...μα κανένας "σωστός" δεν θα έβαζε υποψηφιότητα στην μπανανία... μόνο τα "λαμόγια"!Μήπως ψηφίζουμε τους λάθος ανθρώπους;
(στον κανόνα, υπάρχουν και "αδύναμες-να-αλλάξουν-τα-δόγματα" εξαιρέσεις)
...μα κανένας "σωστός" δεν θα έβαζε υποψηφιότητα στην μπανανία... μόνο τα "λαμόγια"!Μήπως ψηφίζουμε τους λάθος ανθρώπους;
Κι όμως....μα κανένας "σωστός" δεν θα έβαζε υποψηφιότητα στην μπανανία... μόνο τα "λαμόγια"!
...στα 50παρά μου, δεν έχω διακρίνει ακόμα κάποιον σωστό ή έστω "σωστό", που να είναι σε "θέση ισχύος" να αλλάξει το δόγμα, το σύστημα...Κι όμως.
Έχουν βάλει και σωστοί (όχι "σωστοί") και κάνουν τον αγώνα τους οι άνθρωποι.
Οι αλλαγές δεν επιβάλλονται με την "ισχύ" από τα πάνω - αυτά τα κάνουν οι δικτάτορες και τα πάσης φύσεως απολυταρχικά καθεστώτα....στα 50παρά μου, δεν έχω διακρίνει ακόμα κάποιον σωστό που να είναι σε "θέση ισχύος" να αλλάξει το δόγμα, το σύστημα...
"ισχύ" εννοούσα πρακτικά, δηλαδή να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται και όχι αυτά που θέλει η Γερμανογαλλία και οι ντόπια μαφία -δεν εννοούσα "δικτατορία ή απολυταρχικά καθεστώτα"...Οι αλλαγές δεν επιβάλλονται με την "ισχύ" από τα πάνω - αυτά τα κάνουν οι δικτάτορες και τα πάσης φύσεως απολυταρχικά καθεστώτα.
Για να πραγματοποιηθεί το ζητούμενο πρέπει να το θέλει ο κόσμος, ο λαός."ισχύ" εννοούσα πρακτικά, δηλαδή να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται και όχι αυτά που θέλει η Γερμανογαλλία και οι ντόπια μαφία -δεν εννοούσα "δικτατορία ή απολυταρχικά καθεστώτα"...
Ασχολεισαι και με τη μουσικη απ'οτι φαινεται....όχι, παρεξήγησις! κάτι ακόρντα λέγαμε για ένα κομμάτι που έχουμε ένα τζαμάρισμα σε λίγο καιρό...
View attachment 70358
παιδιόθεν..Ασχολεισαι και με τη μουσικη απ'οτι φαινεται....
Αν και τα οργανα μεσα στη βαλιτσα ειναι καπως παραξενα....
Τί μου θύμησες...όχι, παρεξήγησις! κάτι ακόρντα λέγαμε για ένα κομμάτι που έχουμε ένα τζαμάρισμα σε λίγο καιρό...
View attachment 70358
Και θα αναρωτιοταν ο αστυνομικος, -πως περασε αυτος απο τον ψυχιατρο?-Τί μου θύμησες...
Πρίν χρόνια,είχε λήξει η άδεια για το όπλο,και έσκασα στην ασφάλεια, με το ντουφέκι, μέσα στη βαλίτσα της Fender.
τη μια καραμπίνα την πηγαίνω στο σκοπευτήριο σε μια ritter μπασου με ολα τα ροκφόρ!!!! Τέρμα βολική και στη μοτοσικλέτα!!!Τί μου θύμησες...
Πρίν χρόνια,είχε λήξει η άδεια για το όπλο,και έσκασα στην ασφάλεια, με το ντουφέκι, μέσα στη βαλίτσα της Fender.
Και περνας και απαρατηρητος απο τυχον παραξενους.τη μια καραμπίνα την πηγαίνω στο σκοπευτήριο σε μια ritter μπασου με ολα τα ροκφόρ!!!! Τέρμα βολική και στη μοτοσικλέτα!!!
Δεν χαλάνε τα τυριά εκτός ψυγείου?σε μια ritter μπασου με ολα τα ροκφόρ!
Μην αφησεις να πεσει τιποτα κατω!Δεν χαλάνε τα τυριά εκτός ψυγείου?
...δεν πάει η φαντασία τους.... εξακριβωμένο και σε μπλόκο !!Και περνας και απαρατηρητος απο τυχον παραξενους.
Δεν προλαβαίνουν!!! (α ρε χοληστερίνη άτιμη )Δεν χαλάνε τα τυριά εκτός ψυγείου?
Στο μεταξυ η ακτιβιστρια- ζοωφιλη του αρθρου δηλωνει ορκισμενη βιγκαν. Εγω νηστευω 50 μερες τωρα αλλα σαβουρωνω και θαλασσινα που επιτρεπει η νηστεια και εχω χασει 4 κιλα. Θα ηθελα να πολυ να μαθω πως η συγκεκριμενη βιγκαν κυρια που ειναι σε μονιμη χορτοφαγικη διαιτα 365 μερες το χρονο , ειναι στρουμπουλη να τω πω, σαν μικρη φωκια με ποδια και χερια να το πω??? Και για να μην με πειτε ρατσιστη , και εγω τα εχω τα 10 παραπανισια κιλακια μου....
Ξερεις τι χρημα χωνουν στη μασα ;Στο μεταξυ η ακτιβιστρια- ζοωφιλη του αρθρου δηλωνει ορκισμενη βιγκαν. Εγω νηστευω 50 μερες τωρα αλλα σαβουρωνω και θαλασσινα που επιτρεπει η νηστεια και εχω χασει 4 κιλα. Θα ηθελα να πολυ να μαθω πως η συγκεκριμενη βιγκαν κυρια που ειναι σε μονιμη χορτοφαγικη διαιτα 365 μερες το χρονο , ειναι στρουμπουλη να τω πω, σαν μικρη φωκια με ποδια και χερια να το πω??? Και για να μην με πειτε ρατσιστη , και εγω τα εχω τα 10 παραπανισια κιλακια μου....
εγω ξερω πως σαβουρωνουν τα παντα κανονικα και δηλωνουν βιγκαν διατροφικοι ταλιμπαν για να τσεπωνουν χρημα. Γνωριζω προσωπικα βιγκαν (επικες μαχες σε παρεες που ΠΑΝΤΑ χανουν) και κανενας δεν ειναι στρουμπουλος. Χλωμοι και αδυνατοι ειναι και κουμπωνουν χαπια καθε μερα και δεν τους ενοχλει καθολου. Μαλιστα ο πιο σκληροπυρηνικος το θεωρει φυσιολογικοτατο να χαπακωνεται!!!Ξερεις τι χρημα χωνουν στη μασα ;