Παραλίγο να δώσω προκαταβολή για να μου την κρατήσουν γιατί έχει μόνο μία magnum αλλά κάτι με χάλαγε στην ξύλινη οπότε μάλλον δεν...Πας για maxus καρφωτος .
Παραλίγο να δώσω προκαταβολή για να μου την κρατήσουν γιατί έχει μόνο μία magnum αλλά κάτι με χάλαγε στην ξύλινη οπότε μάλλον δεν...Πας για maxus καρφωτος .
Καλά έκανες αφού κάτι σε χάλαγε, δεν είναι εποχές για αγορές κορώνα γράμματαΠαραλίγο να δώσω προκαταβολή για να μου την κρατήσουν γιατί έχει μόνο μία magnum αλλά κάτι με χάλαγε στην ξύλινη οπότε μάλλον δεν...
Έχεις δίκιο έχω κάνει αρκετές αγορές που μετάνιωσα μετά γι'αυτό είμαι τόσο αναποφάσιστος!!!Ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. είπε την καλύτερη λύση αλλά εγώ ψάχνομαι γιατί με τρώει ο κ@λ@ς μου...Καλά έκανες αφού κάτι σε χάλαγε, δεν είναι εποχές για αγορές κορώνα γράμματα
Όπλο έχεις, το κυνήγι πάει προς το τέλος του, μην το βιάζεσαι
Αν και με τις ανατιμήσεις που γίνονται από την στιγμή που έχεις αποφασίσει να πάρεις όπλο στα σίγουρα το μην το βιάζεσαι είναι δίκοπο μαχαίρι
Εχει αδερφη ή καμια πρωτοξαδερφη ανυπαντρη?View attachment 63500
Μου λέει η κοπελιά μου εχθές..... Αγαπηηηηηηηηηη τι δώρο θέλεις για τα γενέθλια σου ? Να μωρέ κάτι ψηλοπραγματα για το κυνήγι. Εντάξει θα στα πάρω.
υ.γ. δεν την δάγκωσα πολύ.... Στα 165€ σταμάτησα
Εχει αδερφη ή καμια πρωτοξαδερφη ανυπαντρη?
Θελω ηλικια πρωτα,stats κλπΑδερφή όχι. Θα ψάξω για καμιά ξαδέρφη να σε φτιάξω
Βέβαια, και την φορολογική δήλωση!Θελω ηλικια πρωτα,stats κλπ
Δεν ψαχνεσαι γενικώς. Ξέρεις τι θέλεις από το τουφέκι και καταλαβαίνεις ποτέ είναι στα μέτρα σου και ποιο όπλο έχει προοπτικές. Νομίζω ότι σου αρέσει περισσότερο η SX4.Για πες!!!
Ομολογώ ότι είναι το πιο τίμιο από τα τρία στα λεφτά που κοστίζει!!!Η maxus2 πιο εντυπωσιακή αλλά πολλά τα χρήματα για μια βίδα που βάλανε στην πάπια!!! Για τη φάσσα και το λόγγο που τη θέλω εγώ η sx4 μου ταιριάζει περισσότερο!!!Δεν ψαχνεσαι γενικώς. Ξέρεις τι θέλεις από το τουφέκι και καταλαβαίνεις ποτέ είναι στα μέτρα σου και ποιο όπλο έχει προοπτικές. Νομίζω ότι σου αρέσει περισσότερο η SX4.
Καπως έτσι βρέθηκα με benelli.View attachment 63500
Μου λέει η κοπελιά μου εχθές..... Αγαπηηηηηηηηηη τι δώρο θέλεις για τα γενέθλια σου ? Να μωρέ κάτι ψηλοπραγματα για το κυνήγι. Εντάξει θα στα πάρω.
Όντως το ξύλινο είναι πιο προσαρμόσιμο και αφού έχουμε τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. όλα γίνονται!!!Ότι και να διαλέξεις να το πάρεις σε ξύλινο. Η sx4 πχ που σου άρεσε και είναι και σε νορμαλ τιμή. Πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τροποποιήσεις το δικό της κοντάκι σε ένα οπλουργο και να σου έρθει καλά ?
Ομολογώ ότι είναι το πιο τίμιο από τα τρία στα λεφτά που κοστίζει!!!Η maxus2 πιο εντυπωσιακή αλλά πολλά τα χρήματα για μια βίδα που βάλανε στην πάπια!!! Για τη φάσσα και το λόγγο που τη θέλω εγώ η sx4 μου ταιριάζει περισσότερο!!!
Το τουφέκι το είχα. Ειναι άψογο.Όντως το ξύλινο είναι πιο προσαρμόσιμο και αφού έχουμε τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. όλα γίνονται!!!
Θα στο ανταποδώσει..... είναι δεδομένο.... περαστικά σου εύχομαι..... από τώρα.View attachment 63500
είναι large ο Σταμάτης,θα το ανταποδώσει με το παραπάνω, γιατί έτσι θα γουστάρειΘα στο ανταποδώσει..... είναι δεδομένο.... περαστικά σου εύχομαι..... από τώρα.
Κι εμένα θα με ενδιέφερε!Αδερφή όχι. Θα ψάξω για καμιά ξαδέρφη να σε φτιάξω
Μαζοχτρα.Το τουφέκι το είχα. Ειναι άψογο.
Συμφωνώ για ξύλινο.
Αν σου είναι πολύ το ντροπ μια προσωρινή λύση είναι το Κιτ της beartooth.
Ίσως το ξαναπάρω κι εγώ.
Υπάρχει ένα στο car και όπως λέει είναι αριχτο στα 900.
Τσεκαρε.
Είναι καλό Παναγιώτη . Ας μη μου κολλαγε η μαλακια του σκοπευτηρίου και θα σου λεγα. Η καραμπίνα κακά τα ψέματα, δε βολεύει εκεί.Μαζοχτρα.
Τόσα καινούργια όπλα που έχεις, δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με άλλα .Ρίξε τα αυτά και αν νομίζεις ότι υπάρχει κενό ....... Εκτός και αν διώξεις τη Βιτόρια.Είναι καλό Παναγιώτη . Ας μη μου κολλαγε η μαλακια του σκοπευτηρίου και θα σου λεγα. Η καραμπίνα κακά τα ψέματα, δε βολεύει εκεί.