Επειδη και εγω ειμαι πολυυυυυ ψειρας σου λεω τα εξης: Το ματ φινιρισμα ειναι πιο επιρεπες στη σκουρια.Η colombo ειναι μια montefeltro με ματ φινιρισμα και τεχνοτροπια σε ξυλα

Μαριε,κρατα την τουφεκαρα που εχεις!Φιλοι καλημερα. Ειμαι νεο μελος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα καινουργιου οπλου. Πολλα εχω διαβασει και εχω ακουσει αλλα η επιλογη ειναι σοβαρο ζητημα και θελει προσοχη. Τα κυνηγια που κανω ειναι φασσα τριγονι παπια χηνα λιγοτερο ορτυκι και τσιχλα. Κυνηγω με μια 390 που μ εχει πεθανει στο βαρος και δεν μου τεριαζει η λαβη της. Η μαρκα που επελεξα ειναι benelli. Μπορω να διαθεσω εως 1500 ευρω. Αν μπορειται παρακαλω προτεινεται μου ορισμενα μοντελα για τη χρηση που θελω.
Ναι φιλε μου. Μονο καινουργιο το θελω και θα σκεφτω παραπ πολυ αν θα το παρω κομφορτ η με ξυλα. Θελω μια βοηθεια ομως οσον αφορα το μηκος της κανης 65 η 70.
τα κυνήγια που αναφέρεις είναι καρτέρι θα έλεγα περισσότερο....προσωπικά προτείνω 71 πόντους κάννη και επίσης θα σου έλεγα comfort γιατί θα σου χρειαστεί στα φυσίγγια για υδρόβια το ξύλινο θα κλωτσάει λίγοΝαι φιλε μου. Μονο καινουργιο το θελω και θα σκεφτω παραπ πολυ αν θα το παρω κομφορτ η με ξυλα. Θελω μια βοηθεια ομως οσον αφορα το μηκος της κανης 65 η 70.
Kinigao ta panta me * kai ** exo sunithiseis
σ έπιασα και μ αρέσεις γιατί κι εγώ πολλές φορές κάνω επιλογή τουφεκιάςΦιλε μακη μπερδευτηκα πριν, σορυ. Ναι οντος με * και ** τσοκ κανω ολα τα κυνηγια. Αμα δεν αφησω το πουλι να σιαξει δεν το τουφεκαω. Μερικες φορες καθομαι και βλεπω να περνανε απο πανω μου και τα αφηνω. Βαραω ας πουμε πολυ επιλεκτικα. Μ αρεσει αυτο. Το υψος μου ειναι 1,84. Παντως και οσον αφορα την ενημερωση παιδια ειναι η πρωτη χρονια φετος που συναντω τοσο πολυ τσιχλα. Προχθες το πρωι σ ενα καρτςρι στο βουνο παιζαν πολεμο με τις κισσες. Χθες το πρωι ο καμπος με τ αμπελια ηταν κυριολεκτικα γεματος που εμεις στον καμπο βλεπαμε τσιχλα με μειων 10 και κυριως γερακοτσιχλες
σωστός Μάριε το ψυχολογικό μεγάλος παράγοντας στο κυνήγιΜε πανω απο ** τσοκ δεν μπορω να τουφεκισω. Ξερω ειναι ψυχολοηικο