα του στύλ "άν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο θα τις είχαν καταργήσει" και άλλα παρόμοια κούφια λόγια που φτιάχτηκαν και προωθούνται από τους υπερασπιστές του συστήματος και του βαθέος κράτους...
Άμ το άλλο; "Η αποχή είναι η λύση"
Δεν ζούμε σε δημοκρατία - παρ' όλα αυτά ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ οφείλουμε να δείξουμε την δυσαρέσκειά μας σε αυτούς που θεωρούμε ότι ευθύνονται για τα δεινά μας και την προτίμησή μας σε αυτούς που θεωρούμε ότι μπορούν να συνεισφέρουν στο να βγούμε από τα αδιέξοδα που έχουμε περιέλθει.
Οι εκλογές δεν θα λύσουν το πρόβλημα - όχι άλλες παιδικές αφέλειες και αφορισμοί του στύλ "άσπρο- μαύρο" - κανείς σώφρων άνθρωπος δεν το περιμένει αυτό άμεσα. Μπορούν όμως να πυροδοτήσουν εξελίξεις που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από τώρα και να φέρουν στο προσκήνιο για συζήτηση απόψεις και προτάσεις ριζοσπαστικής έστω φύσεως που θα μπορούν να δώσουν λύσεις άμεσα.
Μπορούν να αναδείξουν άλλες δυνάμεις και πρωτοβουλίες.
Ο λαός θα κρίνει και θα αποφασίσει.
Έχει κάθε δικαίωμα ακόμα και το δικαίωμα στο λάθος.
Άν κάποιος αδυνατεί να το κατανοήσει αυτό τότε ο Θεός να τον ελεήσει γιατί κανείς άλλος δεν θα τον λυπηθεί.
Ευχαριστώ.Το συμπέρασμα που έβγαλες, κράτα το,για τον εαυτό σου.
Καλή ψήφο.
Συζητήσεις αναλύσεις και λύσεις έχω ακούσει κατά καιρούς πολλές, και ήταν και πολύ ωραίες και σωστές και δίκαιεςΚαι για το ΠΩΣ έχουν συζητηθεί λύσεις κι έχουν αναλυθεί διεξοδικότατα σε όσους ασχολήθηκαν και το έψαξαν.
Ούτε θα το δείς όπως πάει το πράγμα.Συζητήσεις αναλύσεις και λύσεις έχω ακούσει κατά καιρούς πολλές, και ήταν και πολύ ωραίες και σωστές και δίκαιες
Αλλά μόνο στα λόγια, γιατί στην πράξη ποτέ δεν έχω δεί να γίνονται πραγματικότητα
Ένα μέρος ναί, όλο το πακέτο ποτέ
Ούτε θα το δείς όπως πάει το πράγμα.
Ποιός θα το κάνει πραγματικότητα;
Ο ξεπουλημένος πολιτικάντης του σήμερα;
Ξέρεις πόσοι έχουν να χάσουν "τα αυγά και τα πασχάλια" άν γίνει πραγματικότητα αυτό που πρέπει;
Νομίζεις πώς θα το επιτρέψουν ποτέ να συμβεί;