Κι εγω εχω τα βαζω οποτε .............Γενικά δεν παθαίνουν τίποτα μέχρι να πάθουν.
Υπήρχε και σχετική συζήτηση παλιά.
Ούτε θυμάμαι οου είχε καταλήξει.
Εγώ έχω πάντως για καλό ή κακό.
Κι εγω εχω τα βαζω οποτε .............Γενικά δεν παθαίνουν τίποτα μέχρι να πάθουν.
Υπήρχε και σχετική συζήτηση παλιά.
Ούτε θυμάμαι οου είχε καταλήξει.
Εγώ έχω πάντως για καλό ή κακό.
Δεν μένει τίποτε άλλο από το να περιμένεις να δεις ποιο από τα δύο μέταλλα θα κερδίσει.Έχω φτιάξει στον τόρνο από πολύ σκληρό υλικό ένα παρόμοιο κομμάτι, δεν κάνει βαθούλωμα σχεδόν καθόλου
Πλαστικό είναι ... ξέχασα να το γράψωΔεν μένει τίποτε άλλο από το να περιμένεις να δεις ποιο από τα δύο μέταλλα θα κερδίσει.
Παω να δω στην αποθήκη ,μήπως σε καμία γωνία έχω κανένα ξεχασμένο τορνο.Περα από τη πλάκα,θα έχεις το αγαπημένο σου δικανακι ( οποίας αξίας )και δεν θα δώσεις 19 ευρώ να ρίχνεις τις σφύρες με ασφάλεια; Ακριβοί στα πιτουρα....Πλαστικό είναι ... ξέχασα να το γράψω
Πες του να το κατεβάσει στα 250.Εχει ενα ωραιο xlr το car 650 για οποιον ενδιαφερεται μαγκες
Απλά η χαρά του πειράματος και της προσωπικής δημιουργίας.Ακριβοί στα πιτουρα....
Τι 250 κανα κατοσταρικο και να το φερει και στο σπιτι. Ακους εκειΠες του να το κατεβάσει στα 250.
Αυτός και όλοι οι άλλοι οι έξυπνοι.
Με 550 παίρνεις του κουτιού Τούρκικο που κάνει την ίδια δουλειά με το xlr, με εγγύηση, τουφεκιές φαρμάκι και δεν παθαίνει ποτέ τίποτα.
Για μ@λάκες ψάχνει ;
Αναρωτιέμαι ...
Εννοείται ... ακούς εκεί 650€ ... !!!Τι 250 κανα κατοσταρικο και να το φερει και στο σπιτι. Ακους εκει
Πες μου οτι εχουν μεσα και φλατζες κλισης!!Πες του να το κατεβάσει στα 250.
Με 550 παίρνεις του κουτιού Τούρκικο που κάνει την ίδια δουλειά με το xlr, με εγγύηση, τουφεκιές φαρμάκι και δεν παθαίνει ποτέ τίποτα.
Για μ@λάκες ψάχνει ;
Αναρωτιέμαι ...
Η αντιπροσωπεία τι θα τα κάνει τα ανταλλακτικά,οι οπλουργοι κλέφτες θα γίνουν;Απλά η χαρά του πειράματος και της προσωπικής δημιουργίας.
Έστω και σε κάτι τόσο φθηνό και ευτελές.
Εγώ δουλεύω τζάμπα, τους οπλουργούς θα σκεφτώ ;Η αντιπροσωπεία τι θα τα κάνει τα ανταλλακτικά,οι οπλουργοι κλέφτες θα γίνουν;
Τούρκικο όπλο;;;;με τουφεκιές φραμακι;;;;και δεν παθαίνουν τίποτα;;; εσύ Βασίλη λες τέτοια λόγια;;;ή δοκίμασες ή του το λες για πλάκα,Πες του να το κατεβάσει στα 250.
Για μ@λάκες ψάχνει ;
Αναρωτιέμαι ...
Επιτέλους μια άποψη με νόημα!Αν αυτές οι δύο χώρες σταματήσουν τις εμπορικές σχέσεις ,να μιλάνε ,τι μένει;
Να το κάνουν άλλοι που το χουν σπουδάσει το θέμα!!!Η καλύτερη ιδέα για θέμα που έχω ακούσει εδώ μέσα. Θα πέσει ατελείωτο γέλιο.
Στέλιο ξεκίνα το φίλε.
Αμε και καπελακι και λαδι και απ ουλαΠες μου οτι εχουν μεσα και φλατζες κλισης!!
Τα μισα προιοντα που πωλουνται στην Ελλαδα ειναι κινεζικα και τα αλλα μισα τουρκικα. Ρουχα, τροφιμα, ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες, παπουτσια, εργαλεια, επιπλα και αλλα. Τα κυνηγετικα οπλα γιατι μας πειραζουν τοσο πολυ?Να το κάνουν άλλοι που το χουν σπουδάσει το θέμα!!!
Μας έχουν πρήξει τα συκωτια με κάτι που δεν θέλουν να αγοράσουν.
Και δεν το κάνουν γι αυτό.
Διότι έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγοράσουν.
Το κάνουν για πείσουν τους άλλους ότι δεν πρέπει να το κάνουν και....όσους ήδη το έκαναν ότι έκαναν λάθος.
Παναγιώτη,Στη καραμπίνα κρατάς το κλείστρο δύο εκατοστά ανοιχτό και πατάς την σκανδάλη ,έτσι πέφτει μαλακά η σφύρα και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη βελόνα.
Συμβαινει ετσι γινεται. Δοκιμασε τοΠαναγιώτη,
Αν συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Η σφύρα ΔΕΝ πρέπει να πέφτει αν δεν κλειδώσει το κλείστρο.