Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Φέτος θα πάρω και ένα οπλακι. Μάλλον ποζεδακι αλλά το εξετάζω ακόμα και μαζεύω σιγά σιγά. Έχω να αγοράσω όπλο πέντε χρόνια και θα με πιάσει κατάθλιψη. Όλα για την υγεία παίδες μου .love.
Καλά εντάξει. Ποζε wingmaster υπάρχει;

Το γρασσο είναι καλό. Για λαδακι πάρε ένα ballistol που καθαριζει καλά.
Τα προοριζω και τα δύο για το πιστόλι. Το γρασακι με πινελακι στις ράγες και εξωτερικά της κάννης και το λαδάκι δύο τρείς σταγόνες εξωτερικά του πιστολιού και πέρασμα με πινελακι. Μόνο για λίπανση και προστασία δηλαδή.

Καλά εντάξει. Ποζε wingmaster υπάρχει;
Άμα σου πω ότι σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη και να ταράξω την πρώτη στις μετατροπές... Δεν χρειάζομαι πραγματικά άλλο όπλο, αλλά είναι η χαρά που σου δείνει το νέο! Θα δούμε, πρώτα θα μαζέψω το απαιτούμενο ποσό και μέχρι τότε θα κάνω σχέδια και θα τσεκαρω επιλογές.

Πώς κ δεν ανέφερε κάποιος άλλος κάτοχος το ίδιο❓όταν αγοράζεις όπλο, το πρώτο σου μέλημα είναι να δεις το εύρος των γομωσεων ‼️άσχετως αν δεν ρίχνεις ποτέ 24 η 58 γρ.
Γιατί όλοι οι κάτοχοι οπλων γράφουν στο φόρουμ, η γνωρίζεται όλους όσους έχουν όπλα η πάνε στους οπλουργους...μη με αμφισβητείς γιατί θα με κάνεις να αναφέρω ονόματα και διευθύνσεις που γνωρίζουν τι τραβιξα με το μονοκανο αξίας 1.700 ευρώ και δε κάνει.....

Φέτος θα πάρω και ένα οπλακι. Μάλλον ποζεδακι αλλά το εξετάζω ακόμα και μαζεύω σιγά σιγά. Έχω να αγοράσω όπλο πέντε χρόνια και θα με πιάσει κατάθλιψη. Όλα για την υγεία παίδες μου .love.
16 χρονια
Δεν θα σε πιασει καταθλιψη επειδη εχεις καιρο να αγορασεις :)
Να το παρεις ομως αμα το λαχταρησες!!!στο ευχομαι ολοψυχα .shake hands.
Μια φορα ζουμε!!!

16 χρονια
Δεν θα σε πιασει καταθλιψη επειδη εχεις καιρο να αγορασεις :)
Να το παρεις ομως αμα το λαχταρησες!!!στο ευχομαι ολοψυχα .shake hands.
Μια φορα ζουμε!!!
Εσύ αδερφέ μετά από τόσα χρόνια απέκτησες δικαίωμα για Merkel!

Εσύ αδερφέ μετά από τόσα χρόνια απέκτησες δικαίωμα για Merkel!
Θα περιμενω πρωτον να μαζευτει το ποσο
Δευτερον να ερθει σε παραλαβη αυτο που γουσταρω

Το μερκελ ειναι οπλαρα αλλα το κοντακι του ειναι παιδικο -πολυ λεπτο για τα γουστα μου και εδω τα κοντακια ειναι ασυμφορα να γινουν εξ αρχης

Επι πλεον ειναι εντελως εκτος μπατζετ
Και το πιο βασικο δεν ειναι αυτο που γουσταρω!

Και αν βρεις αληθινο κοντακα(γνωστη)
Αυτο να δεις ποσο δυσκολο ειναι!

Και στην τελικη
Αυτο που γουσταρουμε πρεπει να αγοραζουμε ;)

Εγώ θέλω κώνο και πορτιγκ και εσω έξω τσοκ σαν εξατμιση και σκοπευτκα τρουγκλο. Τέτοια είχα στο χωριό μου.
Κώστα μεταξύ μας ,έχω τροχό και δράπανο , είμαι και ψαγμενος θα σου το κάνω εντερπραιζ το όπλακι.

Εγώ θέλω κώνο και πορτιγκ και εσω έξω τσοκ σαν εξατμιση και σκοπευτκα τρουγκλο. Τέτοια είχα στο χωριό μου.
.very funny.
Problemo no.

Θα την βάλω στο σταθερό δράπανο για πόρτινγκ και μετά θα της πάρω λίγο τον κώνο στον τόρνο.
Τα άλλα είναι εύκολα.

Θα σκοτώνει σαν δαιμονισμένη.
1965€ παρακαλώ.
Πάρε εσύ το βελτιωμένο χειροποίητο θανατηφόρο εργαλείο να πάρω εγώ την sbe3 που δεν σκοτώνει ντιπ.

Βρε πόσες φορές θα στο πω ... πάρε μια benelli να δεις το φως το αληθινό.
Κάθεσαι ταλαιπωρείσαι, τρέχεις δεξιά αριστερά, άλλο κουνάει, άλλο πονάει κτλ

Αν δεν σκοτώνει, τα ρίχνεις όλα τα φταιξίματα στα κωλοφύσιγγα και είσαι τζετ.
.my man.

Status
Not open for further replies.
Back