Τώρα είδα ότι δεν υπάρχει δεξιά SBE1 στη τιμή των 790 ευρώ ,πως έγινε αυτό ; Μεροληψία υπέρ των αριστεροεπωμιζοντων;Μ1 πάντως υπάρχει για όλους.ειναι αριστερη Παναγιωτη.
Τώρα είδα ότι δεν υπάρχει δεξιά SBE1 στη τιμή των 790 ευρώ ,πως έγινε αυτό ; Μεροληψία υπέρ των αριστεροεπωμιζοντων;Μ1 πάντως υπάρχει για όλους.ειναι αριστερη Παναγιωτη.
Ε δεν πειραζει. Να χουν κι αυτοι κατι παραπανω μια φορά. Ειναι αδικημένοι σε πολλα. Να μην εχουν και δικαιολογια για τις αστοχιες τουςΤώρα είδα ότι δεν υπάρχει δεξιά SBE1 στη τιμή των 790 ευρώ ,πως έγινε αυτό ; Μεροληψία υπέρ των αριστεροεπωμιζοντων;Μ1 πάντως υπάρχει για όλους.
Παλιό καινούργιο σχεδόν ίδιες είναι όλεςΈχω ακούσει ότι είναι καλύτερο για καρτέρι. Η SBE1 είναι παλιό μοντέλο γιατί βλέπω μόνο στον καλαντζάκο να υπάρχει και είμαι απο Κρήτη, αν την αγοράσω θα μπορώ να βρώ ανταλλακτικά αν κάτι συμβεί?
κωστα δεν νομιζω να υπαρχει αλλος αντιπροσωπος...οι υπολοιποι ειναι μεταπωλητες...απο κυργια παιρνουν ολοι...κανω λαθος;Απο την αντιπροσωπεια της μπενελι στη Θεσ/νικη. Η καλυτερη απ ολες τις αντιπροσωπειες
https://eshop.kirgias.gr/el/
Κι εγω ετσι ξερωκωστα δεν νομιζω να υπαρχει αλλος αντιπροσωπος...οι υπολοιποι ειναι μεταπωλητες...απο κυργια παιρνουν ολοι...κανω λαθος;
Kυργιας ειναι Κωστα, τα οπλα αυτα ειναι απο ακυρωμενες παραγγελιες και τις πηρε ο κυργιας .Η αριστερη gamo μου αρεσει πολυ οπως και η απλη μ1 Εαν αγοραζα τωρα οπλο σιγουρα θα ηταν απο τις επιλογες μου Benelli καινουργια με 800ε πιστευω οτι ειναι ευκαιριαΚι εγω ετσι ξερω
Εχεις απολυτο δικιο επανω εχουν μεινει ελαχιστεςΑυτές είναι όποιος προλάβει.
Όταν φύγουν…έφυγαν.
Θυμάμαι το 17-18 είχε στα Ε790 SBE1 παραλλαγής με 61εκ και πιστολέρο κοντάκι και γώ ο μαγιάκας νόμιζε ότι θα είναι εκεί για πάντα.Εχεις απολυτο δικιο επανω εχουν μεινει ελαχιστες
Νομίζω για 3 χρόνια μπορις χωρίς χαρτιά… ρωτά καλητερα στην αστυνομιαΕυχαριστώ για όλες τις απαντήσεις λογικά θα πάω σε affinity ή m2. Μία ερώτηση, τελευτάια είχα βγάλει άδεια για ένα παλιό όπλο που δεν ήταν δηλωμένο πριν 2 χρόνια, για να βγάλω τώρα την άδεια για το καινούριο χρειάζεται ξανά χαρτιά παθολόγου? ( τότε δεν χρειαζόταν ψυχίατρου). Ευχαριστώ
Συμφωνα με το νομο δεν απαιτειται τουλαχιστον του παθολογου, με επιφυλαξη αν χρειαζεται επιπλεον του ψυχιατρου. Παντως ασαφεια του νομου ειναι υπερ του πολιτη.Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις λογικά θα πάω σε affinity ή m2. Μία ερώτηση, τελευτάια είχα βγάλει άδεια για ένα παλιό όπλο που δεν ήταν δηλωμένο πριν 2 χρόνια, για να βγάλω τώρα την άδεια για το καινούριο χρειάζεται ξανά χαρτιά παθολόγου? ( τότε δεν χρειαζόταν ψυχίατρου). Ευχαριστώ
Καλα οχι και παντα μη μπλεξεις ειναιΣυμφωνα με το νομο δεν απαιτειται τουλαχιστον του παθολογου, με επιφυλαξη αν χρειαζεται επιπλεον του ψυχιατρου. Παντως ασαφεια του νομου ειναι υπερ του πολιτη.
να πας σε μ2 μ1Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις λογικά θα πάω σε affinity ή m2. Μία ερώτηση, τελευτάια είχα βγάλει άδεια για ένα παλιό όπλο που δεν ήταν δηλωμένο πριν 2 χρόνια, για να βγάλω τώρα την άδεια για το καινούριο χρειάζεται ξανά χαρτιά παθολόγου? ( τότε δεν χρειαζόταν ψυχίατρου). Ευχαριστώ
Θα χρειαστείς σίγουρα ψυχιάτρου, το άλλο αν δεν έχεις κλεισει διετία ισχύει σίγουρα (κάποιοι λένε και τριετία)Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις λογικά θα πάω σε affinity ή m2. Μία ερώτηση, τελευτάια είχα βγάλει άδεια για ένα παλιό όπλο που δεν ήταν δηλωμένο πριν 2 χρόνια, για να βγάλω τώρα την άδεια για το καινούριο χρειάζεται ξανά χαρτιά παθολόγου? ( τότε δεν χρειαζόταν ψυχίατρου). Ευχαριστώ
3 ετια ειναι σιγουρα.Θα χρειαστείς σίγουρα ψυχιάτρου, το άλλο αν δεν έχεις κλεισει διετία ισχύει σίγουρα (κάποιοι λένε και τριετία)
Απο που προκυπτει οτι το πιστοποιητικο ψυχιατρου ειναι για ενα ετος και οχι για 3 οπως του παθολογου?3τριετια εχει ισχυ το πιστοποιητικό παθολογου και 1ετος το πιστοποιητικό ψυχιάτρου.
Η πληροφοριση ειναι απο τον υπευθυνο περι οπλων στο ΑΤ της περιοχης μου.Ολα οσα περιεγραψα ειναι διοτι προσφατα εγω ακολουθησα των διαδικασια για την αγορα οπλου.Απο που προκυπτει οτι το πιστοποιητικο ψυχιατρου ειναι για ενα ετος και οχι για 3 οπως του παθολογου?