Τοπογράφοι έχουμε καταντήσει με τα αποδημητικά φέτος!Έχω ένα τέτοιο,no name , αλλά δεν το φόρεσα ποτέ , γιατί έμοιαζα με τοπογράφο σε εργοτάξιο Αστειεύομαι βέβαια, μήν παρεξηγηθουμε.....
Τουρκία ... πού αλλού !!!Ξέρει κανείς σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα όπλα αυτά; Τα έχετε ξανά δεί; Εγώ πρώτη φορά τα βλέπω View attachment 64726
Δεν βρήκα ούτε βίντεο παρουσίασης στο YouTube. Μόνο με τηλέφωνο θα μάθουμε. Ο Καλκατζακος τα έχει φέρειΤουρκία ... πού αλλού !!!
Υ.Γ. Δεν το ξέρω σίγουρα, ούτε εγώ τα έχω ξαναδεί ... Αλλά, από την πρώτη ματιά κάνει μπαμ ότι προέρχονται από εκεί!!! Βγάζουν και σε στυλ AR-15, ή Μ-16 ...
Τουρκία αφού δεν έχουν site ακόμαΞέρει κανείς σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα όπλα αυτά; Τα έχετε ξανά δεί; Εγώ πρώτη φορά τα βλέπω View attachment 64726
Ναι δεν βρήκα κι εγώ καμία πληροφορία. Ίσως και να φτιάχνονται Ρωσία και απλά η χώρα παράκαμψης του εμπάργκο να είναι η Τουρκία.Τουρκία αφού δεν έχουν site ακόμα
Να το φοράς. Είναι ωραιο, έχει στυλ. Θα πάρω κι εγώ ένα.Έχω ένα τέτοιο,no name , αλλά δεν το φόρεσα ποτέ , γιατί έμοιαζα με τοπογράφο σε εργοτάξιο Αστειεύομαι βέβαια, μήν παρεξηγηθουμε.....
Πόσο κάνει και από πού το χτύπησες;Thanks!
Τουρκία αφού δεν έχουν site ακόμα
Είναι γνωστό ότι ο Καλκ έχει από χρόνια ... καλή συνεργασία ... με τους γείτονες (DERYA, ASELKON, HUGLU, KRAL, IMPALA κλπ.) ... Οπότε ...Ναι δεν βρήκα κι εγώ καμία πληροφορία. Ίσως και να φτιάχνονται Ρωσία και απλά η χώρα παράκαμψης του εμπάργκο να είναι η Τουρκία.
Εδώ είσαιΠόσο κάνει και από πού το χτύπησες;
Γαμαει. Είναι υβρίδιο σκοπευτικό και κυνηγετικό
Η ραφή εκει ψηλά στο σημείο επώμισης δεν είναι ότι καλύτερο.Γαμαει. Είναι υβρίδιο σκοπευτικό και κυνηγετικό
Καλά δεν είναι;Αγόρασα ένα laser φυσίγγι.
Δεν ξέρω αν έτυχε σε εμένα αλλά έμεινα μ@λάκας από την ευθυγράμμιση του laser με τον άξονα του φυσιγγίου.
Στα 25 περίπου μέτρα μικρότερη από 4-5cm.
View attachment 64780View attachment 64781
Ναι ...Καλά δεν είναι;
Υπάρχει μία εταιρεία Vektor στη Νότια Αφρική που κατασκευάζει στρατιωτικά τυφέκια και πιστόλια.Ξέρει κανείς σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα όπλα αυτά; Τα έχετε ξανά δεί; Εγώ πρώτη φορά τα βλέπω View attachment 64726