Εμείς με τα Baikal τι να σου απαντήσουμε ; Πρέπει να το έχει κάποιος . Πάντως αν είναι στα μέτρα σου κατοπιν παραγγελίας δείχνει καλή περίπτωση .Είναι ελαφρύ με ότι αυτό σημαίνει στο βάρος γόμωσης και στο πλήθος φυσιγγίων σε μια ημερήσια έξοδο .
Ένα Chapuis που είχα επωμίσει σε μια έκθεση,μου είχε κάτσει πολύ καλά.
Και εγώ είχα επωμισει παλαιότερα στο Σπύρο αλλά όταν είδα τη τιμή μου κάτσε ο καφές στο λαιμό και κόντεψα να πνιγώ.Ένα Chapuis που είχα επωμίσει σε μια έκθεση,μου είχε κάτσει πολύ καλά.
Πολύ όμορφα όπλα και κατά παραγγελία.Διαλέγεις και ατσάλι.
Δεν ξέρω, αν τα φέρνει ακόμη ο Ασπρογέρακας.
Πιό χοντροκομμένη λαβή σαν της gold fusion εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει,και πολύ μακρύ κοντάκι για εμένα με χοντρό χτένι,κατά τα άλλα καλάΤα Browning και τα Winchester άστο καλύτερα! Μερικά είναι τόσο ατσουμπαλα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν το κάνουν επίτηδες!
Καλύτερα να μην μου έρχεται το όπλο παρά η λαβή να είναι ατσούμπαλη.Πιό χοντροκομμένη λαβή σαν της gold fusion εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει,και πολύ μακρύ κοντάκι για εμένα με χοντρό χτένι,κατά τα άλλα καλά
Θέλω να το φτιάξω αλλά συνέχεια το αναβάλω τα τελευταία 20 χρόνια που την έχω
View attachment 60226
Ένα κοντάκι από Remington ήθελα να μπορούσα να της κοτσάρωΚαλύτερα να μην μου έρχεται το όπλο παρά η λαβή να είναι ατσούμπαλη.
Α303 ... ο ορισμός της ατσουμπαλίασης επίσης.
Κορυφή ...Ένα κοντάκι από Remington ήθελα να μπορούσα να της κοτσάρω
Δεν ξέρω για την V3 τι παίζει αλλά οι 1100 και 11-87 είχαν ότι καλύτερο σε εργοστασιακό έχω πιάσει για εμένα
Ωραία κοντάκια,λαβές ,κανες(απ' ότι λένε) αλλά οοοοοολα τα άλλα πως τα κάνουν πτανα ρε τους μαδαφακεςΈνα κοντάκι από Remington ήθελα να μπορούσα να της κοτσάρω
Δεν ξέρω για την V3 τι παίζει αλλά οι 1100 και 11-87 είχαν ότι καλύτερο σε εργοστασιακό έχω πιάσει για εμένα
ΤαλέντοΩραία κοντάκια,λαβές ,κανες(απ' ότι λένε) αλλά οοοοοολα τα άλλα πως τα κάνουν πτανα ρε τους μαδαφακες
Δε θα σου κάτσει ποτέΣε βλέπει σα φιλοΗ V3 εχει κατι που ελκυει πολλους. Brand name πολυ δυνατο μαλλον. Εχει μεινει η συμπαθεια
Ισχύει! Η λαβή της 303 είναι σαν καρεκλοπόδαρο!Καλύτερα να μην μου έρχεται το όπλο παρά η λαβή να είναι ατσούμπαλη.
Α303 ... ο ορισμός της ατσουμπαλίασης επίσης.
πιο δυσκολο ειναι να βρεις καποιον που την εχει κρατησει για βασικο του οπλοΑν θελουν απαντανε οσοι πουλησαν V3 γιατι πουλησαν?
Ο Leo και ο Aris εχουν πει.
Θελω να μαθω αν εσπασε κατι ή υπήρχε κάποια αστοχία υλικού πχ στο συγκροτημα του κλειστρου ας πουμε.
Γιάννη δε μασαω απο χυλοπιτες. Εχω φαει φορτηγα ολοκληραΔε θα σου κάτσει ποτέΣε βλέπει σα φιλο
Την πάπια θα την ήθελα λιγάκι πιο στενή στην 1187 αλλά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.Ωραία κοντάκια,λαβές ,κανες(απ' ότι λένε) αλλά οοοοοολα τα άλλα πως τα κάνουν πτανα ρε τους μαδαφακες
Γιατί η πάπια της με το σκαλοπάτι που έκανε πριν το cut off ήταν καλύτερη ;Ισχύει! Η λαβή της 303 είναι σαν καρεκλοπόδαρο!