Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τα μισα προιοντα που πωλουνται στην Ελλαδα ειναι κινεζικα και τα αλλα μισα τουρκικα. Ρουχα, τροφιμα, ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες, παπουτσια, εργαλεια, επιπλα και αλλα. Τα κυνηγετικα οπλα γιατι μας πειραζουν τοσο πολυ?
Και η Ελλαδα κανει πολλες εξαγωγες στην Τουρκια.
Και για τον εαυτο μου τα λεω αυτα.
Ακριβώς.

Κατά τ αλλά δεν είναι ρατσιστές.

Απλώς τους έβαλε το μαχαίρι κάποιος στο λαιμό να μας πουν το γιατί δεν θα αγόραζαν ένα προϊόν.

Εγώ ξέρω ότι κάποιος ασχολείται με αυτά που σκοπεύει να κάνει.
Όχι με όλα όσα δεν σκοπεύει να κάνει.

Διότι αυτά που θα κάνει είναι συγκεκριμένα και όσα δεν θα κάνει άπειρα.

Που να εξηγήσεις το άπειρο;

Ας μου πει καποιος οτι δεν εχει αγορασει ποτε τουρκικο προιον
Δεν είναι το θέμα αυτό.
Το θέμα είναι να μην είναι κυνηγετικό όπλο.

Διότι έτσι άκουσα στο καφενείο.

Και αυτοί στο καφενείο είναι γάτες.
Ξέρουν πάντα τι λένε.

Οποιος γουσταρει να αγορασει τουρκικο οπλο θα αγορασει. Τα λεφτα του τα δινει οπου θελει. Μεγαλα παιδια ειμαστε. Το θεμα ειναι να δουμε αν ειναι καλα τα τουφεκια η μαπα και σκοτωθουμε. Τωρα πως νιωθει ο καθενας και τα ψυχολογικα του ειναι δικη του υποθεση. Δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να πεισουμε καποιον ή να τον κανουμε να νιωσει ασχημα. Αν νιωσει ασχημα που δε νομιζω.

Ας μου πει καποιος οτι δεν εχει αγορασει ποτε τουρκικο προιον
Είναι σαν να λέμε αν γνωρίζουμε τον Πινόκιο
1pu.gif

Δεν είναι το θέμα αυτό.

Διότι έτσι άκουσα στο καφενείο.

Και αυτοί στο καφενείο είναι γάτες.
Ξέρουν πάντα τι λένε.
Στο καφενειο μαγκια και στο σπιτι παντοφλαρααααααααααα

Παναγιώτη,
Αν συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Η σφύρα ΔΕΝ πρέπει να πέφτει αν δεν κλειδώσει το κλείστρο.
Πέφτει η σφύρα. Απλά δεν φτάνει ο επικρουστήρας να χτυπήσει το καψούλι όταν είναι ξεκλείδωτο το κλείστρο. Βλέπε "κλικ" benelli.

Και στη Μ2
Κώστα,
Υπάρχει ένα εξάρτημα στο μηχανισμό της σκανδάλης που λέγεται αναστολέας της σχαστηρίας (disconnector).
Η δουλειά του είναι να μην επιτρέπει την πυροδότηση του όπλου αν δεν έχει κλειδώσει το κλείστρο.
Αν δεν λειτουργεί σωστά, υπάρχει πρόβλημα. Μια επίσκεψη στον οπλουργό, νομίζω, είναι αναγκαία.

Μη σε προβληματίζει το δεύτερο,,,γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που Benelli πηγαινοερχόταν Κύργια - Ιταλία - Κύργια και απλά έκανε βόλτες !
Κώστα,
Κανένας κατασκευαστής δεν θα διέθετε τέτοιο όπλο στην αγορά.
Δεν θα προλάβενε να πληρώνει αποζημιώσεις...
Απλα δεν φτανει ο επικρουστηρας στο καψυλιο σε μπενελλι στη φρανκι παλια ειχε σχαστιρια στη μπερεττα εχει στοπ στο κλειδη κτλ

Κώστα,
Υπάρχει ένα εξάρτημα στο μηχανισμό της σκανδάλης που λέγεται αναστολέας της σχαστηρίας (disconnector).
Η δουλειά του είναι να μην επιτρέπει την πυροδότηση του όπλου αν δεν έχει κλειδώσει το κλείστρο.
Αν δεν λειτουργεί σωστά, υπάρχει πρόβλημα. Μια επίσκεψη στον οπλουργό, νομίζω, είναι αναγκαία.
Σε φρανκι και μερικες ακομα

Βασιλη ,το σχολιο μου ήταν για το να γεμίσεις με άμμο στο ίδιο βάρος .Τα ριγμένα πόσες φορές θα προστατεύσουν τις βελόνες;Αν είναι να τα αλλάζεις συνέχεια τότε καλύτερα κάποια σωστά αδράνειας .
Παναγιώτη το να γεμίσει κάποιος φυσίγγια με άμμο ή χώμα αφορά την εξάσκηση στην γέμιση απογεμιση του όπλου για κάποιον ο οποίος κάνει πρακτική σκοποβολή και χρειάζεται τα φυσίγγια αυτά να έχουν παρόμοιο βάρος με αυτά που θα χρησιμοποιηθούν σε αγώνες κτλ. Κανένα αδρανειας ή τουλάχιστον όσα έχω δει εγώ δεν έχει το ίδιο βάρος ή τις ίδιες διαστάσεις με ένα πραγματικό φυσίγγι. Γι αυτό το διαχωρισα στο μήνυμα μου...."αν θέλετε απλά να αφοπλιζετε την/τις σφύρες ή αν τα θέλετε για εξάσκηση"....

Παναγιώτη,
Αν συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Η σφύρα ΔΕΝ πρέπει να πέφτει αν δεν κλειδώσει το κλείστρο.
Η σφύρα πέφτει ,η βελόνα δεν βγαίνει να χτυπήσει το καψουλι εάν δεν είναι κλειστο το κλείστρο.

στο κάτω κάτω η γνωστή παράγκα να στο πω έτσι πάει να μας βγάλει τουρκόφιλους μέχρι και χανουμάκια μας είπαν επειδή συζητάμε για τουρκικά όπλα....να πούμε και ευχαριστώ ;
"γνωστή παράγκα"; έχει τέτοιο πράγμα το φόρουμ; για ενημέρωσέ μας γιατί είμαστε καινούργιοι και δεν ξέρουμε .......
"τουρκόφιλους μέχρι και χανουμάκια";;; ποιος σας αποκάλεσε έτσι τζάνουμ; πότε;

Και δεν το κάνουν γι αυτό.
Διότι έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγοράσουν.

Το κάνουν για πείσουν τους άλλους ότι δεν πρέπει να το κάνουν και....όσους ήδη το έκαναν ότι έκαναν λάθος.
πάλι καλά που το κατάλαβες!

κακό είναι να σου αποδεικνύω ότι ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ;
πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε το βάρος των πράξεων μας! ε κάποιος χρειάζεται να το κάνει!
όταν το κάνει ΚΑΛΟ μας κάνει!
Τα μισα προιοντα που πωλουνται στην Ελλαδα ειναι κινεζικα και τα αλλα μισα τουρκικα. Ρουχα, τροφιμα, ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες, παπουτσια, εργαλεια, επιπλα και αλλα. Τα κυνηγετικα οπλα γιατι μας πειραζουν τοσο πολυ?
Και η Ελλαδα κανει πολλες εξαγωγες στην Τουρκια.
Και για τον εαυτο μου τα λεω αυτα.
τι πολλές εξαγωγές κάνει η Ελλάδα στην γείτονα;
να σΕ πω εγώ μπρε
πετρελαιοειδή από τα διυλιστήρια για να αναπτύξουν την βιομηχανία τους...
πρωτογενή παραγωγή μας πάλι για να την μεταποιήσουν
θα με πειτε μπρε τζανουμ
τι πρωτογενή παραγωγή;
αφού μπρε αν το κιλό η πατατα κάνει 1 € εδώ, εκεί κάνει 10 λεφτα (παράδες)
συμφερει μπρε στην τουρκιά να αγοράζει αγροτικά προιοντα από μας;
πως δεν συμφέρει μπρε καρνταση, αν είναι από την Θράκη και θέλει να βάλει πόδι εκεί συμφέρει και παρασυμφέρει να δώσει μπαξισια στους μουσλιμάνους μας....

με την ζιρατ μπανκ τα μάθατε τα παλιά χαμπερια;
ανοιξε μπανκ-μαγαζια στην θρακη
εδινε παρα με την ουρά δάνεια
εκει που οι "δικες" μας τράπεζες δεν έδινα δεκάρα
πάρτε παράδες τζςαμπα
πήγαν και μερικά χαιβάνια χριστιανοί:
θα με δωσεις παράδες αγά μου;
θα σε δώσω καρνταση!!!! όσα θέλεις κι άλλα τόσα!
μόνο που δεν πρόσεξαν τα ψιλά γραμματα
με την παραμικρή καθυστέρηση τους παίρναν τα χωράφια
και τα δίναν μπιτ παρά στους κατσίβελους
με χασουρα μπρε

Δεν είναι το θέμα αυτό.
α μπρε πασσιά μου παλι καλά που το κατάλαβες μπρε, ότι το χαιβάν-ντουφεκ και το μπουνταλά τσιφτέ δεν είναι σουτζουκ λουκούμ!
άλλο να δίνεις παράδες για να ακονίσουν τα μαχαίρια τους αυτοί που σε έσφαξαν στον παρελθόν, που σφάζουν άλλους σήμερα και ετοιμάζονται να σε ξανασφάξουν αύριο.. κι άλλο να δίνεις παράδες στον Χασάν απ' το Αμέντ να σΕ φέρει γκαμήλ-παστυρμά που τον φτιάνει ο Μεχμέτ που φαγε τα νειάτα του στις φυλακές επειδή ήτανε στην παρτιγια καρκερέν Κουρδιστάν.

Έχω μπρε καρντάσια άκρες μέσα και φέρνω ότι καλό θέλω! μόνο που τις παράδες μου τις βάζω σε τζέπες φίλων κι όχι στον τζεπη του φασιστ -ντοβλετ!

βαι βαι βαι

Status
Not open for further replies.
Back