Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ποιο όπλο τελικά βγάζει την καλύτερη τουφεκιά με πραγματικό νο4 στα πραγματικά 36.5μ, με ποιο εμπορικό φυσίγγι και με ποιο τσοκ ;
Κάτω από 2000€ ...

Να αγοράσουμε ένα τέτοιο όπλο στην τελική ... να μας φύγει και το άγχος ... :) :) :)
Αυτό το όπλο μπορεί να είναι οποιοδήποτε όπλο αρκεί να αγοράσεις καμία 15 άρια κουτιά διαφορετικά 4αρια και να αρχίσεις δοκιμές με κάποιο από όλα θα γαμαει .Αλλά δεν το κάνει κανενααααας .

Αυτό το όπλο μπορεί να είναι οποιοδήποτε όπλο αρκεί να αγοράσεις καμία 15 άρια κουτιά διαφορετικά 4αρια και να αρχίσεις δοκιμές με κάποιο από όλα θα γαμαει .Αλλά δεν το κάνει κανενααααας .
Ε μερηκων γαμανε με ολα τα 4αρια αχαχαχαχ

benelli και καλή τουφεκια δε πάνε μαζί.
Ετσι φιλε εγω παντα με αλλο οπλο κυνηγαω τη μπενελλι για φοτογραφιες την εχω μη παθει και καμια γρατσουνια ασε που δε βαραμε και τιποτα στη τελικη αχαχαχαχαχααχ

Είναι γ@μίσι οι τόσες δοκιμές.
Αν πεις θα καθίσω να κάνω σωστές δοκιμές με 5 διαφορετικά φυσίγγια θα φας 1 ημέρα.

Ανοίγεις 5 φυσίγγια από το κάθεείδος, μετράς διαμέτρους σκαγιών, διαφορά διαμέτρων, αριθμό σκαγιών.
Ρίχνεις, φτιάχνεις κύκλους, μετράς σκάγια σε 3-4 τουφεκιές, βρίσκεις κενά κτλ
Αρχειοθετείς ...

Και το γέλιο είναι να σου αλλάξουν τα σωθικά στην επόμενη παρτίδα και να φας τα @@ σου.

Ελάχιστοι κάνουν σωστές δοκιμές με εμπορικά.
Δεν ξέρω καν αν έχει νόημα, ειδικά στα ψιλά.
Ούτε εγώ τις κάνω σωστά αφού ρίχνω μόνο ένα φυσίγγι.

Μπήκα στην διαδικασία απλά για να μάθω τον τρόπο, να δω τις λεπτομέρειες και να δω διαφορές του καινούργιου μου όπλου από το παλιό.

Αν πεις θα καθίσω να κάνω σωστές δοκιμές με 5 διαφορετικά φυσίγγια θα φας 1 ημέρα.

Ανοίγεις 5 φυσίγγια από το κάθεείδος, μετράς διαμέτρους σκαγιών, διαφορά διαμέτρων, αριθμό σκαγιών.
Αρχειοθετείς ...

Και το γέλιο είναι να σου αλλάξουν τα σωθικά στην επόμενη παρτίδα και να φας τα @@ σου.

Μπήκα στην διαδικασία απλά για να μάθω τον τρόπο, να δω τις λεπτομέρειες και να δω διαφορές του καινούργιου μου όπλου από το παλιό.
Επησεις εκτως τις αλλαγες υλικων μπωρει σε ενα συγκεκριμενο καιρο που θα εχει και κινιση δυσκολο καιρο να τα βρουνε σκουρα

Οταν γέμιζα φυσίγγια ήθελα να δοκιμάσω ένα 34αρι 6αρι .Πηγαίνοντας πιο νωρίς είχα στη μπαγαζιερα λαμαρίνα και οχρα έκανα δοκιμή με τα φώτα του αυτοκινήτου αναμενα στις 6 παρα το πρωί με -1 βαθμούς και 98,% υγρασία κωπαιδα . Είχα το κάνει πολλά τέτοια μετά βαρέθηκα ασε που σκεφτομουν θα φάω και κάνα πέσιμο που ντουφεκαω τέτοια ώρα και θα μου ζαλίσουν τα αρχιδια και θα λένε θέλει γιατρό δοκιμάζει φυσίγγια τη νύχτα .Που να ξέρει ο καθένας ότι ήθελα δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες .

Άφήστε το άλλο ...
Αυτό το όπλο έχει 5% μεγαλύτερη συγκέντρωση από το άλλο.
αχαχαχαχ
5 περισσότερα σκάγια στα 100 ;;;;;;;;
Με πόσα φυσίγγια βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα ;;; Με ένα ;;; Με δύο ;;;
αχαχαχα
5 σκάγια στα 100 ;;;; Φοβερή διαφορά !!!!!
Το ένα δεν σκοτώνει και το άλλο κατεβάζει από τα 80μ.
Έλεοοοοοοοοος ρεεεεε ...
Έχουμε αίσθηση του 5% και του 10% ;;;
Έχουμε αίσθηση των 80μ ;;;;;
Πάρτε ένα laser και μετρήστε 80μ.

Οταν γέμιζα φυσίγγια ήθελα να δοκιμάσω ένα 34αρι 6αρι .Πηγαίνοντας πιο νωρίς είχα στη μπαγαζιερα λαμαρίνα και οχρα έκανα δοκιμή με τα φώτα του αυτοκινήτου αναμενα στις 6 παρα το πρωί με -1 βαθμούς και 98,% υγρασία κωπαιδα . Είχα το κάνει πολλά τέτοια μετά βαρέθηκα ασε που σκεφτομουν θα φάω και κάνα πέσιμο που ντουφεκαω τέτοια ώρα και θα μου ζαλίσουν τα αρχιδια και θα λένε θέλει γιατρό δοκιμάζει φυσίγγια τη νύχτα .Που να ξέρει ο καθένας ότι ήθελα δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες .
Πολύ σωστά, το ξέχασα.

Ας κοιτάξουμε να ξεστραβωθούμε και να βρούμε θηράματα να τουφεκάμε και ας αφήσουμε τα όπλα ήσυχα.
Ποτέ δεν φταίνε τα όπλα που μας "έρχονται" καλά, για την αχρηστία μας και την γκαβομάρα μας, εκτός αν τουφεκάνε στραβά δηλαδή είναι προβληματικά.

Αυτό πιστεύω μάγκες ...

Αρχειοθετείς ...

Και πως ειδες τοτε τις διαφορες φιλαρακι μου με ενα μονο φυσιγγι;;;

Επισης γιατι εχεις κολλησει με το νο4;;

Εγω δηλαδη που ριχνω στο 90% νο6 θα πρεπει να κανω με νο4 δοκιμες για να δω αυτα που ειναι να δω?

Οσο και να μη μας αρεσει καποια οπλα ριχνουν πολυ καλυτερα απο καποια αλλα...επισης δεν ειναι μονο η συγκεντρωση αλλα και η δυναμη διατρηση που εχουν διαφορα.

Οταν πχ εχουν ενα 5% διαφορα η 10% που λες δεν θα ειναι παντα υπερ του οπλου που βαζει λιγοτερα σκαγια αλλα και το αντιστροφο, αρα μπορει να ανεβαινει στο 20% η διαφορα, επισης η δυναμη που σου γραφω παιζει πολυ μεγαλο ρολο.

Γιατι εκει που η μια κανη θα θελει νο4 και νο5 για να εχει σιγουρη καταβολη θηραματος η αλλη θα ειναι οκ με το νο6 που σαφως θα εχει πολυ μεγαλυτερες συγκεντρωσεις απο το νο4 η νο5 ;)

Ειπαμε ολα τα οπλα καλα ειναι και ολα σκοτωνουν, αλλα μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι...

Ποιο όπλο τελικά βγάζει την καλύτερη τουφεκιά με πραγματικό νο4 στα πραγματικά 36.5μ, με ποιο εμπορικό φυσίγγι και με ποιο τσοκ ;
Κάτω από 2000€ ...

Να αγοράσουμε ένα τέτοιο όπλο στην τελική ... να μας φύγει και το άγχος ... :) :) :)
Η γνώμη μου είναι πως 3 είναι τα τουφεκια remington beretta και τέλος fabarm που δε την πιάνει καμία από τις δύο .

Και πως ειδες τοτε τις διαφορες φιλαρακι μου με ενα μονο φυσιγγι;;;

Επισης γιατι εχεις κολλησει με το νο4;;

Εγω δηλαδη που ριχνω στο 90% νο6 θα πρεπει να κανω με νο4 δοκιμες για να δω αυτα που ειναι να δω?

Οσο και να μη μας αρεσει καποια οπλα ριχνουν πολυ καλυτερα απο καποια αλλα...επισης δεν ειναι μονο η συγκεντρωση αλλα και η δυναμη διατρηση που εχουν διαφορα.

Οταν πχ εχουν ενα 5% διαφορα η 10% που λες δεν θα ειναι παντα υπερ του οπλου που βαζει λιγοτερα σκαγια αλλα και το αντιστροφο, αρα μπορει να ανεβαινει στο 20% η διαφορα, επισης η δυναμη που σου γραφω παιζει πολυ μεγαλο ρολο.

Γιατι εκει που η μια κανη θα θελει νο4 και νο5 για να εχει σιγουρη καταβολη θηραματος η αλλη θα ειναι οκ με το νο6 που σαφως θα εχει πολυ μεγαλυτερες συγκεντρωσεις απο το νο4 η νο5 ;)

Ειπαμε ολα τα οπλα καλα ειναι και ολα σκοτωνουν, αλλα μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι...
Ο βασηλης το θελει για παπια το 4 σε δυσκωλο καιρο απ οτι λεει τωρα εσυ αν τα κατεβαζεις με 6 ενταξει εγω δε το εχω δωκιμασει

Ο βασηλης το θελει για παπια το 4 σε δυσκωλο καιρο απ οτι λεει τωρα εσυ αν τα κατεβαζεις με 6 ενταξει εγω δε το εχω δωκιμασει
Δεν εχω παπια ρε εγω εδω περα και δεν εχω αποψη, αλλα φασσες που εχει με νο6 παιζω, αν πηγαινα για παπι ημερησιο σιγουρα με νο3 θα επαιζα.

Ενα βλημα εχει μια ενεργεια η οπια προκυπτει απο την ταχυτητα επι το βαρος του... τωρα πως ενα σκαγι νο 4 σε δυο διαφορετικες κανες που θα εχει ιδια ταχυτητα απ τη μια θα ειναι πιο δυνατο δε το καταλαβα ποτε εξυγηση θελω δε μειωνο κατι

Status
Not open for further replies.
Back