να συνενοηθεί με Ιταλία κι η Ιταλία με Αμερική γιατί εκεί γίνονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις performance αν δεν κάνω λάθοςΟ κυργιας δεν πεζει να μπορεί να την φέρει σαν αντιπρόσωπος της benelli αν συνενοθει με Ιταλία ???
Χαχαχα ..... αυτός που θα την φέρει ο συγγενής μου πχ πρέπει να βγάζει άδεια εδώ η να έχει όπλο εδώ γιατί ζει 50 χρόνια εκεί...??κι αν μπορεί πιστεύω το κοστος θα είναι κοντά με το να πας εσύ στην Αμερική να την φέρεις να δείς κι όλους τους συγγενείς![]()
σίγουρα δεν ξέρω αλλά όταν έρθει η ώρα ρωτάς σ ένα αστυνομικό τμήμα η μπορεί να σου μεταβιβάσει τα δικαιώματα του όπλου και να κάνεις εσύ τον εκτελωνισμόΧαχαχα ..... αυτός που θα την φέρει ο συγγενής μου πχ πρέπει να βγάζει άδεια εδώ η να έχει όπλο εδώ γιατί ζει 50 χρόνια εκεί...??
σωστόοοοςΥπαρχουνε πολλοι φραγγατοι φιλέ να τους έφερνε οποτε κάτι άλλο πεζει
Παλιά πάντως ήταν πολύ εύκολο 2 Ρεμί μας έφερε και ένα δίκανο πολύ εύκολα μιλάω για 1980-88σίγουρα δεν ξέρω αλλά όταν έρθει η ώρα ρωτάς σ ένα αστυνομικό τμήμα η μπορεί να σου μεταβιβάσει τα δικαιώματα του όπλου και να κάνεις εσύ τον εκτελωνισμό
σίγουρα ξέρουν κι οι οπλοπώλες της Αμερικής η Έλληνες φίλοι των συγγενών σου που έχουν κάνει κάτι τέτοιο
Ε ξερει τοτε ο θειοςΠαλιά πάντως ήταν πολύ εύκολο 2 Ρεμί μας έφερε και ένα δίκανο πολύ εύκολα μιλάω για 1980-88
Το δικανο η μάρκα του ειναι Silvaπες μας μαρκα και θα σου πουμε.και στο παπι χαραμα και σουρουπο ,και στον λαγο καβαλα μπορεις να το χρησιμοποιησης .
Τόλη η άλλη Ρεμί 11-87 magnum έχει ξαπλώσει αρκετά γουρούνια με δράμια στα 80-90 μέτρα στα παπιά δεν την έχουμε πάει αλλά λογικά κάνει παπάδες....Ε ξερει τοτε ο θειος
προσωπικά δεν το γνωρίζωΤο δικανο η μάρκα του ειναι Silva
Μαλλον silma.ειναιΤο δικανο η μάρκα του ειναι Silva
εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου ΆρηΜαλλον silma.ειναι
αυτοκίνητο παίρνεις αδερφέΠάντως με έναν πρόχειρο υπολογισμό 4000 χιλιάρικα τα θέλεις σίγουρα για το όπλο αγορά από εκεί συν τα έξοδα τελωνείου κτλπ.
Ναι αλλά τι εργαλείο παίρνεις άσε που θα είναι κάτι ξεχωριστό για τα εδώ δεδομένα και είναι ολοκληρωμένο όπλο από όλες της άποψης συν του ότι εγώ δεν έχω σκοπό να παίρνω κάθε 5-10 χρόνια όπλο ήδη την crio την έχουμε από το 2003 και έχει ακόμα μέλλον οπότε και το επόμενο θα έχει τα ανάλογα έτη πιστεύω για κάποιον που θα πάρει ένα δύο όπλα στην ζωή του αξίζουν τέτοιες αγορές....εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου Άρη
αυτοκίνητο παίρνεις αδερφέ![]()
4.000 ειναι υπερβολικά πολλά λεφτά για οποιαδήποτε αυτογεμές μαζικής παραγωγής, σκέψου το καλάΝαι αλλά τι εργαλείο παίρνεις άσε που θα είναι κάτι ξεχωριστό για τα εδώ δεδομένα και είναι ολοκληρωμένο όπλο από όλες της άποψης συν του ότι εγώ δεν έχω σκοπό να παίρνω κάθε 5-10 χρόνια όπλο ήδη την crio την έχουμε από το 2003 και έχει ακόμα μέλλον οπότε και το επόμενο θα έχει τα ανάλογα έτη πιστεύω για κάποιον που θα πάρει ένα δύο όπλα στην ζωή του αξίζουν τέτοιες αγορές....
Καλύτερα..εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου Άρη
αλλά έχουν να έρθουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα
τι εργαλείο λεβεντιά μου τι εργαλείο σε όπλο που βγαίνει από μηχάνημα με πολλά πολλά άλλα μαζί όπως λέει κι ο Βασίλης παραπάνω ;;;; ααααααχ είσαι νέος με τις ανησυχίες και τον ενθουσιασμό της ηλικίαςΝαι αλλά τι εργαλείο παίρνεις άσε που θα είναι κάτι ξεχωριστό για τα εδώ δεδομένα και είναι ολοκληρωμένο όπλο από όλες της άποψης συν του ότι εγώ δεν έχω σκοπό να παίρνω κάθε 5-10 χρόνια όπλο ήδη την crio την έχουμε από το 2003 και έχει ακόμα μέλλον οπότε και το επόμενο θα έχει τα ανάλογα έτη πιστεύω για κάποιον που θα πάρει ένα δύο όπλα στην ζωή του αξίζουν τέτοιες αγορές....
Μην ασχοληθης δεν αξιζει,νομιζω αυτα τα εφερνε παλια ο καραμανιδης.Το δικανο η μάρκα του ειναι Silva
συμφωνώ απόλυταΚαλύτερα..Να τα κρατήσουν οι Ιταλοι για την πάρτη τους..Ουτε 42 πυρετό δεν θέλω να κάνω με αυτό το όπλο παρέα....
Φίλε Παναγώτη για γενικο κυνήγι πάρε ένα ποζέ επώνυμο 71 με τσοκ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα υποστήριξης κλπ.
(δεν έχω νασου πουλήσω και γώ κανένα γμτ#$#@##).