Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εννοείται ρε φίλε. Τα Robust (το λέει και το όνομά τους robust=ρωμαλέος) είναι αθάνατα όπλα...
Verney Carron δεν έχω δει εγώ από κοντά, έχει δει ο πατέρας μου σε κυνήγι και είχε τις ίδιες εντυπώσεις με αυτά που είπες.
Δεν ξέρω ρε Βασίλη οι παλιοί έλεγαν πως τα Verney Carron ήταν καλύτερα από τα robust στα πλαγιόκανα 1000φορές ένα μπαικαλάκι

Για μενα ντενεκες. Το σαγκριτε. Ποια ρομπουστ συγκρινεις τα παλια; αν ναι καμια σχεση με τα βερνυ καρον αλλα γενικα μη νομθζεις οτι λενε και τιποτα τα γαλλικα
Ναι αυτό που έχω είναι από τα πρώτα με το φούσκωμα στις θαλάμες
ROBUST-222.jpg

http://www.car.gr/parts/view/8399764/
Μια αγγελία που τράκαρα και ήθελα απλά να την ποστάρω κάπου μπας και υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος εδώ. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και κάποια στιγμή που είχε βγει ένα αντίστοιχο το έχασα ως βραδυκίνητος.hair.

Αυτό το όπλο ρε παιδί μου, όσο ωραίο είναι εμφανησιακα, τόσο δεν έπιασε καθόλου στην αγορά. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές το έχω πιάσει, δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη ζύγισματος.

Αυτό το όπλο ρε παιδί μου, όσο ωραίο είναι εμφανησιακα, τόσο δεν έπιασε καθόλου στην αγορά. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές το έχω πιάσει, δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη ζύγισματος.
Πολυ δύσκολο με 81εκ κάννες το ζύγισμα αλλά μπρος τα κάλλη......

http://www.car.gr/parts/view/8399764/
Μια αγγελία που τράκαρα και ήθελα απλά να την ποστάρω κάπου μπας και υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος εδώ. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και κάποια στιγμή που είχε βγει ένα αντίστοιχο το έχασα ως βραδυκίνητος.hair.
Αμα δεν ειχα παρει το δικο μου σιγουρα θα πηγαινα να το δω και σε μια τιμη στα 1200€ σιγουρα θα ηταν μια αξιολογη αγορα!

Θεοφραστε αν θες καραμπίνα για περπάτημα, τράβα πάρε την 301 που πουλάει ο Πανουτσος και καθάρισες. Κάνει για όλα τα περπατητα και κυνήγια φέρμας, συν του αγριοχοιρου. Όχι ότι δεν κάνει για καρτέρια αλλά λέμε τώρα.

Τάσο όπως πάντα απολαυστικός ο κ. Nικήτας Kυπρίδημος. Αυτό όμως που θέλει να μας πει, ότι δηλαδή η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, δεν είναι απόλυτο. Το παράδειγμα με το ξυραφάκι είναι άστοχο γιατί υπάρχουν χιλιάδες άλλα παραδείγματα που δείχνουν ότι με την εξέλιξη έγινε η ζωή μας πιο εύκολη. Τι θα λέγατε να υπήρχε ένα κτήμα γεμάτο χόρτα και για να τα καθαρίσουμε αντί για χορτοκοπτικό για παράδειγμα μας έδιναν κόσα; .xm. :)
Σίγουρα πάντως υπάρχουν πολλά "τεχνολογικά επιτεύγματα" που αποδεικνύονται ανούσια και αποτυχημένα...

Οταν βγηκε ηταν 3500 εδω και πανω.
Οσοι το χουν το συγκεκριμένο δεν το από χωρίζονται.
Είναι ακριβώς οπως το θελω.
Μονο στην κάτοψη της λαβης βλέπω κατι πάρα ξενες καμπύλες.
Θα πουλούσα το ζαμπαλα κ το λαουρονα κ θα το περνα αν το βλέπα απο κοντα κ ηταν οκ .love1.

Ελα ρε Χρύσανθε ένα τσιγάρο δρόμος είναι. Πραγματικά πανέμορφο, και δισκάνδαλο και τσοκάκια και κουκλί και αγγλέ, καλύτερα δεν γίνεται να χα και το 1000αρικο
Πάντως είναι πολύ ωραίο οι έχοντες τα μπικικινια ας σπεύσουν.....

Φιλε πολυ δύσκολη η διαδικασία να κανεις οπλο εισαγωγή.
Μονο να φτιαξεις χαρτια κ να ερθεις χωρις τα υπολοιπα θα χει ηδη πουληθεί. :)
Ασε που πρεπει να πουληθούν τα αλλα πρωτα.
Αν ηταν εδω ίσως γινοταν πράξη.
Θα βρεθει κ δω ευκαιρια φιλε μου.
Υγεία να χουμε. :)

Status
Not open for further replies.
Back