Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ευριπίδη θα δώσεις ένα όπλο καινούργιο και ουσιαστικά και το όπλο που θα πάρεις θα πρέπει να είναι σε ανάλογη κατάσταση.
Αν όντως είναι σε καλή κατάσταση,σου αρέσει και σου κάθεται καλά προχώρα στην ανταλλαγή.
Και αν μπορείς τουφέκισε την στο σκοπευτήριο ή ακόμα καλύτερα στο κυνήγι.

δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακι
Αν σου ερχεται,παρτο και φυγε!Τρεχοντας!
Το κακο με τα πλαστικα ειναι πως το προσπαθεις μονο απο τις φλαντζες η με στραβωμα κοντακιου,το οποιο κοστιζει σαν κατασκευη ξυλινου!Εκτος αν φτιαξεις ξυλινο κοντακι....
Πλαστικη παπια,ξυλινο κοντακι:καραγκιοζμπερντε!Για μενα τουλαχιστον....

Σιγά μην τον κουράζει ... τον μπέμπη !!! .yelling.
Εδώ μιλάμε κυνηγά με Ρέμινγτον και με Μπαικάλ, η Μ2 τον κούρασε;;; !!!!!!!!! .sarcastic.
Για μενα καλυτερα να υπαρχει και ενα πιο ελαφρύ οπλο στον οπλοβαστο. Βεβαια οσο πιο βαριες οι καννες τοσο καλυτερο swing;)

Προσωπικα οπλο που δεν το εμπιστευεσαι (οχι απο αποψη αξιοπιστιας αλλα απο αποψη ψυχολογιας) δεν εχει δουλεια να το χεις στην κατοχη σου. Ας ειναι και το τελειοτερο-ακριβοτερο στο κοσμο. Αν οταν πας κυνηγι δεν σου κανει κλικ να το παρεις, δεν εχει λογο να το κρατας

καλημερα σας. συντομα θα γινει μια ανταλαγη οπλου. ποια ειναι αυτη??εγινε μια προταση ν αλλαξω τη m2 με μια 391μαυρη συνθετικη ολιγον βαρεια βεβαια με 71π. κανη 18,5 αυλο και το βλεπω ζεστα το θεμα λογω του οτι ειμαι καρτεριτζης. τι λετε??

αφου εχεις κυνηγησει με 1100 και αντεξες...τα αλλα ολα πουπουλο θα σου φαινονται .sarcastic..... αν καταλαβα καλα το οπλο δεν ειναι με την οπτιμα καννη. αλλα με 18.5 που κι αυτο εξαιρεση ειναι. οτι λεει η καρδια σου φιλε μου. καμια φορα η αληθεια ειναι οτι ξενοκοιταμε και λιγο .my man.. το θεμα ειναι να μην ξαναγυρναμε στα παλια μετα χαχαχαχχαχα

μαυρη συνθετικη σαν του altair αλλα με 18,5 αυλο 71π. κανη και τσοκ optima plus
Ευριπίδη αν είναι να έχεις στον οπλοβαστο την Μ2 και σου "κάθεται"η 391 αφού όπως λες την έχεις κυνηγήσει μην το σκέφτεσαι......όραμαααααααα.......

Κρίμα το μαύρο πιστόλι.......yelling..sarcastic.

Ευριπίδη αν είναι να έχεις στον οπλοβαστο την Μ2 και σου "κάθεται"η 391 αφού όπως λες την έχεις κυνηγήσει μην το σκέφτεσαι......όραμαααααααα.......

Κρίμα το μαύρο πιστόλι.......yelling..sarcastic.
χαχαχα και η αλλη μαυρο πιστολι ειναι. δεν αλλαζει το χρωμα

Το 18.5 από που προκύπτει; 18,6 δεν ήταν οι optima;
Το μόνο πιθανό θέμα για μένα είναι ότι θα δώσεις ένα καινούργιο όπλο για ένα μεταχειρισμένο, κατά τα άλλα ότι σε βολεύει καλύτερα, η 391 είναι εργαλείο αναμφίβολα.

Ευριπο πιο είναι urika 2 η η πρώτη?, για τα κυνήγια σου είναι ιδανικό όπλο πρώτον είναι αερίων, λίγο βάρος παραπάνω καλό και αυτό, διευρυμενος αυλός πλεονεκτήματα, γενικά ρίχνεις πολλές τουφεκιες και αυτό το πακέτο νομίζω είναι εντάξει.
Για μένα είναι από τα ωραιότερα αυτογεμη της μπερεττα παντρεψε την παράδοση της σειράς α300 με το μοντέρνο.
Μια ένσταση έχω μόνο φίλε Ευριπο σε τι κατάσταση είναι όχι γιατί θα πάθει τίποτα beretta είναι, αλλά θα δώσεις όπλο της κουτας.

τ οπλο το ξερω απ εξω κι ανακατωτα. εχω κανει αρκετα κυνηγια μ αυτο. δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακι
Ευριπιδη πιστευω οτι κατα βαθος εχεις παρει την αποφαση σου απ αυτα που γραφεις πιο πανω.Εφοσον γουσταρεις πιο πολυ το beretta και μαλλον σου καθεται και καλυτερα απ το benelli,δεν το συζητω κανε αυτο που ζηταει η καρδια σου...εξαλλου δεν ζουμε χιλια χρονια,ας ευχαριστηθουμε και καποια πραγματα που μπορουμε.:)

Status
Not open for further replies.
Back