Ναι και εγω θα ηθελα αλλα δεν υπαρχει τπτ σε αριστερο τουλαχιστονφίλε νίκο από αυτά που λες ένα ή περισσότερα κλικ παραπάνω είμαι το Β525 και η SBE III
Ναι και εγω θα ηθελα αλλα δεν υπαρχει τπτ σε αριστερο τουλαχιστονφίλε νίκο από αυτά που λες ένα ή περισσότερα κλικ παραπάνω είμαι το Β525 και η SBE III
Βρηκα μι αγγελια ενα β725 και σκεφτομαι μηπως παρω αυτο και να παω για κοντακι;Ούτε στα καταστήματα υπάρχουν;Αυτή τη στιγμή έχεις όπλο, μπορείς να περιμένεις;Να πάρεις οπωσδήποτε αριστερό.benelli και b525 ατσάλι, πρώτες επιλογές .Με παραγγελία φέρνει και η Beretta 686.Αλλες benelli δεν υπάρχουν αριστερές;
ΜΟΝΟΝ αριστερο θα πάρειςΝαι και εγω θα ηθελα αλλα δεν υπαρχει τπτ σε αριστερο τουλαχιστον
Πριν λίγες μέρες ήμουν σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης και ο υπάλληλος μου είπε από το 2023 οι νέες παραλαβές στις περισσότερες μάρκες.ΜΟΝΟΝ αριστερο θα πάρεις
μη γελαστείς
πάρε τηλ στον Κύργια σίγουρα έχει αριστερά όπλα κι ας μην είναι SBE III
Γνωμη για αν παρω ενα ποζε φαμπαρμ και αλλαξω κοντακι;ΜΟΝΟΝ αριστερο θα πάρεις
μη γελαστείς
πάρε τηλ στον Κύργια σίγουρα έχει αριστερά όπλα κι ας μην είναι SBE IΙΙ
Και να σου κοστίσει όσο το καινούργιο η και περισσότερο;Τώρα δεν έχεις όπλο; Κανένα benelli δεν υπάρχει αριστερό η ενδιαφέρεσαι μόνο sbe3;Βρηκα μι αγγελια ενα β725 και σκεφτομαι μηπως παρω αυτο και να παω για κοντακι;
Ναι κ εμενα αυτο μου ειπαν μεγαλο προβλημαΠριν λίγες μέρες ήμουν σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης και ο υπάλληλος μου είπε από το 2023 οι νέες παραλαβές στις περισσότερες μάρκες.
μέχρι τι ποσό διαθέτεις;Βρηκα μι αγγελια ενα β725 και σκεφτομαι μηπως παρω αυτο και να παω για κοντακι;
Εχω ενα μπαικαλ αλλα για το sbe3 ελεγα λογου του οτι ειναι καινουριο μοντέλο και παινευουν πολυ την κανη τουΚαι να σου κοστίσει όσο το καινούργιο η και περισσότερο;Τώρα δεν έχεις όπλο; Κανένα benelli δεν υπάρχει αριστερό η ενδιαφέρεσαι μόνο sbe3;
Για κυνηγια κανω απ ολα αλλα πιο πολυ καρτερια λεω για 71 η 76αρα κανη τσοκακια καλυτερα ενναλασομενα κλπμέχρι τι ποσό διαθέτεις;
το θελεις με τσοκακια ή και σταθερά τσοκ;
μηκος καννών;
τι κυνήγια κάνεις;
Και ποσο γυρω στα 1700 περίπου αναλογως τι θα βρωΓια κυνηγια κανω απ ολα αλλα πιο πολυ καρτερια λεω για 71 η 76αρα κανη τσοκακια καλυτερα ενναλασομενα κλπ
Στον Καλκατζακο μου είπαν ότι παραλαβές brow θα γίνουν με το νέο έτος. Ο Παπαδάκης θα φέρει vc τον Αύγουστο.Ναι και εγω θα ηθελα αλλα δεν υπαρχει τπτ σε αριστερο τουλαχιστον
Καλά τι έγινε σταμάτησε η παραγωγή ; Εξαντλήθηκε το στοκ των εργοστασίων , φοβήθηκαν να παραγγείλουν νέα όπλα, όλοι οι εισαγωγείς μαζί ; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου;Πριν λίγες μέρες ήμουν σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης και ο υπάλληλος μου είπε από το 2023 οι νέες παραλαβές στις περισσότερες μάρκες.
Στον Καλκατζακο μου είπαν ότι παραλαβές brow θα γίνουν με το νέο έτος. Ο Παπαδάκης θα φέρει vc τον Αύγουστο.
Αστα να πανε ελεγα να πιασουμε την σεζον απο την αρχη θα δουμε ομως τι θα γινει καπως θ την βγαλουμε την ακρη
Αυτο τους ειπα και εγω και η απαντηση ηταν οτι δεν ξερουμε μαλλον δεν κοιτανε και τοσο το κυνηγι κι δεν εχουμε οπλαΚαλά τι έγινε σταμάτησε η παραγωγή ; Εξαντλήθηκε το στοκ των εργοστασίων , φοβήθηκαν να παραγγείλουν νέα όπλα, όλοι οι εισαγωγείς μαζί ; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου;
Φίλε ξέχνα το να πάρεις δεξί και να φτιάξεις αριστερό ασύμφορο,ψάξε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα.vc για καρτέρι;Γνωμη για αν παρω ενα ποζε φαμπαρμ και αλλαξω κοντακι;
Καραμπίνα είναι η ποζε αυτό που έχεις ήδη;Εχω ενα μπαικαλ αλλα για το sbe3 ελεγα λογου του οτι ειναι καινουριο μοντέλο και παινευουν πολυ την κανη του
Τα έχουνε ρίξει στις καραντίνες με τον κορονοϊό. Λόγο μειωμένου προσωπικού τότε έμειναν πίσω οι παραγγελίες και μαζεύτηκε μεγάλος όγκος.Καλά τι έγινε σταμάτησε η παραγωγή ; Εξαντλήθηκε το στοκ των εργοστασίων , φοβήθηκαν να παραγγείλουν νέα όπλα, όλοι οι εισαγωγείς μαζί ; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου;