Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Κυρίως για τα υδρόβια αλλά όχι γιατί την θεωρώ απαραίτητα απλά θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!Στην plus που την ζαχάρωνα αρκετά σαν όπλο με προβληματίζει ο τόσο μεγάλος κώνος!Η μαξους μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,έχω ριξει τις ξύλινες και μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση!

Μπορεί να είμαι φαν της αδράνειας σε αερίων θα πήγαινα σε Xtreme Plus με την υπερυψωμένη γιατί εμένα προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα...Δεν ξέρω αν φανώ λάθος ή παράλογος πλέον δεν κοιτάω καθόλου όπλο χωρίς υπερυψωμένη ρίγα
Γούστα είναι αυτά εργαλειο μου αλλά ότι και να πάρεις στα χέρια σου θα σκοτώνεις εσυ!

Κυρίως για τα υδρόβια αλλά όχι γιατί την θεωρώ απαραίτητα απλά θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!Στην plus που την ζαχάρωνα αρκετά σαν όπλο με προβληματίζει ο τόσο μεγάλος κώνος!Η μαξους μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,έχω ριξει τις ξύλινες και μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση!
Εγώ θα έπαιρνα maxus composite ή sb2 που είναι σε προσφορά!!!

Όπλο προσφοράς με αυτά που έχω δει δύσκολα θα επέλεγα!Μαρεσει πολύ η μαξους η 3,5αρα η παραλλαγή!!!
Μου αρέσει πολύ και η a400 extreme αλλά η τιμή είναι τσουχτερή...αν ήταν κοντά στα 1500€ όπως τη δίνει με 76άρα κάνη θεωρώ πως θα ήτανε πολύ καλή αγορά!!!

Μου αρέσει πολύ και η a400 extreme αλλά η τιμή είναι τσουχτερή...αν ήταν κοντά στα 1500€ όπως τη δίνει με 76άρα κάνη θεωρώ πως θα ήτανε πολύ καλή αγορά!!!
Την έχει πάρει φίλος της αριστερή της προσφοράς...είχε κακοτεχνίες.....χαραγμένη αποθήκη....σημαδια φθοράς μετά από δυο κυνήγια που δεν δικαιολογούνται!Την σκεφτομουν και εγώ αλλά στα ίδια λεφτά θεωρώ την μαξους πιο προσεγμένη!εξαλλου 76αρα κάννη με ενδιαφέρει!

Την έχει πάρει φίλος της αριστερή της προσφοράς...είχε κακοτεχνίες.....χαραγμένη αποθήκη....σημαδια φθοράς μετά από δυο κυνήγια που δεν δικαιολογούνται!Την σκεφτομουν και εγώ αλλά στα ίδια λεφτά θεωρώ την μαξους πιο προσεγμένη!εξαλλου 76αρα κάννη με ενδιαφέρει!
Για τη beretta το ίδιο ακριβώς μου είχε πει και ο Γρηγόρης στο καλκατζακο... πολλά όπλα από εργοστάσιο έρχονται με σοβαρές φθορές από κούτα.. η δικη μου είχε ένα χτύπημα εκεί που τερματίζει το κλειστό στη μπροστά μέρος και είχε ξυθει λίγο η μπογια γιατί κάποιο αλάνι στο έργοστασιο το απελευθέρωσε χωρίς τη κάννη πάνω.. σε 3 μέρες είχε γίνει καινούργιο από την εδώ αντιπροσωπεία... εννοείται χωρίς επιβάρυνση
Από αυτά που λες Ηλία, οποίο και να πάρεις όπως σου είπα είμαι αξιόλογα όπλα...

Όπλο προσφοράς με αυτά που έχω δει δύσκολα θα επέλεγα!Μαρεσει πολύ η μαξους η 3,5αρα η παραλλαγή!!!
elias930i said:
Σας ζηλεύω με την καλή εννοια πάντα!θελω και εγώ ένα perazzi κάποια στιγμή!
Εύκολο.Ξεκίνα και πούλα ότι δεν χρειάζεσαι και με λίγη οικονομία και υπομονή ΑΝΕΤΑ ένα μεταχειρισμένο..

Depon είναι αυτά που κοιτάς..θεραπεία είναι αυτό που είπες ότι ήθελες πάντα.Αλωστε καραμπίνα έχεις και ένα 682? Μια χαρά σε βλέπω. Πλησιάζεις..;)

Εύκολο.Ξεκίνα και πούλα ότι δεν χρειάζεσαι και με λίγη οικονομία και υπομονή ΑΝΕΤΑ ένα μεταχειρισμένο..

Depon είναι αυτά που κοιτάς..θεραπεία είναι αυτό που είπες ότι ήθελες πάντα.Αλωστε καραμπίνα έχεις και ένα 682? Μια χαρά σε βλέπω. Πλησιάζεις..;)
Έχω πάψει να έχω το ίδιο πάθος με το σκοπευτήριο....εδώ έχω παροπλίσει το καημένο το μπερετακι...και όταν πάω για καμία πουλά πάλι με την μπρεντα ρίχνω!

Χτυπά μια sbe3 να ησυχάσεις χεχε .sarcastic.

Κιχ δεν κάνει η καημένη η αδράνειας που έχω....είπα να δοκιμασω και κάτι σε αέρια!
Θα το μετανιώσεις φιλαράκι αδράνεια μόνο εντάξει κλωτσαει παραπάνω αλλά εγώ κοιτάω στον βάλτο πρώτα να μπορώ να ρίξω 2-3 τουφεκιά χωρίς εμπλοκές και προβλήματα παρά να έχω λίγο καλύτερη τουφεκιά και μειωμένο κλώτσημα

Θα το μετανιώσεις φιλαράκι αδράνεια μόνο εντάξει κλωτσαει παραπάνω αλλά εγώ κοιτάω στον βάλτο πρώτα να μπορώ να ρίξω 2-3 τουφεκιά χωρίς εμπλοκές και προβλήματα παρά να έχω λίγο καλύτερη τουφεκιά και μειωμένο κλώτσημα
Το μαξους του Φιλίππα πάντως μια χαρά λειτούργησε στον βάλτο...δεν έχω ούτε θέμα ανάκρουσης ούτε βολής....καταλαβες τι με
Επιασε .sarcastic.

Χρυσο τον εκανα να μου δωσει το 682

Γιατί θεωρειες δεδομένες τις εμπλοκές με των αερίων;; Από που πηγάζει αυτό;

Status
Not open for further replies.
Back