Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δεν εχεις αντιληφθει ακομα οτι ολοι μας αναφερομαστε στην αγορα του φιλου μας του Παυλου που μια απο τις επιλογες του ειναι η XP που εαν δεν το γνωριζεις ειναι 3.5αρα.Δεν εκφραζουμε την προσωπικη επιλογη που θα εκανε ο καθε ενας απο εμας για το τι οπλο θα επιλεξουμε για να κυνηγησουμε στον βαλτο. Οποτε αυτα που απευθυνεις σε εμενα ως απαντηση ας το απευθυνεις στον υποψηφιο αγοραστη στον φιλο μας τον Παυλο.Τελος προσωπικα με βρισκεις συμφωνο οτι εμεις εδω στην χωρα μας δεν εχουμε αναγκη μιας 3.5αρας για να κυνηγησουμε και αυτο αποδεικνυεται απο τα οπλα που εχουμε στα χερια μας σημεραΓνωριζεις φιλε μου ομως γιατι οι αμερικανοι κυνηγουν το βαλτο με 3,5αρια οπλα;
παναγιωτη ξερω που απευθυνομαι και το ξερει και ο παυλος αυτο.....απλα θεωρω κατ εμε ατοπο το παραδειγμα με τους αμερικανους και την εκει αγορα....για πες μου αν θελεις γιατι κυνηγανε οι αμερικανοι με 3.5αρια οπλα στο βαλτο

παναγιωτη ξερω που απευθυνομαι και το ξερει και ο παυλος αυτο.....απλα θεωρω κατ εμε ατοπο το παραδειγμα με τους αμερικανους και την εκει αγορα....για πες μου αν θελεις γιατι κυνηγανε οι αμερικανοι με 3.5αρια οπλα στο βαλτο
Φιλε μου δεν θα επιμεινω περισσοτερο για το πως καταλαβαινεις τον συνομηλητης σου αλλα για να ξερεις δεν απαντουν σε μια ερωτηση με ερωτηση.Ας το κλεισουμε το θεμα δεν βλεπω καποια ωφελεια να βγαινει .

Φιλε μου δεν θα επιμεινω περισσοτερο για το πως καταλαβαινεις τον συνομηλητης σου αλλα για να ξερεις δεν απαντουν σε μια ερωτηση με ερωτηση.Ας το κλεισουμε το θεμα δεν βλεπω καποια ωφελεια να βγαινει .
οκ καλως οπως νομιζεις απλα καπου μπερδευτηκες λιγο γιατι δεν εκανα καμμια ερωτηση στις απαντησεις μου....εσυ με ρωτησες αν γνωριζω γιατι οι αμερικανοι κυνηγουν βαλτο με 3.5.........δεν καταλαβες καθολου απο την αρχη τις απαντησεις που εδωσα.....καλη σου μερα

Μη το γελας καθολου γιατι η SBE ειναι απο τις κορυφαιες επιλογες των βαλτοκυνηγων στην αμερικη και δεν ειναι καθολου τυχαιο κατι ξερουν και αυτοι.Η Βενελλι στο μοντελο αυτο εχει εξαντλησει ολη την ποιοτητα και την τεχνολογια της μεχρι τουλαχιστιον στα οσα θελει να προσφερει μεχρι σημερα για ενα οπλο super magnum και ειναι αυτο που θα μπορουσε να πει καποιος οτι εγω αγορασα αυτο το οπλο και εδεσα τον γαιδουρο μου και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Δεν το γελάω καθόλου φίλε, λατρεύω την SBE. Τον Παύλο θέλω να πείσω για το όπλο ;)

Δεν το γελάω καθόλου φίλε, λατρεύω την SBE. Τον Παύλο θέλω να πείσω για το όπλο ;)
To οπλο το εχει φιλος λαγας απο το χωριο και με κατι μασουρια Federal που βαζει μεσα εχει παρει λαγους σε αποστασεις οπως λεμε στην απεναντι ραχη.Το οπλο τραβαει σε απιστευτες αποστασεις δυστυχως δεν το εχω δοκομασει στον πινακα και στον καταλογο.Τα υπολοιπα οσο αφορα γενικα το οπλο τα ξερεται.

To οπλο το εχει φιλος λαγας απο το χωριο και με κατι μασουρια Federal που βαζει μεσα εχει παρει λαγους σε αποστασεις οπως λεμε στην απεναντι ραχη.Το οπλο τραβαει σε απιστευτες αποστασεις δυστυχως δεν το εχω δοκομασει στον πινακα και στον καταλογο.Τα υπολοιπα οσο αφορα γενικα το οπλο τα ξερεται.
Για τον πρώτο μαύρο αετό λέτε κ. Παναγιώτη ;

Για τον πρώτο μαύρο αετό λέτε κ. Παναγιώτη ;
Για την sbe II παραλαγης 3.5αρα.Παιδια τα φυσιγγια σουπερ μαγνουμ εχουν φορτιο κακα τα ψεματα σκορπανε το θανατο οπου πεσουν.Δυναμη πυρος που λεγαμε και στο στρατο αλλα επιλεγονται για συγκεκριμενες περιπτωσεις .

Σας ρώτησα γιατί έχω δει και εγώ στο κυνήγι του λαγού την SBE1 να σκοτώνει στην απέναντι ράχη με δράμια Federal.
Απλα φιλε μου επιβεβαιωνεις τα οσα και εγω αναφερω και επειδη μου αρεσει να αναφερω που και που καμμια λαικη παροιμια "' Η μαρτυρια δυο κρεμανε εναν " και εδω η μαρτυρια των δυο μας βεβαιωνει το αληθες .

για έναν φίλο είναι Αλέξανδρε,,,είπαμε περιμένουμε την Αμερικάνα
Δηλαδή τσάμπα γράφουμε τόσες μέρες για Ιταλίδες .my man.? Εχεις πάρει την απόφαση σου.sarcastic.
Η προσπάθεια πάντως δεν παρεξηγείτε... ;)
Εύχομαι να το παραλάβεις γρήγορα.well done.

Αγαπητε παυλο @Pavlos εισαι στο σωστο δρομο για να ξεπλυνεις τις αμαρτιες σου με μια beretta a400.sex..sex hard.
Η impala δεν εισαγεται Ελλαδα πλεον αμερικανικες κυρωσεις:p
Ανταλλακτικά γι αυτούς που τις πήραν? Εγγυήσεις κλπ?

Γιατι ρε παιδια τι εχει το impala εγω εχω δει να καταπηνει πολλα οπλα των 2000 και βαλε
Στην αμερηκη περπαταει πολυ παντος

To θεμα ειναι οτι δεν εχει τιποτα το αξιολογο γι αυτο ειναι και τοσο φθηνο,
απλα ενα ντιζαιν εχει, δεν ειναι χαζοι τοσοι συναδελφοι κυνηγοι που δινουν χιλιαρικα
για να αποκτησουν ενα αξιοπρεπες οπλο που θα το εχουν για χρονια.
Οσο για την Αμερικη δεν νομιζω να περπαταει ετσι οπως λενε,
απο φιλους κυνηγους που εχω στην Αμερικη μου εχουν πει πως πρωτη σε πωλησεις
εκει ειναι η Browning και μετα η Winchester, κι αυτα τα διαφορα που λενε και γραφονται
ειναι θεμα μαρκετινγκ και τιποτα αλλο,
σιγα μην παρει ο Αμερικανος τους τουρκικους γκαζοντενεκεδες να παει για κυνηγι.

Status
Not open for further replies.
Back