Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
H sbe3 είναι ααααλλη κατηγορία κ κλάση... Εγω πριν πάρω τη be diamond κοίταζα τη black eagle 3 magnun... Και την κοιταζα σοβαρά αφου είχα μιλήσει 3 φορες με καλκα.. . Αλλα δεν ήταν best.. Δεν ήθελα την super magnun κ επέλεξα την raffaello be diamond...
Ο Μάριος έχει κάτι εφιάλτες με τα 3,5" δράμια ... γι αυτό του είπα Sbe3.
https://www.kalkantzakos.com/Product/1134/m4-super-90,-karampina-benelli

Κανει για κυνηγι αγριογουρουνου?
Όλα κάνουν αν χρησιμοποιείς σωστά φυσίγγια και σημαδεύεις πάνω τους.
Εγώ δεν θα το έπαιρνα ούτε αν μου το χαρίζανε ...
Αχρείαστα πολύπλοκο για εμένα (για κυνήγι) ... + Βάρος 3700 γρ.
Άσε να το κουβαλάνε οι πεζοναύτες ...

Ο Μάριος έχει κάτι εφιάλτες με τα 3,5" δράμια ... γι αυτό του είπα Sbe3.

Έχει φροντίσει η μαμά benelli για σενα... Θα πάρεις το διαμάντι κ θα είσαι άρχοντας... 2.9 κιλα για πολυωρα ξεκούραστα κυνηγια, λεπτή σιλουέτα φονικός αυλος 18.3 all time classic κ power bore για τα βαρια σου..

Στο Χαιδαρι σημερα ''επαιζε'' πολυ καραμπινα, μια μαξους δικια μου, ενα μπαικαλ 155 σ.μαγκνουμ, μια 1100 που δεν πεταγε τους καλυκες με χαμηλο παφιλα, και μια Μ4 τακτικαλ που εριχνε γρηγορα λες και εριχνε κατα ριπας και το προηγουμενο Σαββατο αλλη Μ4.Βαρος δεν ξερω δεν την επιασα αλλα αν ζυγιζει 3700 κανει μονο για σκοπευτηριο.

Οταν είσαι πρώτος κ ηγέτης στο χώρο των αυτογεμων το μονο που μπορούν να κάνουν οι ανταγωνιστές είναι να εφευρισκουν μυθους.. Γυρω γύρω έρχομαι να το βάλω το στοίχημα.. Το να χασω με τη benelli το βρίσκω λογικό.. Αφου ειναι πλεον δεδομένο οτι δεν εχει την κανη των αλλων... Αλλα αμα χάσει ο αντι benellakias τι γίνεται;... Εκεί σε θέλω μαστορα.. Να δω σε ποια τρύπα θα μπει να κρυφτεί.
Ας πούμε και τίποτα σοβαρό σήμερα ...

Μην μπαίνεις καν στο τρυπάκι να κάνεις δοκιμές ... είναι κόλλημα.
Βγες για κυνήγι με τον πατέρα σου και ευχαριστηθείτε το.

Αν η τουφεκιά είναι πάνω στο θήραμα και το φυσίγγι σωστό, το πλεονέκτημα είναι δικό σου άσχετα τι όπλο έχεις ... μην σου πω και άσχετα σε πόση απόσταση ρίχνεις μιας και συνήθως έχεις και δεύτερη τουφεκιά.

Έχω το πιο οικολογικό όπλο του κόσμου :) ... έχω ρίξει ότι φυσίγγι κατάφερα να μαζέψω από μαϊμούδες μέχρι φυσίγγια των 2€ το ένα.

Ακόμα και το χειρότερο φυσίγγι έβαζε πολύ περισσότερα σκάγια από τα ελάχιστα απαιτούμενα για το θήραμα.
1. Άρα όπλα που δεν σκοτώνουν λόγω συγκέντρωσης δεν υπάρχουν.
2. Η ταχύτητα που φτάνουν τα σκάγια στο θήραμα οφείλεται 95+% στο φυσίγγι και άντε βαριά 5-% στην κάνη. Περιφερειακές διατρήσεις λόγω κάνης, αυλού, κώνου κτλ τα θεωρώ υπερβολές και ούτε καν θα ασχοληθώ ...

Δεν υπάρχουν κάνες που δεν σκοτώνουν, μόνο άνθρωποι που δεν μπορούν να σκοτώσουν ... όλο κάτι θα τους φταίει ...
Όλα αυτά μέχρι τα 36,5m.

Για τους εραστές των ποσοστών και των long range τουφεκιών ο Lowry (ναι, πάλι αυτός ο άσχετος, που η Winchester τον είχε επικεφαλή βλητικό για να βαράει χαρτιά) έβγαλε έναν πίνακα

1657490952764.png

Επειδή για να τον επαληθεύσω θα χρειαστεί να ρίξω εκατοντάδες τουφεκιές μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι σωστός ή λάθος και να μου υποδείξει τον σωστό πίνακα με σύγχρονα υλικά γόμωσης ;
Για εμένα λέει ότι η 90% συγκέντρωση στα 36,5m o_O πέφτει στα 72,8%, 4,5m παραπέρα.
.think.

Ας πούμε και τίποτα σοβαρό σήμερα ...
αι ρε συ παρεξηγιαρη (το κλεψα απτου Γιαννου, μ αρεσε) ...αμεσως να μι κραειξ....
Έχω το πιο οικολογικό όπλο του κόσμου :) ... έχω ρίξει ότι φυσίγγι κατάφερα να μαζέψω από μαϊμούδες μέχρι φυσίγγια των 2€ το ένα.

Για τους εραστές των ποσοστών και των long range τουφεκιών ο Lowry (ναι, πάλι αυτός ο άσχετος, που η Winchester τον είχε επικεφαλή βλητικό για να βαράει χαρτιά) έβγαλε έναν πίνακα
στην αρχη ηταν νηφαλιος...αλλα μετα ειχε πλακωσει τα jack daniels.........
View attachment 51266

Επειδή για να τον επαληθεύσω θα χρειαστεί να ρίξω εκατοντάδες τουφεκιές.......
θα βρουμε χορηγο...βαρα εσυ μη φοβασαι....

Ξέρω ένα καλό τούρκικο ... να σου πω ? αχαχαχαχαχ

Ποιά fabarm σκέφτεσαι ... ??? Δεν έχω ιδέα από Fabarm ...
αυτό που κάνει μπαμ και σκοτώνει μπρε!
ή να πάρω καμια γλου-γλου;
ποιο καλό μεμετικο ξέρεις; το κόμπρα; λες να το πάρω;

.yelling. .yelling. .yelling. .yelling. .yelling. .yelling.

https://www.kalkantzakos.com/Product/1134/m4-super-90,-karampina-benelli

Κανει για κυνηγι αγριογουρουνου?
άστο Γιώργο
πολεμικό λειόκαννο είναι
αερίων όχι αδρανείας
το φορτώνουν κιόλας με πικατινυ φακούς χίλια - δύο το πάνε 5 κιλά

Σήμερα ξύπνησα με την επιθυμία να πάρω μια beretta A304 με σταθερό τσοκ 3*. Ότι του φανεί....
Είχε ο παππούς της γυναίκας μου αγοράσει μια 304, ένα χρόνο πριν κόψει το κυνήγι. Δεν είχε ρίξει ούτε δύο κουτιά φυσίγγια, το όπλο καινούργιο. Μου λέει τη θες ή να την πουλήσω; Πούλα την του λέω. Είχα αποφασίσει να μην πάρω ποτέ όπλο που δεν είναι μάγκνουμ. Την πούλησε 700 ευρώ.

Η Benelli m4 είναι ένα εργαλείο που δουλεύει πάντα. Δεν θα πλήρωνα όμως τόσα λεφτά για ένα τόσο βαρύ όπλο, το χειρότερο όμως είναι τα σκοπευτικά. Λειοκαννα με σκοπευτικά έχω δοκιμάσει πολλά. Για ακίνητο στόχο είναι οκ αλλά για κινούμενο και ιδιαίτερα πουλιά δεν κάνουν με τίποτα.

Είχε ο παππούς της γυναίκας μου αγοράσει μια 304, ένα χρόνο πριν κόψει το κυνήγι. Δεν είχε ρίξει ούτε δύο κουτιά φυσίγγια, το όπλο καινούργιο. Μου λέει τη θες ή να την πουλήσω; Πούλα την του λέω. Είχα αποφασίσει να μην πάρω ποτέ όπλο που δεν είναι μάγκνουμ. Την πούλησε 700 ευρώ.
αυτά είναι ΛΑΘΗ
Η Benelli m4 είναι ένα εργαλείο που δουλεύει πάντα. Δεν θα πλήρωνα όμως τόσα λεφτά για ένα τόσο βαρύ όπλο, το χειρότερο όμως είναι τα σκοπευτικά. Λειοκαννα με σκοπευτικά έχω δοκιμάσει πολλά. Για ακίνητο στόχο είναι οκ αλλά για κινούμενο και ιδιαίτερα πουλιά δεν κάνουν με τίποτα.
έχω δύο που δουλεύουν σλαγκ στην μπεκάτσα ο ένας κολλητός (μαζί κυνηγούσαμε φέρμα) και οι δυο υπερ-ευχαριστημένοι!!!
υποθέτω λόγω μήκους κάννης υπερτερεί στις μπηχτες και μανιτζέβελο.....

αυτά είναι ΛΑΘΗ

έχω δύο που δουλεύουν σλαγκ στην μπεκάτσα ο ένας κολλητός (μαζί κυνηγούσαμε φέρμα) και οι δυο υπερ-ευχαριστημένοι!!!
υποθέτω λόγω μήκους κάννης υπερτερεί στις μπηχτες και μανιτζέβελο.....
Η Κοντή κάννη με τσοκ κύλινδρο ναι, βολεύει αν όμως διαθέτει μπίλια για σκόπευτρο. Τα παιδιά αυτά πάνε για τσίχλες ή πέρδικα με αυτά τα όπλα; Εμένα δεν με βολεψαν ποτέ τέτοιου είδους σκοπευτικά στο κυνήγι που η βολή γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου σε κινούμενο στόχο. Ούτε στο γουρούνι δεν θα ένιωθα άνετα με ένα τέτοιο όπλο. Προτιμώ μπίλια.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
Προβλέπω πολύ δύσκολο χειμώνα.
Μακάρι να βγω λάθος.
Έχεις μεγάλο δίκιο Βασίλη. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται όμως. Για παράδειγμα δεν φανταζομουν ποτέ ότι στην Ελλάδα θα γίνει το λεγόμενο capital control. Έγινε όμως. ΑΝ γίνει κάτι και κουρευτούν τα χρήματα στις τράπεζες ή ακόμα χειρότερα, χαθούν ; Θα μου πεις δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Εγώ νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν υπό προϋποθέσεις.

Status
Not open for further replies.
Back