Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Και εγώ αν υπήρχε το μαύρο όταν πήρα το 725 εκείνο θα έψαχνα.
Έχω αδυναμία στα μαύρα και πιο λυτά γίνετε είπα όταν θα πάρω ένα superpoze θα δώσω κάποια χρήματα παραπάνω να πάρω κάτι καλό και τέλος μέχρι το τέλος μου. Έχω αγάπη με τα αυτογεμες να ασχοληθώ θεωρώ πως το δίκαννο είναι σαν την γυναίκα της ζωή σου μια και παντοτινή και τα αυτογεμες οι ερωμενες που θα σε προσελκύουν και θα τραβάνε την προσοχή.

Από αυτά τα δύο τα διάλεγα το 725 για την καλύτερη σκανδάλη του, την χαμηλότερη αίσθηση της ανάκρουσης κ το κοντάκι του...
Και εγώ προς τα εκεί θα πάω αρη σίγουρα έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη αφού το κατέχεις κιόλας.

Νομίζω διπλό τουφεκουσαν πολλά..... όντως τα lanber αξίζουν ο φίλος έχει το 2087 και σκίζει και από ομορφιά ;)
Θα συμφωνησω και εγω για τα bettinsoli οτι διπλοντουφεκουσαν! Ειχαν 2 γνωστοι μου το diamond! Αλλα εφτιαχνε αλλαζοντας το αντιβαρο στον μηχ/σμο! Εδινε λυση ο Χρηστακος με κανα 40€ αν θυμαμαι καλα!

Ζύγισμα/κοντάκι 725 Καννες/τσοκ/σκανδάλη 686
Η σκανδάλη του 725 δεν έχει σχέση με τις σκαδάλες των 3-4-525.Ειναι μηχανική και σαφώς ανώτερη.Δεν μειονεκτει σε συγκριση με το 686 κάθε αλλο.Οι καννες του 686 αξιοζήλευτες και απο βλητική και απο βάρος.
Τα ξύλα του 686...για πέταμα.Από στιβαρότητα τό 725 είναι νταμάρι όπως όλα τα browning.

Η σκανδάλη του 725 δεν έχει σχέση με τις σκαδάλες των 3-4-525.Ειναι μηχανική και σαφώς ανώτερη.Δεν μειονεκτει σε συγκριση με το 686 κάθε αλλο.Οι καννες του 686 αξιοζήλευτες και απο βλητική και απο βάρος.
Τα ξύλα του 686...για πέταμα.Από στιβαρότητα τό 725 είναι νταμάρι όπως όλα τα browning.
Επήδη δεν το έχω πιασει έχει καλύτερη αίσθηση σκανδαλης απο το μπερετα το 725???

Last edited:
Επήδη δεν το έχω πιασει έχει καλύτερη αίσθηση σκανδαλης απο το μπερετα το 725???
Για εμένα προσωπικά μπορώ να πώ ναί.Οπτικά είναι ομορφότερη του 686 γιατί του 725 είναι ρυθμιζόμενη και την έχουν κάνει λίγο άχαρη.

Το ξέρω το όπλο το έχω ριξει και ότι διαθέτει μηχανικές σκανδαλες.Προσωπικα θεωρώ της μπερετα καλύτερη για τα δικά μου γούστα και ενώ εμενα μου ταιριάζει παραπάνω το ζύγισμα του 725 θεωρώ πως το μπερετα έχει καλύτερο αντικειμενικά ζύγισμα!απο αξιοπιστία και τα δυο καλά είναι με το μπερετα να έχουν ακουστεί ακόμα λιγότερα πράγματα!

.Οι καννες του 686 αξιοζήλευτες και απο βλητική και απο βάρος.
.well done.

Τα ξύλα του 686...για πέταμα.
Ευκαιρία για custom κοντάκι :cool:
Πάντως στο δικό μου Silver Pigeon II τα ξύλα του δεν είναι και γιά το τζάκι, είναι σχετικά αξιοπρεπή...

Επιβεβαιώνω την εξαιρετική σκανδάλη!

εγω αν δεν πηγενα πολυ συχνα σκοπευτηριο,σε αυτα τα χρηματα θα επελεγα κυνηγετικη εκδοση κ με σταθερα τσοκαρισματα,
πχ σε 725 ενα τετειο πολυ θα το ηθελα

5879.jpg

Πατήστε για μεγέθυνση

https://www.car.gr/parts/view/11790752/
Αυτό είναι οπλάκι για γενικό κυνήγι και για μια ζωή.Με χαλύβδινη βάση ,τσοκ, και ρυθμιζόμενη ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ σκανδάλη(απίστευτη αισθηση)
90%είναι με χαλύβδινη (βαριά βάση) οπως και όλα αυτά με τον μαύρο μοχλό ανοίγματος.Μετά από αυτά η συνταγή δεν είναι ίδια...

Αυτό αν δε κάνω λάθος είναι σειρα για της γυναικες μόντε κάρλο κοντό lop και περισοτερο pitch
Εσύ πολλά ξέρεις Τολη. Στο έχω ξαναπεί. Που έχεις μάθει αυτό που έγραψες; ψηλό χτένι θέλουν οι γυναίκες εκτός των άλλων. Ξέρεις για ποιο λόγο μήπως;;;

Status
Not open for further replies.
Back