Ηλια μην ανακατευεις πολλα πραγματα μαζι .Η λογικη ειναι απλη και σου προτεινα να συνθεσεις ενα αυτογεμη και να παρεις ενα super pose για να απολαυσεις ποιοτικοτερα το κυνηγι σου .Ελαφριες σκανδαλες 66αρες καννες και μοντιφες κανεις ενα αχταρμα στο μυαλο σου και χανεις την ουσια.Για κυνηγι μιλαμε παντα γιαυτο προσωπικα σου προτεινα καθαρες επιλογες χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησεις αν και εχεις συμφωνησει επι της ουσιας διαλεξες αλλο μοντελο δικανο και στο αυτογεμη εκει καταληγεις απλα διαφωνεις στην ελαφρια σκανδαλη .Θεωρώ το 682 ποιοτικότερο δίκαννο από το 725 και με μεγαλύτερη αξιοπιστία λόγω των πολλών ετών που δοκιμάζεται στα σκοπευτήρια και αντικειμενικά οι οπτιμα είναι πολύ καλές καννες!το ζύγισμα του 725 μου άρεσε πολύ και με ενδιέφερε όταν έψαχνα για δίκαννο αλλά όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία για 682 δεν μπορούσα να την αφήσω να φύγει!οσο αναφορά τα αυτογεμη η μπρεντα έχει καλύτερη σκανδάλη από την rafaello,ούτε με την κάνη της μπενελι είχα θέμα αλλά ήταν 66αρα η καραμπίνα και έχω συνηθίσει με μακρύτερα όπλα!παρομοια μοντιφια έκανε ο Ανδρέας κάνει 930i σε criocomfort νομίζω και είναι πολύ ικανοποιημενος!