Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
H SBE1 είναι καλύτερη από την M2?
Ολοιδιος μηχανισμος, διαφορετικος σχεδιασμος σε βαση, διαφορετικες παπιες, διαφορετικες θαλαμες, η Μ2 εχει υπερυψωμενη ριγα. Δε βλεπω τιποτα αλλο. Η πιο σημαντικη διαφορα ειναι στις καννες. Η μια ειναι μαγκνουμ η αλλη σουπερ μαγνουμ.
Και τα δυο ειναι οπλαρες και πολυ πολυ αξιοπιστα.
Αν τα καλοβλεπεις που καλα κανεις, πηγαινε να τα δεις διπλα διπλα και κυριως να τα επωμισεις, να τα νιωσεις στα χερια σου και οποιο γουσταρεις χτυπα το. Αν δεν σε ενδιαφερει το σουπερ μαγνουμ τοτε το κριτήριο επιλογης ειναι το γουστο σου

Την εφεξε στους αριστερουληδες η SBE 1 στα 790. Δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο. Οι δεξιοι σ αυτη την τιμη μεταχειρο και μπαρουτοκαπνισμενο μονο. Και αφου εχει γυρισει ολους τους βαλτους και λιμνες της επικρατειας.:mad:

Την εφεξε στους αριστερουληδες η SBE 1 στα 790. Δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο. Οι δεξιοι σ αυτη την τιμη μεταχειρο και μπαρουτοκαπνισμενο μονο. Και αφου εχει γυρισει ολους τους βαλτους και λιμνες της επικρατειας.:mad:
Έχει 66 πόντους κάννη όμως και εγώ έλεγα για 71 για λαγό και καρτερι τσιχλα.

Έχει 66 πόντους κάννη όμως και εγώ έλεγα για 71 για λαγό και καρτερι τσιχλα.
Δεν ειμαι κανενας εμπειρος αλλα ειχα καραμπινες με 66 και 71. Δεν εχει καμια τρελη διαφορά. Να ελεγες 60 με 76 οκ. 66 και 71 νομιζω ειναι στην ιδια συνομοταξια. Πηγαινε δες τα στα χερια σου Νικο. Οτι και να λεμε......

Ο λαγος γιατι 71?
Έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο για καρτέρι. Η SBE1 είναι παλιό μοντέλο γιατί βλέπω μόνο στον καλαντζάκο να υπάρχει και είμαι απο Κρήτη, αν την αγοράσω θα μπορώ να βρώ ανταλλακτικά αν κάτι συμβεί?

Έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο για καρτέρι. Η SBE1 είναι παλιό μοντέλο γιατί βλέπω μόνο στον καλαντζάκο να υπάρχει και είμαι απο Κρήτη, αν την αγοράσω θα μπορώ να βρώ ανταλλακτικά αν κάτι συμβεί?
Απο την αντιπροσωπεια της μπενελι στη Θεσ/νικη. Η καλυτερη απ ολες τις αντιπροσωπειες
https://eshop.kirgias.gr/el/

Στην Ελλάδα όταν είσαι αριστερός έχεις προνόμια .yel. .yel..yel.

Αν δε το χτυπησεις με βαριοπουλα δε θα χρειαστει τιποτα

Και κάτι ακόμα, είναι Steel proof αν τυχον γίνει κάτι μελλοντικα με τα μολυβδινα?
Κοιτα τωρα τι παιζει μ αυτο. Ολες οι καννες μπορουν να ριξουν ατσαλινα εκτος απο κατι εξαιρεσεις πχ δαμασκηνες καννες. Το θεμα ειναι τι. Τα φυσιγγια με ατσαλινα χωρίζονται στα στανταρντ και στα χαι περφορμανς. Τα δευτερα για να τα ριξεις με ασφαλεια πρεπει η καννη να εχει δοκιμαστει και να εχει τη σφραγιδα που ειναι σαν τριφυλι καπως. Λογικα αφου ειναι σουπερ μαγνουμ μπορει. Παρε ενα τηλ στον Κυργια και ρωτα. Τωρα για τη σφραγιδα που ειπα τα τουρκικα και τα αμερικανικα οπλα δεν εχουν. Τα μπενελι εχουν.

Status
Not open for further replies.
Back