Και εγώ πρώτα την έπαθα και μετά έτυχε και το διάβασαΑυλάκια στην βάση που γίνονται μαχαίρια, έχω σφαχτεί 2-3 φορές.
Δεν το περίμενα....
Και εγώ πρώτα την έπαθα και μετά έτυχε και το διάβασαΑυλάκια στην βάση που γίνονται μαχαίρια, έχω σφαχτεί 2-3 φορές.
Φαντάσου ότι την είχα στην λίστα με τους 4 φιναλίστ και εγώ.Η V3 εχει κατι που ελκυει πολλους. Brand name πολυ δυνατο μαλλον. Εχει μεινει η συμπαθεια.
Και σου βγήκε τραβελιΦαντάσου ότι την είχα στην λίστα με τους 4 φιναλίστ και εγώ.
Ειλικρινά, ένα βίντεο με το λύσιμό της στο yt με κάτι μέγκενες και σφυριά και κάτι σπασίματα σε έναν πείρο που είχα δει στο shotgunworld με έκαναν να την διαγράψω.
Τι να την κάνω την βλητική υπεροχή όταν μου δημιουργεί ψυχολογική μειονεξία.
ευκαιρια να παρεις μεγγενη και κανενα σφυριΦαντάσου ότι την είχα στην λίστα με τους 4 φιναλίστ και εγώ.
Ειλικρινά, ένα βίντεο με το λύσιμό της στο yt με κάτι μέγκενες και σφυριά και κάτι σπασίματα σε έναν πείρο που είχα δει στο shotgunworld με έκαναν να την διαγράψω.
Εγώ αγόρασα πάντως για χάρη της μικρό γαλλικό κλειδί που δεν είχα.ευκαιρια να παρεις μεγγενη και κανενα σφυρι
τι μπορει να σπασει σε μια ρεμ?Αν θελουν απαντανε οσοι πουλησαν V3 γιατι πουλησαν?
Ο Leo και ο Aris εχουν πει.
Θελω να μαθω αν εσπασε κατι ή υπήρχε κάποια αστοχία υλικού πχ στο συγκροτημα του κλειστρου ας πουμε.
κανονικα μεγγενη σφυρι και γαλλικο επρεπε να τα εδιναν μαζι με το οπλοΕγώ αγόρασα πάντως για χάρη της μικρό γαλλικό κλειδί που δεν είχα.
κατσε ρε κωστη με τις ιταλιδες ,αφου η γαλλιδες και η αμερικανες δενΓιάννη δε μασαω απο χυλοπιτες. Εχω φαει φορτηγα ολοκληρα
Ποσσα φυσιγγια θα ρίξεις σε μια σεζόν για να χρειαστεί να λύσεις το μηχανισμό που εδρεύει στην κανη εννοώ.Πιστευω ότι με δύο φορές στη σεζόν θα Σάι καλυμμένος τι το τραγικό.Φαντάσου ότι την είχα στην λίστα με τους 4 φιναλίστ και εγώ.
Νομίζω ότι όταν μια τέτοια εταιρεία δεν μπορεί να αντιγράψει σωστά ένα όπλο που ήδη υπάρχει (Benelli M4), δεν έχει πολύ μέλλον.Ωραία κοντάκια,λαβές ,κανες(απ' ότι λένε) αλλά οοοοοολα τα άλλα πως τα κάνουν πτανα ρε τους μαδαφακες
Τα πάντα;τι μπορει να σπασει σε μια ρεμ?
Εκτός από την κάννη. Είχαν προσπαθήσει οι mythbusters και απέτυχαν!Τα πάντα;
Το θυμάμαι αυτό. 870 δεν ήταν;Εκτός από την κάννη. Είχαν προσπαθήσει οι mythbusters και απέτυχαν!
Σωστά. Στο τέλος της ηλεκτροκόλλησαν μία ατσάλινη σφήνα στο στόμιο για να καταφέρουν να σκάσει!Το θυμάμαι αυτό. 870 δεν ήταν;
το παχος των των κανων της 1100 στο υψος της θαλαμης ειναι εντυπωσιακο σε σχεση με αλλες καννες ανταγωνιστωνΣωστά. Στο τέλος της ηλεκτροκόλλησαν μία ατσάλινη σφήνα στο στόμιο για να καταφέρουν να σκάσει!
Απ' όσο ξέρω, επειδή οι πρώτες 11-87 ήταν έντονα εμπροσθόβαρες, προχώρησαν στο προφίλ Light Contour.το παχος των των κανων της 1100 στο υψος της θαλαμης ειναι εντυπωσιακο σε σχεση με αλλες καννες ανταγωνιστων
τι να το κανεις λεωνιδα μεχρι εκει ειναι Ο αντιπροσωπος σου στελνει καλαθι με ποτα στην γιορτη σουΣωστά. Στο τέλος της ηλεκτροκόλλησαν μία ατσάλινη σφήνα στο στόμιο για να καταφέρουν να σκάσει!
Με τον μπαμπά Διαμαντόπουλο είχα αρπαχτει μία φορά που πήγα εκ μέρους του περιοδικού. Ο γιος του που έχει αναλάβει πλέον μου φαίνεται πολύ αξιόλογος πάντως.τι να το κανεις λεωνιδα μεχρι εκει ειναι Ο αντιπροσωπος σου στελνει καλαθι με ποτα στην γιορτη σου
Κακό πράμα η συνήθεια.Γιάννη δε μασαω απο χυλοπιτες. Εχω φαει φορτηγα ολοκληρα