Never enough guns my friend.Τόσα καινούργια όπλα που έχεις, δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με άλλα .Ρίξε τα αυτά και αν νομίζεις ότι υπάρχει κενό ....... Εκτός και αν διώξεις τη Βιτόρια.
Never enough guns my friend.Τόσα καινούργια όπλα που έχεις, δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με άλλα .Ρίξε τα αυτά και αν νομίζεις ότι υπάρχει κενό ....... Εκτός και αν διώξεις τη Βιτόρια.
;;;; μήπως μ εβρισεςNever enough guns my friend.
Ούτε καν. Σε προκαλω να πάρεις κι άλλα οπλα;;;; μήπως μ εβρισες
Αν επιτρεποταν κ στους κλειστους κυνηγετικα μηνες θα ειχαμε ολοι απο μια-δυο....Σκέφτομαι να πάρω μια χειροκίνητη μηχανή εκτόξευσης δίσκων για τον μικρό.Αξιζει;Υπάρχει κάποια πρόταση;
Έχω ξεπλατιαστει να του πεταω κάλυκες...Αν επιτρεποταν κ στους κλειστους κυνηγετικα μηνες θα ειχαμε ολοι απο μια-δυο....
Δεν ξεκινας απο εναν χειροκινητο εκτοξευτηρα με 10ε κ βλεπεις πως θα παει?
Η καραμπίνα κακά τα ψέματα, δε βολεύει εκεί.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο καλάμι ψαρέματος για ποταμίσιες τσιπούρες.Γύρισα από το ΑΤ της γειτονιάς μου να ρωτησω για την άδεια αγοράς!!!
Εκτός από τα δικαιολογητικά που είναι γνωστά,μου είπαν ότι για άδεια αγοράς όπλου από ιδιώτη χρειάζεται τα πλήρη στοιχεία του πωλητή και του όπλου, ενώ για αγορά καινούργιου τα στοιχεία του μαγαζιού που θα γίνει η αγορά ανεξάρτητα με τι όπλο θα πάρουμε!!!
Ναι. Θα έχεις περισσότερη τύχη στις εκβολές!Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο καλάμι ψαρέματος για ποταμίσιες τσιπούρες.
Έχει κάποιος συνάδελφος να προτείνει κάτι;
... απ' το '20 τα ζητούν αυτά (τα περισσότερα τμήματα).Γύρισα από το ΑΤ της γειτονιάς μου να ρωτησω για την άδεια αγοράς!!!
Εκτός από τα δικαιολογητικά που είναι γνωστά,μου είπαν ότι για άδεια αγοράς όπλου από ιδιώτη χρειάζεται τα πλήρη στοιχεία του πωλητή και του όπλου, ενώ για αγορά καινούργιου τα στοιχεία του μαγαζιού που θα γίνει η αγορά ανεξάρτητα με τι όπλο θα πάρουμε!!!
Γελοιότητες!Γύρισα από το ΑΤ της γειτονιάς μου να ρωτησω για την άδεια αγοράς!!!
Άς κάνουμε υπομονήΓελοιότητες!
Ποση υπομονή ακόμη και για πόσα ;Άς κάνουμε υπομονή
Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσουν για το μέλλον....
Η ιστορία αυτή έχει επαναληφθεί στο διάβα των αιώνων όσον αφορά την πατρίδα μας.Ποση υπομονή ακόμη και για πόσα ;
Απ την πολυ υπομονή περάσαμε στο στάδιο της καταστολής και διασωλήνωσης.
Πολύ σωστή παρατήρηση αλλά αφορά μόνο μια υπο-ομάδα του πληθυσμού από τις πάμπολλες που υπάρχουν.με την διαφορά ότι οι κάτοικοι της Πομπηίας δεν ήταν δυνατόν να προβλέψουν τον σεισμό, ενώ στην περίπτωση μας κάνουμε πως δεν βλέπουμε.
Και η αίτηση που κανείς αναγράφει για στοιχεία πρώην ιδιοκτήτη και όπλου την ίδια διαδικασία έκανα και εγώ αλλά θα πάρω άδεια μετά τις 8 του μήνα λείπει με άδεια ο αρμόδιος .Γύρισα από το ΑΤ της γειτονιάς μου να ρωτησω για την άδεια αγοράς!!!