Κατ'αρχην συγνωμη για το που αργησα να απαντησω Γιαννη μου !!!
Τωρα ειδα το μυνημα σου φιλε !!!
Λοιπον το κοντακι της Α 390....οπως ηταν απο την μανα του...μου ερχετε...ετσι πιστευω δλδ γιατι απο
κοντακια ειμαι και ασχετος...
Ωστοσο εχω κανει ολες τις ''δοκιμες'' που εχω διαβασει εδω στο φορουμ...( καλαμακι καφε - κλειστα ματια κτλ
κτλ ) και παντα ειμαι επανω στον στοχο....
Το ιδιο και μια φαμπαρμ χραπα που εχω....που εχει διαφορετικο κοντακι...Δλδ το ενα ειναι πιστολε το αλλο
αγγλε....και δεν ξερω εαν τα λεω και σωστα.
Αυτο που δεν μου ερχετε καλα ειναι του ΒΟΙΤΟ που εχει μηκος απο σκανδαλη μεχρι το τελος του πελματος 35 εκατοστα.
Ενω τα αλλα δυο οπλα ειναι 32 εκατοστα αυτη η αποσταση...
Ισως να κανω λαθος και η Α390 να ειναι στα 30 εκατοστα...
Με υψος στο 1,73 ( τωρα λογω ηλικιας ''εμπασα'' και ειμαι 1,70 ) και βαρος 75 κιλα....με αυτες τις διαστασεις
στα δυο οπλα μια χαρα τα παω...
Οταν εβαλα προσθηκη και πηγα στα 35 εκατοστα την Α 390....εχασα την μπαλα....Δεν μπορεσα να το συνηθησω
και εφερα στην αρχικη κατασταση...φιλε !!!
ΥΓ. Αλλαξα κοντακι στην Α 390 μετα απο πεσιμο που ειχα και κοντακι ραγισε....Εβαλα το πλαστικο της
μπερετα....δεν υπηρχε ξυλινο και επρεπε να περιμενω τουλαχιστον δυο μηνες...
Για μαστορα που να φτιαχνει κοντακια εδω....''ονειρο απατηλο''....Οποτε και ενω ηθελα να φτιαξω κοντακι
στα μετρα μου....΄η σε οποιο αλλο μερος της Ελλαδας...σκεφτηκα οτι θα μου στοιχιζε με τα πηγαινε ελα
οσο ενα καινουργιο οπλο....Εγκατελειψα την ιδεα....και πηρα το πλαστικο.
Και το πλαστικο ιδιο ακριβως με το ξυλινο....και στην σκοπευση δεν βρηκα καμια διαφορα...φιλε !!