Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Kατ'αρχην δεν πιστευω οτι εχουμε πραγματικη δημοκρατια, τωρα για την αποχη εγραψα πιο πανω γιατι δεν προκειται να γινει ποτε.
Δυστυχώς εδώ και ούτε ξέρω πόσα χρόνια αλλά ΚΥΡΙΩΣ από τα μνημόνια και μετά οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι απλώς όργανα πειθήνια και εντολοδόχοι Γερμανίας και φυσικά ΗΠΑ.Και βέβαια βολεύουν και τους δικούς τους στο μεταξύ όσο κυβερνούν...

Καλε μου φιλε....και ο Παπαδοπουλος επι χουντας ειχε δικλειδες ασφαλειας.....αλλα δεν του ''βγηκε''...
Θυμασαι ποσους ποδοσφαιρικους αγωνες βλεπαμε καθε μερα??
Θυμασαι που ο απλος αστυνομικος ειχε συμπεριφορα ''στρατηγου''....για να μας εχουν με το κεφαλι
κατω ???
Με επιδοματα....χατζιλικι....και καλαθια ο Ελληνας δεν ζει.... Τον ζητιανο ο Ελληνας δεν θα τον κανει
για πολυ καιρο.....Ο Ελληνας εχει αξιοπρεπεια.....Εαν δεν το καταλαβουν αυτο.......την εκατσαν
την βαρκα !!!!
Φιλε.....Φωνη λαου.....οργη Θεου...Θα ερθει η ''ωρα τους''.....και δεν θα ξερουν που να κρυφτουν!!!

Μηπως θυμασαι τις απεργιες 1960 -65 ( δεν ξερω την ηλικια σου και αν τις προλαβες ) κατεβαιναν
οι εργαζομενοι στους δρομους....Ανεβαιναν την οδο Σταδιου και κατεβαιναν την Πανεπιστημιου και
μετα δεν υπηρχε πεζοδρομειο.... Ποιο τολμουσε να περασει νομο απο τους κυβερνωντες....
Και τοτε ο κοσμος δεν εσπαγε μαγαζια δεν υπαρχαν κουκουλες και οι γνωστοι ''αγνωστοι'' για προβοκατσια...
Τροχος ειναι και γυριζει....και μην αμφιβαλλεις γι'αυτο !!
Μην υποτιμας τον Ελληνα....αντεχει....υπομενει....αλλα ξεσπαει καποια στιγμη !!!
Και ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα χρονου να συμβει....μονο που θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα αυτην
την φορα...και ο Θεος να βαλει το χερι ΤΟΥ !!!
Μαυρο φιδι που τους εφαγε....
Αγαπητέ,αν και είμαι μεγαλούτσικος και εγώ,εσύ έχεις σχεδόν την ηλικία της μητέρας μου.Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν είχα καν γεννηθεί στα παλιά πλέον εκείνα χρόνια.Ακούω όμως από τους γονείς μου ότι τότε ήταν άλλη η ''πάστα'' του Λαού μας σε σχέση με τώρα.Μάλλον με μεθοδευμένο και μακροχρόνιο σχέδιο οι πραγματικοί εξουσιαστές και τα πιστά όργανά τους εδώ κατόρθωσαν να μας αλλοτριώσουν.Και από ό,τι φαίνεται με επιτυχία... :(

Kαι ο απαράδεκτος δημοσιογράφος είπε:΄΄ας μην μπλέξουμε με τα συνδικαλιστικά σας΄΄ και άλλαξε ΑΜΕΣΩΣ θέμα,ενώ αυτός είχε ρωτήσει '' τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ για την κακή κατάσταση των σιδηροδρόμων;''.Λίστα Πέτσα κλπ χοντρές επιχορηγήσεις σε επιλεγμένα ΜΜΕ,βλέπεις! :mad:
Οι δημοσιο-κάφροι λένε ότι τούς πεί το control από το ακουστικό που έχουν στο αυτί τους.
Τίποτα λιγότερο - τίποτα περισσότερο.
Πιο εξωνημένη δημοσιογραφία δεν είχε ποτέ αυτή η χώρα.

Αγαπητέ,αν και είμαι μεγαλούτσικος και εγώ,εσύ έχεις σχεδόν την ηλικία της μητέρας μου.Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν είχα καν γεννηθεί στα παλιά πλέον εκείνα χρόνια.Ακούω όμως από τους γονείς μου ότι τότε ήταν άλλη η ''πάστα'' του Λαού μας σε σχέση με τώρα.Μάλλον με μεθοδευμένο και μακροχρόνιο σχέδιο οι πραγματικοί εξουσιαστές και τα πιστά όργανά τους εδώ κατόρθωσαν να μας αλλοτριώσουν.Και από ό,τι φαίνεται με επιτυχία... :(

Εχεις δικιο.....Αλλα....το DNA δεν μπορουν να μας το αλλοτριωσουν....και εκει θα ''χασουν'' οταν ο
Ελληνας αγανακτησει!!!!!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο γιατί οι πιο δυνατοί είτε σε μυαλό είτε αλλού βγαίνουν από μια κοινωνία που βουρκωνει γι'αυτό μην αναρωτιέσται γιατί είχαμε τόσους φιλοσόφους κτλ τα αρχαιά χρόνια υπήρχε λόγος που ήταν Έλληνες .

Αν ήταν συγγενείς τους έτσι θα την έπλεναν τα μουνιά.Αν δε μπορούν να παραιτηθούν να φύγουν.
Αυτή η μεταχείριση νομίζω είναι ποινικό αδίκημα Αν τους έπιανε κάποιος και τους έκανε το ίδιο το θα γινόταν; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Status
Not open for further replies.
Back