Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Όποιος ξαναπεί ότι ζει σε μία χώρα μπουρδέλο, να ξέρει ότι προσβάλλει τα μπουρδέλα. Αν μπορούν να έρθουν 200 μαχαιροβγάλτες οδικώς απ' την Κροατία και να σκοτώσουν, τότε τι ακριβώς να περιμένουμε να συμβεί σε ντου από Τουρκία;🤔🤔
Αυτο σκεφτομαι απ την ωρα που το έμαθα.
Εκεινο το θα ρθουμε βράδυ στοίχειωσε μεσα μου .
Ομως ερα απο καθε τι που λεμε ,αστείο ή υπερβολη ας μην τα ισωπεδωνουμε κι όλα μεχρι να ισωπεδοθούν απο μόνα τους . :cool:
Α δε μου λες ,εσυ τι εισαι και παρεξηγήθηκες ,ο Δούκας των μπουρδέλων ;
.big smile.

Αυτο σκεφτομαι απ την ωρα που το έμαθα.
Εκεινο το θα ρθουμε βράδυ στοίχειωσε μεσα μου .
Ομως ερα απο καθε τι που λεμε ,αστείο ή υπερβολη ας μην τα ισωπεδωνουμε κι όλα μεχρι να ισωπεδοθούν απο μόνα τους . :cool:
Α δε μου λες ,εσυ τι εισαι και παρεξηγήθηκες ,ο Δούκας των μπουρδέλων ;
.big smile.
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν αστειεύομαι με το γεγονός. Το ποστ μου δεν έχει επουδενί χιουμοριστική διάθεση. Το γεγονός δεν είναι κάτι ευτράπελο, αλλά μία τραγωδία. Μία απ' τις πολλές τραγωδίες που ζούμε καθημερινά σε αυτήν την χώρα εξαιτίας της ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού. Τον οποίο ηλιθιωδώς όλοι μας κάθε τέσσερα χρόνια πάμε και ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας απέναντι του.
Δε θεωρώ ότι είναι επίσης υπερβολικό το ποστ. Όταν στην Εγνατία έξω απ' την Αλεξανδρούπολη έχουν σκοτωθεί δύο συμπατριώτες μου από οχήματα λάθρο εισβολέων που οδηγούν λαθροδιακινητες μπαίνοντας με 200km/h στο αντίθετο ρεύμα.
Κάθε άλλο παρά υπερβολή είναι ή ισοπέδωση. Αν αποφασίσει ένα σοβαρό κράτος, όπως η Τουρκία να μας επιτεθεί, όχι δε μας σώζει τίποτα, αν έχουν τη διάθεση μας περνάνε όλους ανεξαιρέτως καμουτσί και γράσο.
Οπότε δεν παρεξηγήθηκα ως δούκας των μπουρδέλων, αλλά ως ένας πολίτης που όταν πήγε σε μπουρδέλο είδε ότι για να του επιτραπεί η είσοδος έκοψαν τη φάτσα του απ' το πορτακι και μετά του άνοιξαν να περάσει.
Το κράτος μας ούτε τα στοιχειώδη απ' την ανάποδη.

Εγώ σαν μεγάλος συνομωσιολογος δεν θα εκπλαγω αν αυτό και άλλα πολλά να γίνονται επίτηδες.Εκει που υπάρχει αντίδραση για την πανεπιστημιακή αστυνομία ,δεν τολμάνε να αγγίξουν έναν κακοποιό ακόμα και αν κινδυνεύει η ζωή τους ,έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση για το πού ήταν η αστυνομία.

Αυτά να τα λέμε και εκτός φόρουμ σε αυτό το περίφημο 50% των έξυπνων ελληναραδων που δεν ψήφισε και δε ξέρει ότι όταν δε συμμετέχεις στα κοινά είσαι καταδικασμένος να διοικεισαι από κατώτερους σου.Δυστυχώς αυτοί είμαστε αυτούς ψηφίσαμε καλά να πάθουμε , Ευρωπαίοι θέλανε όλοι να γίνουν πολύ ευαίσθητοι έχουν γίνει όλοι στη χώρα και φιλοζωοι αλλά έχουν ξεχάσει οι Έλληνες την λέξη φιλάνθρωπος τι σημαίνει ακούστε τι σας λέω το μόνο που δεν είμαστε στη πραγματικότητα είναι φιλέλληνες και πατριώτες ,τσιφλικάδες που τους αρέσει το πλιάτσικο και να βολεύει ο καθένας το κωλο του .Επομένως πως θα ψηφίσεις αξιόλογο δίκαιο άνθρωπο να βάλει τάξη όταν δεν σου αρέσει ούτε εσένα η τάξη γιατί θα σε ξεβολεψει η θα χάσεις τη μάσα .Είναι μεγάλη ντροπή ειδικά σε Έλληνα άνδρα επειδή το άκουσα πρόσφατα σε συζήτηση ενόψει δημοτικών εκλογών ,που κατεβαίνει με έναν όχι σοβαρό υποψήφιο να του ζητούν συνεργασία αξιόλογοι άνθρωποι προσφέροντας του και θέση και να απαντά έχω υποχρέωση ,δείχνει άνθρωπο χαμηλής ηθικής μηδενικής αξιοπρεπειας και υποδούλων χαρακτηριστικων που δε συνάδουν με αξιόλογο άνδρα.Αυτη η κουβέντα (υποχρέωση) έχει καταστρέψει την Ελλάδα και υπολογίζεται λάθος το ότι σε σύστησε πολιτικός και βρήκες εργασία στο τόπο σου δεν είναι δική σου υποχρέωση αλλά δική του βάση Συντάγματος γι'αυτό ψηφίζεται και πληρώνεται .Αλλά η υποτέλεια δυστυχώς έχει ριζώσει για τα καλά στο πετσί των περισσότερων καταλοίπων της γαμημενης τουρκοκρατίας των 400 χρόνων .Ελπίζω κάποια στιγμή ίσως ξυπνήσει κάποια γενιά και αλλάξει το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τους εκάστοτε εκλεγμένους της που θα πρέπει όταν συναντιέται με αυτούς να τους κοιτάς κατάματα και να σκύβουν το κεφάλι γιατί εδώ μόνιμα είναι κατώτεροι των περιστάσεων όχι να νιώθεις και υποχρέωση στα τσογλανια της κάθε οικογενειοκρατίας των απατεώνων διεφθαρμένων ανήθικων ναρκεμπορων αρχαιοκάπηλων κτλ πολιτικών της χώρας.Ειναι κρίμα τοση κατάντια για λαό που περισσότερο των εκτιμούν οι ξένοι παρά οι πολίτες του.

Περισσοτερη ευαισθησια εδειξαν κρατος και μκο και καναλια στο θεμα με τπ γαιδουρακι που πεθανε παρα στο χαμο ενος νεου ανθρωπου και μαλιστα αναιτια και χωρις λογο

Δεν το χωρει ο νους μου να σκοτωνονται ανθρωποι για οπαδικα!

Οι ιδιοι οι καθως πρεπει οπαδοι των ομαδων επρεπε να σηκωσουν κεφαλι στην οπαδικη βια

Οπως και σε ολα τα αλλα τους εχουν αναγκασει να απεχουν μολις κανουν οικογενεια απο υο γηπεδο ακριβως γιατι εχει γινει χωρος ολων αυτων των χουλιγκαν

Οι ιδιοι οι καθως πρεπει οπαδοι των ομαδων επρεπε να σηκωσουν κεφαλι στην οπαδικη βια
Αυτό δεν γίνεται Χρύσανθε, κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν πάει να ξεκινήσει ιστορίες με μαχαιροβγάλτες
Στο λέω επειδή έχω δεί με τα μάτια μου περίπτωση με κόσμο που αντέδρασε-έβρισε( και κάπως ακραία γιατί ορισμένοι πέταξαν και μπουκάλια στα χουλιγκάνια)και το αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν στην κερκίδα και για πέντε λεπτά να χτυπάνε αδιακρίτως κόσμο στο σημείο που έφυγαν τα μπουκάλια

Αυτό δεν γίνεται Χρύσανθε, κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν πάει να ξεκινήσει ιστορίες με μαχαιροβγάλτες
Στο λέω επειδή έχω δεί με τα μάτια μου περίπτωση με κόσμο που αντέδρασε-έβρισε( και κάπως ακραία γιατί ορισμένοι πέταξαν και μπουκάλια στα χουλιγκάνια)και το αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν στην κερκίδα και για πέντε λεπτά να χτυπάνε αδιακρίτως κόσμο στο σημείο που έφυγαν τα μπουκάλια
οχι να τα βαλουν μαζι τους αδερφε
Εννοουσα να σηκωσοφν κεφαλι με αντιδραση ως προς το κρατος ωστε να λαβουν ομαδες και υπουργειο δραση εναντιων τους
Αυτο ελειπε να τα βαλει μαζι τους ο οικογενειαρχης
Δεν ειμαι οπαδος και δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα
Αλλα αυτη τη στιγμη ο γνησιος οπαδος διωχνεται απο το γηπεδο απο ολους αυτους
Δεν μπορουν σωματεια φιλαθλων κλπ
Να πουν Φετος δεν θα βγαλει κανενας διαρκειας( ετσι το λενε εδω δεν ξερω εκει-ειναι ετησιο ´ροπληρωμενο εισητηριο για τους αγωνες της ομαδας του)
Εαν δεν λαβετε αμεσα μετρα εναντιων ολων αυτων
Ετσι και αλλιως δεν μπορει να παει στο γηπεδο
Κινδυνευει και αυτος και τα παιδια του
Παλι απο το σπιτι θα το βλεπει
Αρα αυτος δεν χανει κατι γιατι ηδη τα εχασε ολα
Η ομαδα ομως χανει πολλα

Ξαναλεω παιδια δεν ειμαι οπαδος δεν παω γηπεδο δεν ασχολουμε με ποδοσφαιρο
Ισως να μην καταλαβαινω κατι σωστα

Σιγουρα ομως ο σωστος οπαδος και φιλαθλος αυτη τη στιγμη δεν μπορει να χαρει το χομπι του στο γηπεδο

Last edited:
Εννοουσα να σηκωσοφν κεφαλι με αντιδραση ως προς το κρατος ωστε να λαβουν ομαδες και υπουργειο δραση εναντιων τους
Φετος δεν θα βγαλει κανενας διαρκειας( ετσι το λενε εδω δεν ξερω εκει-ειναι ετησιο ´ροπληρωμενο εισητηριο για τους αγωνες της ομαδας του)
Η ομαδα ομως χανει πολλα

Σιγουρα ομως ο σωστος οπαδος και φιλαθλος αυτη τη στιγμη δεν μπορει να χαρει το χομπι του στο γηπεδο
Να χαρει το χομπι του στο γηπεδο? Πως να το χαρει? Απο την στιγμη που οι ιδιοκτητες βαζουν μεσα τους ανωμαλους πρεζακιδες που αποτελουν το 99% των οργανομενων πως να απολαυσει το αθλημα που αγαπαει ο απλος αγνος φιλαθλος? Πας να δεις μπασκετ σε κλειστο γηπεδο και απο το μπαφο και το τσιγαρο δακρυζουν τα ματια σου. Μολις αναψουν τα ορκ και τα καπνογονα δυσκολευεσαι να παρεις ανασα. Αν δεν εξαφανιστει το εκτρωμα που λεγεται οργανωμενος οπαδισμος θα βλεπουμε σκηνικα οπως το χθεσινο συνεχεια. Αν τους εξαφανισει ο Κουλης δηλωνω δημοσια οτι θα τον ψηφιζω μεχρι να...πεθανει. Αλλα θα τους κλασει ενα μυδι οποτε....

Να πουν Φετος δεν θα βγαλει κανενας διαρκειας( ετσι το λενε εδω δεν ξερω εκει-ειναι ετησιο ´ροπληρωμενο εισητηριο για τους αγωνες της ομαδας του)
Η ομαδα ομως χανει πολλα

Όλα ξεκινούν από τον πρόεδρο της ομάδας
Εάν ο πρόεδρος είναι ισχυρός και πεί εκεί που πρέπει δεν κουνιέται φύλλο, δεν θα κουνηθεί φύλλο
Και σε περίπτωση που κουνηθεί τότε θα ισχύσει ο νόμος, γραφτός ή άγραφος
Μεγάλη κουβέντα πάμε να ανοίξουμε.....

Όλα ξεκινούν από τον πρόεδρο της ομάδας
Εάν ο πρόεδρος είναι ισχυρός και πεί εκεί που πρέπει δεν κουνιέται φύλλο, δεν θα κουνηθεί φύλλο
Και σε περίπτωση που κουνηθεί τότε θα ισχύσει ο νόμος, γραφτός ή άγραφος
Μεγάλη κουβέντα πάμε να ανοίξουμε.....
Οταν ειχα δει τους αδερφους να περνανε και να δινουν το χερι σε κουκουλοφορους μια απογοητευση και αηδια την ενιωσα να πω την αληθεια...

Να χαρει το χομπι του στο γηπεδο? Πως να το χαρει? Απο την στιγμη που οι ιδιοκτητες βαζουν μεσα τους ανωμαλους πρεζακιδες που αποτελουν το 99% των οργανομενων πως να απολαυσει το αθλημα που αγαπαει ο απλος αγνος φιλαθλος? Πας να δεις μπασκετ σε κλειστο γηπεδο και απο το μπαφο και το τσιγαρο δακρυζουν τα ματια σου. Μολις αναψουν τα ορκ και τα καπνογονα δυσκολευεσαι να παρεις ανασα. Αν δεν εξαφανιστει το εκτρωμα που λεγεται οργανωμενος οπαδισμος θα βλεπουμε σκηνικα οπως το χθεσινο συνεχεια. Αν τους εξαφανισει ο Κουλης δηλωνω δημοσια οτι θα τον ψηφιζω μεχρι να...πεθανει. Αλλα θα τους κλασει ενα μυδι οποτε....
Τους χατζιλικωνει κιόλας αλλά οι ομάδες είναι επιχειρήσεις στείλε την ομάδα στη 3η εθνική να δεις πως τελειώνουν όλα.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν αστειεύομαι με το γεγονός. Το ποστ μου δεν έχει επουδενί χιουμοριστική διάθεση. Το γεγονός δεν είναι κάτι ευτράπελο, αλλά μία τραγωδία. Μία απ' τις πολλές τραγωδίες που ζούμε καθημερινά σε αυτήν την χώρα εξαιτίας της ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού. Τον οποίο ηλιθιωδώς όλοι μας κάθε τέσσερα χρόνια πάμε και ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας απέναντι του.
Δε θεωρώ ότι είναι επίσης υπερβολικό το ποστ. Όταν στην Εγνατία έξω απ' την Αλεξανδρούπολη έχουν σκοτωθεί δύο συμπατριώτες μου από οχήματα λάθρο εισβολέων που οδηγούν λαθροδιακινητες μπαίνοντας με 200km/h στο αντίθετο ρεύμα.
Κάθε άλλο παρά υπερβολή είναι ή ισοπέδωση. Αν αποφασίσει ένα σοβαρό κράτος, όπως η Τουρκία να μας επιτεθεί, όχι δε μας σώζει τίποτα, αν έχουν τη διάθεση μας περνάνε όλους ανεξαιρέτως καμουτσί και γράσο.
Οπότε δεν παρεξηγήθηκα ως δούκας των μπουρδέλων, αλλά ως ένας πολίτης που όταν πήγε σε μπουρδέλο είδε ότι για να του επιτραπεί η είσοδος έκοψαν τη φάτσα του απ' το πορτακι και μετά του άνοιξαν να περάσει.
Το κράτος μας ούτε τα στοιχειώδη απ' την ανάποδη.
Μην ανησυχεις,δεν κινδυνευεις απο τους γειτονες,γιατι ακριβως δεν ειναι σοβαρο κρατος...
Μογγολικη μπανανια ειναι και αυτη η χωρα...
Αν ηταν σοβαρη,θα ειχαμε χοντρο θεμα,πιστεψε με....

Πιάσατε πολύ το οπαδικό αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτοι δεν είναι μόνο φίλαθλοι οι οπαδοί με τη γνωστή έννοια ,ειναι κατι πολύ παραπανω και αυτό που έγινε δεν δεν πρέπει να το δούμε στα κλειστά πλαίσια των ομάδων και των φιλάθλων ,είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και έτσι πρέπει να το δούμε. Πίσω από αυτούς κρύβεται μία ομάδα -οργάνωση η οποία δρα συστηματικά και έχει μεγάλη προϊστορία.
Εμεις εδω τιι κάνουμε και τι κάναμε . Αυτο είναι το θέμα.
Μια χώρα που θυμίζει τη διαφήμηση " tragic ....βρωμάει κοπριά "

Last edited:
Δυστυχώς έχεις δίκιο, κάτι τέτοιοι μόνο από βία καταλαβαίνουν. Και φυσικά εν προκειμένω βία κρατική. Αλλά πού είναι το Κράτος; Διακοπάρει και αυτό... .no.Υ.Γ. Και ΒΑΡΕΙΕΣ ποινές φυσικά!

Η ομαδα ομως χανει πολλα

Σκέψου ότι πριν γεννηθείς εσύ αλλά κυρίως όταν γεννιόμουν εγώ(και αργότερα) πήγαιναν οικογένειες στο γήπεδο Α΄ Εθνικής σαν να ήταν πανηγύρι! Σήμερα πού πήγαν όλα αυτά;:(

Για όλα και όλα γίνονται γιατί το θέλουν και το ανέχονται οι ομάδες.Και το ότι το θέλουν είναι δεδομένο να ξέρετε.Ισως το μεγαλύτερο δείγμα ζωοδη αντίδρασης που έχει παραμείνει παρα την εξέλιξη του ανθρώπου.

Status
Not open for further replies.
Back