Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γ@μισέ την, την πολιτική ανάλυση και πιάσε την βαζελίνη.
Θα την φάμε και θα είναι άγρια 🤪
Nα δούμε πρώτα αν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα ποσοστά των κομμάτων, στο πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή κλπ στις 25 Ιουνίου....think.

Nα δούμε πρώτα αν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα ποσοστά των κομμάτων, στο πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή κλπ στις 25 Ιουνίου....think.
Πρόβλεψη.

ΝΔ στα ίδια ίσως λίγο ψηλότερα (σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πάρει 180 έδρες !!!)
Σύριζα πτώση
ΠΑΣΟΚ νέα άνοδος

Δεν φήφισα κανένα από τα 3 παραπάνω, απλά εκτίμηση ...

Εχω αρκετες ημερες να γραψω, εστω μια καλημερα, θα πω ομως μονον μια κουβεντα. Ειναι λυπηρο να διαβαζω τετοιες τοποθετησεις για το ΚΕΚΑ σε ενα κυνηγετικο φορουμ. Το εκλεγειν και εκλεγεσαι ειναι πολυτιμο αγαθο και απολυτο δικαιωμα στην σκεψη καθε ανθρωπου. Το ΚΕΚΑ, με τα οσα μυρια προβληματα αντιμετωπισε, λογω αγνοιας, λογω οργανωσης, λογω οικονομικων θεματων, λογω μη σωστης και αντικειμενικης κρισης των καταστασεων, λογω πιθανης αμφισβητησης των ικανοτητων των υποψηφιων του κλπ κλπ (προσθεστε οποιο λογο μπορει να επικαλεσθει ο καθενας μας), εδωσε το παρον και μας "εκπροσωπησε" στις προχθεσινες εκλογες. Δεν θα πω οτι επρεπε να το ψηφισουμε, η ψηφος ειναι προσωπικη και απολυτως σεβαστη. Προσπερναω τα οποια σχολια περι ψηφοδελτιων, δεν το βρηκα, δεν φαινοταν κλπ. Οπως ξεπερναω ομως και το γεγονος οτι οι "πολλοι" ψηφισαν για τις ιδεες τους, τις δουλειες τους, το μελλον των παιδιων τους. Οποιος επικαλειται αυτους τους λογους, για μενα λεει απλα ψεμματα. Η προιστορια της τελευταιας δεκαετιας τουλαχιστον δεν αφηνει περιθωρια για την ποιοτητα αυτων που μας κυβερνησαν, ανεξαρτητως χρωματος. Η πορεια της χωρας ειναι καταστροφικη, σε ολους τους τομεις και βαδιζουμε προς απωλεια του εθνικου μας χαρακτηρα. Δεν θα αναφερθω στα τοσα σοβαρα θεματα, που με την ψηφο στους ΝΔ/Συριζα/Πασοκ που ξεπερασε το 70%+, οχι απλα ΞΕΧΑΣΑΜΕ, αλλα και ΕΓΚΡΙΝΑΜΕ και ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΜΕ την πολιτικη συμπεριφορα τους. Αγαπητοι φιλοι, σε μια χωρα που ο Θεος δημιουργησε με την παντογνωσια, την καλωσυνη και την παντοδυναμια του, νικητης στις εκλογες βγηκε το ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

νικητης στις εκλογες βγηκε το ΡΟΥΣΦΕΤΙ.
Αν χρειαζόμαστε εκπροσώπηση στην βουλή για να προωθήσουμε τα ΠΡΟΦΑΝΗ μάλλον ρουσφέτια ονειρευόμαστε και εμείς !!!
Σκεφτείτε το ...

Καλημέρα σε όλους ...

Και μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει ...
ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΚΑ ΜΕ ΚΣΕ από την στιγμή δημιουργίας του ΚΕΚΑ ?

Θα γράψω κάτι τελευταίο και δεν ξανασχολούμε με το θέμα!!!
Το ΚΕΚΑ δεν περίμενε κανένας να βγει στη Βουλή!!!
Ήταν η μοναδική ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε δυσαρεστημένοι με τις αποφάσεις που πέρνοντε για το κυνήγι!!!
Όταν βγαίνεις και λες ότι θα σας μαυρίσω στις εκλογές και πας και ψηφίζεις ένα άλλο κόμμα δεν το γνωρίζει κανείς ότι ψήφισες με δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις που είχαν με το κυνήγι ούτε φαίνεται η δυναμική των κυνηγών που όπως φάνηκε δεν υπάρχει ούτε για αστείο!!!

Δυστυχώς,αυτός ο φούρνος αυτό το ψωμί βγάζει!😟
Γιάννη, ρουσφέτι δεν ζήτησα ποτέ από κανέναν, ούτε κανένας πολιτικός με βοήθησε ποτέ, ούτε ζήτησα την βοήθεια κανενός.
Δηλώνω ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΟΔΗΜΑΤΑ ΜΟΥ μέχρι τελευταίου ευρώ και πληρώνω σαν φούστης.

Οπότε, ... τους έχω όλους γραμμένους στα @@ μου.

Τέλος τα πολιτικά (για την ώρα)

Πρόβλεψη.

ΝΔ στα ίδια ίσως λίγο ψηλότερα (σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πάρει 180 έδρες !!!)
Σύριζα πτώση
ΠΑΣΟΚ νέα άνοδος

Δεν φήφισα κανένα από τα 3 παραπάνω, απλά εκτίμηση ...
Πολύ πιθανόν. Ίσως όμως αν ενισχυθούν τα μικρά κόμματα δλδ η Ελληνική Λύση αλλά και όσα έμειναν εκτός Βουλής για πολύ λίγο(Πλεύση Ελευθερίας,ο ΓιάΝΗς,η ''ολόφρεσκη'' και άγνωστη Νίκη),τα αποτελέσματα στις 25/6 να μην είναι ολόιδια. Άσε που, από ό,τι λέγεται, θα κατεβούν στις νέες εκλογές και κόμματα κομμένα στις προχθεσινές από τον Άρειο Πάγο. Θα δούμε. Πάντως ούτε εγώ αισιοδοξώ... :(

Διαβαζω και ακουω ....για νοθεια των αποτελεσματων....Και ειμαι ενας απο αυτους που το πιστευουν...
Ο μητσοτακης παρακολουθουσε μεχρι και τον θυρωρο της πολυκατοικιας του...για ολα τον εχω ικανο !!
Τετοια αποτελεσματα δεν στέκουν. !!!
Τωρα αυτοι που εχουν ''τα γενια και τα χτενια''....ας κανονισουν την πορεια τους !!!

Διαβαζω και ακουω ....για νοθεια των αποτελεσματων....Και ειμαι ενας απο αυτους που το πιστευουν...
Ο μητσοτακης παρακολουθουσε μεχρι και τον θυρωρο της πολυκατοικιας του...για ολα τον εχω ικανο !!
Τετοια αποτελεσματα δεν στέκουν. !!!
Τωρα αυτοι που εχουν ''τα γενια και τα χτενια''....ας κανονισουν την πορεια τους !!!
Αυτό που μου φαίνεται ΠΟΛΥ παράξενο είναι ότι σε όλες σχεδόν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ ο Μητσοτάκης δεν είχε πολύ κόσμο. Γίνονταν μάλιστα πολλά σχόλια σχετικά με αυτό. Και ξάφνου στις εκλογές ΣΑΡΩΣΕ....think.

Αυτό που μου φαίνεται ΠΟΛΥ παράξενο είναι ότι σε όλες σχεδόν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ ο Μητσοτάκης δεν είχε πολύ κόσμο. Γίνονταν μάλιστα πολλά σχόλια σχετικά με αυτό. Και ξάφνου στις εκλογές ΣΑΡΩΣΕ....think.

Ο κοσμος στις συγκεντρωσεις οντως λιγος.....Απο την αλλη....εχουμε δει και σε αλλες εκλογικες αναμετρησεις
πολυ κοσμο στις συγκεντρωσεις που τον κουβαλαγαν με πουλμαν...Οποτε το παραβλεπω....
Τετοια αποτελεσματα ομως απο μια κυβερνηση με τοσα μειον στην τετραετια της... με τοσα λαθη...με τοση
ακριβεια...με διελυμενο συστημα υγειας...με υποχρεωτικα εμβολια... με νεκρους απο τα λαθη τους...με
παρακολουθησεις....με την βενζινη στα υψη...και να σκεπτεσαι να βαλεις μπροστα το αυτ/το σου....
Με το χερι απλωμενο για τα επιδοματα...εκανε τους Ελληνες ζητιανους... τι αλλο να πρωτο θυμηθω...το προστιμο για τα εμβολιο...την απαγορευση κυνηγιου... και το σημαντικοτερο αυτο που ζω ??
Να εχω δικο μου σπιτι χωρις αλλες υποχρεωσεις...και να μου φτανει η συνταξη μου να ζησω ??
Και να μου μοστραρει ενα 41%???
Ε΄ Οχι....κατι δεν παει καλα εδω...τουλαχιστον εγω δεν το πιστευω....Τα Αμερικανακια εβαλαν το ''χερι τους''
ή δεν ξερω ποιος αλλος...το αποτελεσμα αυτο δεν στέκει...!!!

Καπου διαβασα...οτι υπηρχαν ψηφοδελτια απο ανθρωπους με υλικια 115 ετων...μαλλον και τα δενδρα
τον ψηφισαν τον μητσοτακη...
Μπορει να εχουμε αρκετα ''στραβά'' σαν λαος....Αλλα τοσο μ@λακες δεν ειμαστε !!!

Εγγεγραμμένοι Νεα Δημοκρατία
9.933.216 2.404.068

Έγκυρα
5.893.465
Άκυρα
123.408
Συμμετοχή
6.051.578
Λευκά
34.705

Αν κάνουμε την διαίρεση 2404068/9933216=0,242 ή 24% είναι το ποσοστό νίκης στο κόμμα που θα κυβερνήσει. Τα 3.881.638 είναι οι πολίτες αυτής της χώρας (αν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε χώρα) που ήπιαν καφέ την Κυριακή στον καναπέ. Σε μια χώρα που το ποσοστό αδιαφορίας είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό που ένα κόμμα κυβερνά, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Status
Not open for further replies.
Back