Γιατί είναι σαν την 390 χωρίς το βάρος και 3σφαιρη304 γιατί;
Γιατί είναι σαν την 390 χωρίς το βάρος και 3σφαιρη304 γιατί;
Κάνε αυτό που γουστάρεις!Τελικά πάρθηκε ή απόφαση θα δώσω την sx3 και θα πάρω το 1187 μου μπήκε η ιδέα τέρμα... ο θεός βοηθός
Σαν ψυχολόγος ομιλεί ο ποιητήςΚάνε αυτό που γουστάρεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες!
Και πολύ καλά θα κάνεις! Να την ευχαριστηθείς και να σου κάνει τα κέφια!Τελικά πάρθηκε ή απόφαση θα δώσω την sx3 και θα πάρω το 1187 μου μπήκε η ιδέα τέρμα... ο θεός βοηθός
Ευχαριστώ πολύ Κώστα να είσαι καλάΚαι πολύ καλά θα κάνεις! Να την ευχαριστηθείς και να σου κάνει τα κέφια!
Πρώτα παίρνουμε το καινούριο κ μετά από καιρό πουλάμε το άλλο.Τελικά πάρθηκε ή απόφαση θα δώσω την sx3 και θα πάρω το 1187 μου μπήκε η ιδέα τέρμα... ο θεός βοηθός
Πολύ σωστή σκέψηΠρώτα παίρνουμε το καινούριο κ μετά από καιρό πουλάμε το άλλο.
Σου μιλάω εκ πείρας.
Εχω και τα 4. Ποιό θες να σου κάνω δώρο?Παλιά όπλα που δεν παράγονται που θα κοίταγα:
Brow gold
Remi 1187 premier
beretta 304
toz 34
Αυτή είναι και η ποιο σωστή κίνηση, έχω άλλα 2 όπλα οπότε δεν έχω θέμα να μείνω από όπλο.Πρώτα παίρνουμε το καινούριο κ μετά από καιρό πουλάμε το άλλο.
Σου μιλάω εκ πείρας.
Είναι αυτή που είδα στο car?Τελικά πάρθηκε ή απόφαση θα δώσω την sx3 και θα πάρω το 1187 μου μπήκε η ιδέα τέρμα... ο θεός βοηθός
Μία με μαύρη βάση λες Κώστα?Είναι αυτή που είδα στο car?
Ναι ΓιώργηΜία με μαύρη βάση λες Κώστα?
Ναι εκεί την έχω βάλειΕίναι αυτή που είδα στο car?
Καλοπούλητο να είναι. Βάλτο κι εδώ στις αγγελίεςΝαι εκεί την έχω βάλει
Ευχαριστώ πολύ Κώστα δεν μπορώ να βάλω αγγελία στο φόρουμ.Καλοπούλητο να είναι. Βάλτο κι εδώ στις αγγελίες
Ωραία τα μέρη σας εκεί πάνω. Έχω υπηρετήσει ΡοδόποληΕυχαριστώ πολύ Κώστα δεν μπορώ να βάλω αγγελία στο φόρουμ.
Ωραία είμαστε τα πάντα υπάρχουν εδώ όλα τα θηράματα. Εγώ Λήμνο υπηρέτησα πολύ ξέρα και κουνέλια άφθονα κουνέλιαΩραία τα μέρη σας εκεί πάνω. Έχω υπηρετήσει Ροδόπολη
Δεν εννοώ να μείνεις από όπλο.Αυτή είναι και η ποιο σωστή κίνηση, έχω άλλα 2 όπλα οπότε δεν έχω θέμα να μείνω από όπλο.