Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούν τα λαμόγια για να καλύψουν τις ευθύνες τους.
Όλα τα κάνουν με ΣΧΕΔΙΟ - τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια για το καθετί.
Και οι ιθαγενείς - χάπατα αποκοιμιούνται περισσότερο...

Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης υπάρξης από δύο τέρατα που θέλουν να παριστάνουν τους ανθρώπους !
Δέσιμο στο δέντρο και φτύσιμο μεχρι να πνιγούν απ το σάλιο.
Τι θα έλεγες για εφαρμογή από μερικούς ''πρόσφυγες'' επ΄αυτών των ''ανθρώπων'' του περίφημου ''οθωμανικού δικαίου;'';)

Εάν ήταν γάτα θα έκανε παρέμβαση
Η ηλικιωμένη και να πεθάνει θα γλυτώσει το κράτος την σύνταξη....

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ell...si-toy-drasti-kakopoiisis-gatas-stin-aidipso/
Φυσικά αγαπητέ,ακόμα και γατούλα ή σκυλάκι να ήταν θα έπρεπε να διωχθεί η κτηνώδης συμπεριφορά μερικών.Βέβαια ΠΟΛΥ περισσότερο αυτό ισχύει για άνθρωπο!!

Αυτή η μεταχείριση νομίζω είναι ποινικό αδίκημα Αν τους έπιανε κάποιος και τους έκανε το ίδιο το θα γινόταν; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
Ευτυχώς που η φωτογραφική μηχανή επέχει θέση μαλαπέρδας την σήμερον ημέρα.
Γ@μάς φωτογραφίζοντας.

Φυσικά αγαπητέ,ακόμα και γατούλα ή σκυλάκι να ήταν θα έπρεπε να διωχθεί η κτηνώδης συμπεριφορά μερικών.Βέβαια ΠΟΛΥ περισσότερο αυτό ισχύει για άνθρωπο!!
Δεν λέω ότι με το να βασανίζεις ζώα δεν τρέχει και τίποτα
Θέλω να πώ ότι στην χώρα που ζούμε και με όλα όσα γίνονται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε παρέμβαση για την υπόθεση που αφορούσε μία γάτα
Κατά τα άλλα πάμε καλά;
Δουλεύουμε ρολόι;

Θέλω να πώ ότι στην χώρα που ζούμε και με όλα όσα γίνονται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε παρέμβαση για την υπόθεση που αφορούσε μία γάτα
Κατά τα άλλα πάμε καλά;
Δουλεύουμε ρολόι;
Καλημέρα .
Η φιλοζωία είναι απο τα trends της εποχής !!!
Σε όλα τα καλά νεοταξικά σαλόνια υπάρχει μια συνεχής αναφορά σ'αυτά , στίς νέες vegan συνταγές ,στην κλιματική αλλαγή ,στον κακό
Πούτιν καί πόση την έχει ο καινούριος γκόμενος της τάδε παρουσιάστριας ....
Όλα αυτά στην σημερινή Ελλάδα όσο κι'αν ακούγονται υπερβολικά

Κατά τα άλλα πάμε καλά;
Δουλεύουμε ρολόι;
Φυσικά και ΔΕΝ δουλεύουμε όχι απλώς ρολόι αλλά δυστυχώς ΚΑΘΟΛΟΥ ως Κράτος!!Πριν αρκετά χρόνια δε θα μπορούσα καν να διανοηθώ το σημερινό ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ της χώρας αλλά και της κοινωνίας μας...:(

Καλημέρα .
Η φιλοζωία είναι απο τα trends της εποχής !!!
Σε όλα τα καλά νεοταξικά σαλόνια υπάρχει μια συνεχής αναφορά σ'αυτά , στίς νέες vegan συνταγές ,στην κλιματική αλλαγή ,στον κακό
Πούτιν καί πόση την έχει ο καινούριος γκόμενος της τάδε παρουσιάστριας ....
Όλα αυτά στην σημερινή Ελλάδα όσο κι'αν ακούγονται υπερβολικά
Εν πολλοίς συμφωνώ μαζί σου.Εγώ όταν αναφέρομαι σε περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού ανήμπορων ζώων,το κάνω για ΚΤΗΝΗ που ποδοπατούν ή χτυπούν μέχρι θανάτου γατούλες ή σκυλάκια.Και,κατά τους έμπειρους αμερικανούς ψυχιάτρους σε τέτοια θέματα,ένα ΚΑΘΑΡΜΑ που το κάνει αναίτια αυτό σε ζωάκια,θα το κάνει μόλις μπορέσει ΚΑΙ σε άνθρωπο!!Αυτοί κατ΄εμέ θέλουν σάπισμα στις φυλακές και ας το πάρουν μερικοί για ακραίο...:mad:

Status
Not open for further replies.
Back