Οκ το επιασα!Πηγαινε το οπλο σε εναν οπλουργο να λιμαρει οτι ενοχλει.[/QUOTE
Θελουν γέμισμα και μετά λιμαρισμα. Αφου γίνει σωστα αυτο δεν θα υπαρχει κανενα θεμα .
Οκ το επιασα!Πηγαινε το οπλο σε εναν οπλουργο να λιμαρει οτι ενοχλει.[/QUOTE
Θελουν γέμισμα και μετά λιμαρισμα. Αφου γίνει σωστα αυτο δεν θα υπαρχει κανενα θεμα .
Την titan την έχω εδώ και 13 χρόνια! Είναι οπλάρα!! Αν την βρεις σε καλή κατάσταση χτύπα την.Καλησπερα Κυριοι,
Θα ηθελα την αποψη σας για μια αγορα. Θελω να αγορασω ενα ελαφρι οπλο για τον πατερα μου και ειμαι αναμεσα σε δυο.
Beretta 391 light ή fabarm H35 titab?
Και τα δύο οπλα είναι πολύ καλά. Αξιόπιστα, δοκιμασμενα και καλές καννες. Αν γίνεται νατα πιάσει και να δει ποιο του αρέσει περισσότερο. Μάλλον θα πηγαινα στην 391. Γνώμη μουΚαλησπερα Κυριοι,
Θα ηθελα την αποψη σας για μια αγορα. Θελω να αγορασω ενα ελαφρι οπλο για τον πατερα μου και ειμαι αναμεσα σε δυο.
391 file Κωστα εχω ριξει τουλαχιστον 25,000 φυσιγγια ,ουτε μια εμπλοκη,εχει βραχει απειρες φορες και αμα την δεις ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι της.Για την FABARM δεν εχω αποψη.Καλησπερα Κυριοι,
391 light.ευχρηστη ελαφριά τα καταπίνει όλα και συμφέρει με τουφεκιά φαρμακιΚαλησπερα Κυριοι,
Μην ακούσεις για μπερετα, αμέσως!!!!
Ειναι πολυ προσεγμενο το οπλο,το εχω δει στο σκοπευτηριο επειδη ειμαστε συντοπιτες και γνωριζομαστε με τον κατοχοKαλημέρα παιδιά...ενας καλος φίλος σκέφτεται να αγοράσει αυτό
https://www.car.gr/parts/view/14604965-hunting-weapons-double-shot-hunting-weapons-fabarm
Το έχει , η το έχει ρίξει κανένας να μας πει εντυπωσεις?
Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο τσοκ το εχει χρησιμοποιησει καποιοs αξιζει η αγορα τοu για ειναι πεταμενα λευτα..?
η χρηση του θα ειναι καθαρα για μονοβολα..
![]()
https://www.kalkantzakos.com/Product/4925/slug-optima-hp,-tsok-carlsons
Ψαξε να δεις ποιο μονοβολο ταιριαζει απολυτα. Η παρακατω δοκιμη ειναι στα 35 55 και 70 μετρα με 40αρι τσοκ και σκοπευτικα μολυβια με βολίδα παρόμοια της brenneke.O κυκλος εχει διαμετρο 23 εκατοστα αν θυμαμαι καλα.έχω δουλέψει πέντε τύπους μονοβολα
GUALANDI
μέχρι τα 50 μετρα τα πάει καλά το έριξα με τριάρι tsok και με πεντάρι με το τριάρι τα πήγε καλύτερα στην συγκέτρωση
BRENNEKE
με πεντάρι τσοκ στα 50μ
WINCHESTER Elite XP3 Magnum 3" και
WINGHESTER Partition Gold
με πεντάρι τσοκ στα 50μ
πολύ γρήγορο αλλα όχι καλή ευστοχία μπορεί ο λόγος να είναι ότι θέλει ραβδωτό tsok..
λένε ότι τα μονοβολα sabots είναι για πιο μεγάλες απόσταση αλλα θέλουνε ραβδωτό tsok...
θέλω να μπορώ να ρίχνω πάνω από 50 μετρα για να κάνω χρήση sabots "μονοβολα" πρέπει να έχω ραβδωτό tsok για αυτό σκέφτομαι να κάνω την κίνηση για το συγκεκριμένο tsok
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάννη τα αμερικανικά sabot, acu tip θέλουν ραβδωτη κάνη το τσοκ δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπανω.έχω δουλέψει πέντε τύπους μονοβολα
GUALANDI
μέχρι τα 50 μετρα τα πάει καλά το έριξα με τριάρι tsok και με πεντάρι με το τριάρι τα πήγε καλύτερα στην συγκέτρωση
BRENNEKE
με πεντάρι τσοκ στα 50μ
WINCHESTER Elite XP3 Magnum 3" και
WINGHESTER Partition Gold
με πεντάρι τσοκ στα 50μ
πολύ γρήγορο αλλα όχι καλή ευστοχία μπορεί ο λόγος να είναι ότι θέλει ραβδωτό tsok..
λένε ότι τα μονοβολα sabots είναι για πιο μεγάλες απόσταση αλλα θέλουνε ραβδωτό tsok...
θέλω να μπορώ να ρίχνω πάνω από 50 μετρα για να κάνω χρήση sabots "μονοβολα" πρέπει να έχω ραβδωτό tsok για αυτό σκέφτομαι να κάνω την κίνηση για το συγκεκριμένο tsok
![]()
![]()
![]()
![]()
Xlr5 δίχως δεύτερη σκέψη...ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και πιο οικονομική!Καλησπέρα κύριοι. Στα σκαριά αγορά αριστερής ημιαυτόματης καραμπίνας. Παπί και λαγό θα κυνηγήσει. Αρκετά περιορισμένες οι επιλογές. Είμαι ανάμεσα σε Α400 xplor action και xlr5. Γνώμες - απόψεις από κατόχους ή γνωστές παρακαλώ.... Και κάτι ακομα... Αξίζουν τα 1200+ για καραμπίνα; Σχετικό θα μου πεις... Ευχαριστώ.