Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Η μοντεφελτρο καλή είναι, αλλά διαθέσιμη σε προσφορά είναι μόνο η M1 και ίσως ο μαύρος αετός, δεν ήταν σίγουρο ότι υπάρχει ο αετός θα το διαπιστώσω από βδομάδα. Αν δεν μου κάτσει καλα καμία από τις δύο θα κοιτάξω μπαικαλ με σταθερά τσοκ 1-3 . Δυστυχώς δεν έχω άλλο όπλο υπόψη μου σε λογική τιμή. Κοιτάζω όπλο από 900 ευρώ και κάτω.
Κοίτα και τη m2

Δε μπορεί μάνα μου, δε βγαίνει. Είπε 900 (-)
Χωρίς comfort,αν και έχω ξαναπει ότι είναι αμαρτία να μην την πάρεις comfort .Τι 900 τι 1080 βάλε δόσεις αν δεν είσαι άνθρωπος που αλλάζεις συχνά όπλα δεν θα χρειαστείς άλλο.

Last edited:
Χωρίς comfort,αν και έχω ξαναπάει ότι είναι αμαρτία να μην την πάρεις comfort .Τι 900 τι 1080 βάλε δόσεις αν δεν είσαι άνθρωπος που αλλάζεις συχνά όπλα δεν θα χρειαστείς άλλο.
Συμφωνώ με το σκεπτικό Το κομφορτ δε μου αρέσει

Λοιπόν το super poze Baikal με τα δύο ζευγάρια κάννες δεν υπάρχει, μίλησα τώρα με Καλκατζακο. Οπότε θα πάω να δω benelli M1 super 90 και μαύρο αετό για αριστερόχειρες και αν μου κάτσει καλα ένα από τα δύο θα δώσω μια προκαταβολή να μου το κρατήσουν μέχρι να βγει η άδεια αγοράς. Από ότι κατάλαβα πολλά όπλα που φαίνονται διαθέσιμα δεν υπάρχουν.
Όταν κοιτούσα για όπλο με budget κάτω από 1000ε η M1 ήταν στις επιλογές μου μαζί με την Montefeltro. Η M2 με comfort ξέφευγε. Αν δεν επέλεγα την Outlander λόγο αερίων μάλλον την M1 θα έπαιρνα. Πολύ ωραία σκοπευτική γραμμή με την υπερυψωμένη ρίγα και ωραίο κράτημα.

Μάλλον θα πεις τι έχανα τόσα χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζομαι άλλο όπλο, οπότε θα την έχω για κανένα τσιχλοκοτσυφο. Απλά μου την έχει δώσει και θέλω να πάρω κάτι νέο. Το ποζεδακι που ήθελα γιατί δεν έχω, δεν μπορώ να το επωμισω και να το δω οπότε η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι όπλο αδράνειας αριστερό σε λογική τιμή. Ε εκεί κουμπώνει η M1, αν υπάρχει διαθέσιμος και ο μαύρος αετός θα το δω κι αυτό το όπλο και οποίο μου κάτσει καλύτερα.

Χωρίς comfort,αν και έχω ξαναπει ότι είναι αμαρτία να μην την πάρεις comfort .Τι 900 τι 1080 βάλε δόσεις αν δεν είσαι άνθρωπος που αλλάζεις συχνά όπλα δεν θα χρειαστείς άλλο.
Άμα είσαι όμως μαζοχτρα και δεν θα είναι το μοναδικό που θα πάρεις; .big smile.

Υπάρχουν στο car κάτι μπενελι πιο παλιά μοντέλα αριστερές με κάνα 500€ έχει και ένας δικός μου στο χωριό τέτοια και την έχει ξεκολιαζει αθάνατες .Πάρε μια μεταχειρο τέτοια να υσυχασεις και άσε τις καινούριες καλά κάθονται και κάνε τα υπόλοιπα φυσίγγια

Υπάρχουν στο car κάτι μπενελι πιο παλιά μοντέλα αριστερές με κάνα 500€ έχει και ένας δικός μου στο χωριό τέτοια και την έχει ξεκολιαζει αθάνατες .Πάρε μια μεταχειρο τέτοια να υσυχασεις και άσε τις καινούριες καλά κάθονται και κάνε τα υπόλοιπα φυσίγγια
Θα το τσεκαρω μόλις πάω σπίτι

Status
Not open for further replies.
Back