Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν καταληξεις στην μαξους Παρε την one που είναι ποιο φθηνή και να έχεις ρεστα για 2 τσοκακια
Έτσι και αλλιώς τα μαμά της είναι μέτρια. Κατά τα άλλα είναι οπλαρα δεν θα πέσεις έξω.

Η μοντελφετρο δεν μου άρεσε για μπενελι μέτρια βαφή και ποιότητα... Οπότε αν πας για την μπενελα καλύτερα m2 η αν ανεβεις λίγο χρηματικά ραφαελο ακόμα καλύτερα.

Και σε φαμπαρμ άμα θες με κλειστα ματια τουφεκαρες

BERETTA A304 61 CM ΜΕ MOBILECHOKE ΣΤΑ 900 ΕΥΡΟ!BENELLI CENTRO 71 CM ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΞΕΙ ΣΤΑ 900 ΕΥΡΟ!ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ???NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ Η BERETTA ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑ!
Κανένα ... Στο χιλιαρικο περνεις καινούργια τουφεκια

Αυτά στα 600-700 πρέπει να είναι για να αξίζει να ασχοληθείς

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΕΝΑ MERKEL 200 E ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙΝΙ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΚΛΙΣΗ ΚΑΝΩΝ.ΜΙΑ BENELLI M2 71 CM ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΙΑ LUIGI FRANCHI BLACK MAGIC ΑΕΡΙΟΥ 61 CM ME TA ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΣΤΡΑ!H BLACK MAGIC ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΕΝΑ MERKEL 200 E ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙΝΙ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΚΛΙΣΗ ΚΑΝΩΝ.ΜΙΑ BENELLI M2 71 CM ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΙΑ LUIGI FRANCHI BLACK MAGIC ΑΕΡΙΟΥ 61 CM ME TA ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΣΤΡΑ!H BLACK MAGIC ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Αφου έχεις φιλε μου m2 71 εκ σε τι θα σε ωφελήσει η αγορά μιας Centro?

BERETTA A304 61 CM ΜΕ MOBILECHOKE ΣΤΑ 900 ΕΥΡΟ!BENELLI CENTRO 71 CM ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΞΕΙ ΣΤΑ 900 ΕΥΡΟ!ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ???NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ Η BERETTA ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑ!
Φιλε οκρητικε:),αυτα τα χρηματα ειναι ΛΗΣΤΕΙΑ!!!
Πες του να τα βάλει σε χρηματοκιβωτιο και να εχει το νου του!!!
Μαλλον ,νομιζουν πως πουλανε το καρυοφιλι του Κολοκοτρώνη!!:confused:

ΨΑΧΝΩ BERETTA A 304 ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΤΩΡΑ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥ ΑΠΕΚΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ!ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΑΣ BERETTA A 302 MAGNUM 71 CM 3 ΑΣΤΡΑ AΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΕΡΜΕΝΗ ΑΠΑΙΚΤΗ ΣΤΑ 1700 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΤΑ 1400 ΟΠΟΥ Κ ΠΟΥΛΗΘΙΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟ!ΕΓΩ ΕΔΕΙΝΑ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΟΤΕ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΥΖΥΤΗΘΙΚΕ Ι ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ!ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΑ!

Δεν θα αγόραζα ένα όπλο 61 πόντους κάννης ο λόγος ειναι η μεγαλύτερη αναπήδηση στομίου από τα μακρύκαννα και η μεγαλύτερη ένταση κρότου.
Κανένα απο τα δυο δεν αξίζει 900€ παίρνεις καινούργιο όπλο με εγγύηση

Φίλε Κρητικε οκ για όλα τα προϊόντα υπάρχει κι ένας αγοραστής. Το θέμα είναι αν αξίζει να η αγορά που κάνεις. Το ότι πουλήθηκε μια 302 1400 ευρώ δεν είναι κριτήριο Αφού σε καμία περίπτωση το όπλο αυτό δεν αξιζει αυτά τα χρήματα. Είναι ένα όπλο μαζικης παραγωγής που πλέον δεν παράγεται. Πολύ καλό όπλο οκ αλλά αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να τα ζητάει κάποιος για ένα όπλο που έβγαινε πριν 30 χρόνια και δεν έχει συλλεκτική αξία. Το ότι βρέθηκε κάποιος να τα δώσει με γεια του με χαρά του αλλά μάλλον πλήρωσε την καλή φήμη του όπλου.

Αν η 304 ήταν 71cm κάννη, του κουτιού όπως λέει ο φίλος μας,
Εγώ προσωπικά θα την έπαιρνα και στα 900€.....
Για πείτε μου πιο από τα καινούργια θα παίρνατε με 900€ καλύτερο από την 304 ;;;
Εννοείς ατουφεκιστη; Λίγο δύσκολο αυτο. Αν ήταν 71 εκ ίσως να τη ζήταγε και παραπάνω αυτός που την πουλαει.Εγω όπως έχω ξαναγράψει δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί πρέπει να υπερέχει σώνει και καλά ένα παλιό όπλο σε σχέση με ενα καινούριο. Η δικιά μου εμπειρία από τα όπλα που άλλαξα δεν έδειξε κάτι τέτοιο καθώς ότι καινούριο όπλο και να πήρα δε μου έβγαλε τίποτα. Μπορεί να κάνω και λάθος.Ας πάρει ο άνθρωπος αυτό που θέλει εμείς απλώς λέμε τη γνώμη μας επειδή μας ζητήθηκε.

Φίλε Κρητικε οκ για όλα τα προϊόντα υπάρχει κι ένας αγοραστής. Το θέμα είναι αν αξίζει να η αγορά που κάνεις. Το ότι πουλήθηκε μια 302 1400 ευρώ δεν είναι κριτήριο Αφού σε καμία περίπτωση το όπλο αυτό δεν αξιζει αυτά τα χρήματα. Είναι ένα όπλο μαζικης παραγωγής που πλέον δεν παράγεται. Πολύ καλό όπλο οκ αλλά αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να τα ζητάει κάποιος για ένα όπλο που έβγαινε πριν 30 χρόνια και δεν έχει συλλεκτική αξία. Το ότι βρέθηκε κάποιος να τα δώσει με γεια του με χαρά του αλλά μάλλον πλήρωσε την καλή φήμη του όπλου.
Για μια αχρησιμοποίητη 302....με το καρτελακι της τα θεωρείς πολλά τα χρήματα....όταν ζητανε τόσα για κάτι α400 και κάτι vinci ?

Για μια αχρησιμοποίητη 302....με το καρτελακι της τα θεωρείς πολλά τα χρήματα....όταν ζητανε τόσα για κάτι α400 και κάτι vinci .
Τα θεωρώ πολλά ναι. Που υπερέχει η 302 σε σχέση με την a400; Στο ότι ο κορμός της θα αντέξει 100 χρόνια οκ τότε έβγαιναν ατσάλινα τα όπλα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά σαν όπλο που υπερέχει σε σχέση με μια a400?

Τα θεωρώ πολλά Ηλια ναι. Που υπερέχει η 302 σε σχέση με την a400; Στο ότι ο κορμός της θα αντέξει 100 χρόνια οκ τότε έβγαιναν ατσάλινα τα όπλα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά σαν όπλο που υπερέχει σε σχέση με μια a400?

Έχω βρει μια αγγελία με μια centro άθικτη!Να πάω προς τα εκεί;Όπως κ μια beretta a304 άθικτη κ αυτή!
Γεια σου φίλε Κρητικε και συντοπίτη! τυχαίνει να έχω και τα δυο όπλα.την 304 αν θυμάσαι την είχες δει κάποτε.η 304 αγοράστηκε καινούργια το 2015 αν θυμάμαι καλά και η centro σε άριστη κατάσταση το 2016.750€ η 304 και 550€ Centro..τα όπλα είναι εκπληκτικά και τα δυο.τα θεωρω κορυφαία στα σύστηματα λειτουργίας τους(αερίων-αδράνειας).εμπλοκες μηδέν και τα δυο και το περίεργο είναι ότι δεν μου έχουν κάνει ποτέ εμπλοκή ούτε στα 24gr..είναι μια πολύ καλη αγορά και τα δυο αυτά όπλα,αν τα έχεις βρει σε καλη,κατάσταση.
15bVQo9.jpg

isy9A7w.jpg

Last edited:
Κώστα πάρε οποία σου έρχεται καλύτερα.
Εγω θα κοίταζα benelli m2 sp, μαξους, xlr5
Το ergal έχει μεγαλύτερη αντοχή από το ατσάλι και χρησιμοποιείτε πολλά χρόνια στα αυτογεμή. Η πρώτη που το έκανε ήταν η beretta στην θρυλική σειρά Α30Χ. Άσχετα ότι οι περισσότεροι νόμιζαν ότι είναι ατσάλι.

Status
Not open for further replies.
Back