Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Επει

Επειδη δεν βλεπω απαντησεις αλλα θα περιμενω, εχω και αλλη μια σκεψη και θα ηθελα τη γνωμη σας. Να δωσω το iz27 μοντελο 1985 ussr, και να παρω ενα καινουργιο mp27 μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις και σταθερα τσοκ 1-3, απο οτι εχω διαβασει και απο γνωμες ειδικων δεν υστερουν σε ποιοτητα καθε αλλο τα νεα πλεον made in russia. Θα ηθελα
γνωμες και εμπειριες απο το συγκεκριμενο γιατι απο το παλιο που εχω οι εντυπωσεις μου ειναι παραπανω απο πολυ καλες...
Γιατι να το κανεις αυτο;ειμαι της αποψης οτι τα παλια οπλα ειχαν πιο ποιοτηκα ατσαλια....προσωπικη αποψη φυσικα!

Επει

Επειδη δεν βλεπω απαντησεις αλλα θα περιμενω, εχω και αλλη μια σκεψη και θα ηθελα τη γνωμη σας. Να δωσω το iz27 μοντελο 1985 ussr, και να παρω ενα καινουργιο mp27 μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις και σταθερα τσοκ 1-3, απο οτι εχω διαβασει και απο γνωμες ειδικων δεν υστερουν σε ποιοτητα καθε αλλο τα νεα πλεον made in russia. Θα ηθελα
γνωμες και εμπειριες απο το συγκεκριμενο γιατι απο το παλιο που εχω οι εντυπωσεις μου ειναι παραπανω απο πολυ καλες...
Πετρο τα made in russia ειναι συνηθως 12/76. Δεν εχουν το ζυγισμα των 12/70.
Επισης το δισκανδαλο δικο σου (αν ειναι φυσικα) υπερτερει σε σχεση μετα μονοσκανδαλα.
Για εμενα μην το δωσεις. Θα το μετανιωσεις σιγουρα.
Οι μονοι λογοι που μετανιωσα για την αγορα του mp27m mag. ηταν που δεν το πηρα με σταθερα τσοκ και 12/70.

Πετρο τα made in russia ειναι συνηθως 12/76. Δεν εχουν το ζυγισμα των 12/70.
Επισης το δισκανδαλο δικο σου (αν ειναι φυσικα) υπερτερει σε σχεση μετα μονοσκανδαλα.
Για εμενα μην το δωσεις. Θα το μετανιωσεις σιγουρα.
Οι μονοι λογοι που μετανιωσα για την αγορα του mp27m mag. ηταν που δεν το πηρα με σταθερα τσοκ και 12/70.
Γιατι να το παρεις με σταθερο τσοκ;σε δεσμευει....τα ποιοτηκα after market τσοκακια υπερτερουν σιγουρα!

Γιατι να το παρεις με σταθερο τσοκ;σε δεσμευει....τα ποιοτηκα after market τσοκακια υπερτερουν σιγουρα!
Υπαρχουν προβληματα με διπλοντουφεκιες? αυτο προβληματιζει...Το δικο μου ειναι δισκανδαλο και οχι μαγκνουμ. Προτιμω τα σταθερα τσοκ σιγουρα στο συγκεκριμενο. Βλητικα το θεωρειται κατωτερο του ΙΖ27?
Κυνηγησα το mp27 4 χρονια. Οι τουφεκιες του, σε μακρινές βολες δεν με ικανοποιησαν. Τα σταθερα δε ξερω πως αποδιδουν.
Πάντως να πουλησω το παλιο καλο και δοκιμασμένο για να πάρω το νέο που μαλλον θα χρειαστω και εξωεργοστασιακα τσοκ, προσωπικα δε θα το εκανα.

Θα πεσει αρκετη σκεψη, παντως καθε γνωμη σεβαστη και υπολογισιμη , περιμενω και για το lavber εντυπωσεις και θα καταληξω. Προβληματιζομαι γιατι οι ντουφεκιες του ιζ27 ειναι φαρμακι και σε πολυ μεγαλες αποστασεις...
Πέτρο νομίζω ότι δεν θα σου πει κανένας από δω μέσα να δώσεις αυτό το όπλο.....
Η απόφαση είναι δικιά σου!

Θα πεσει αρκετη σκεψη, παντως καθε γνωμη σεβαστη και υπολογισιμη , περιμενω και για το lavber εντυπωσεις και θα καταληξω. Προβληματιζομαι γιατι οι ντουφεκιες του ιζ27 ειναι φαρμακι και σε πολυ μεγαλες αποστασεις...
Πετρο εχω το made ussr 18.2 αυλο δισκανδαλο 12/70 3.127κιλατσοκ 1 3 σε αριστη κατασταση. Βγαζει πολυ ωραιες τουφεκιες. Αν μπορεις κρατησετο δεν θα χασεις και παρε και το λαμπερ.

Πετρο εχω το made ussr 18.2 αυλο δισκανδαλο 12/70 3.127κιλατσοκ 1 3 σε αριστη κατασταση. Βγαζει πολυ ωραιες τουφεκιες. Αν μπορεις κρατησετο δεν θα χασεις και παρε και το λαμπερ.
Εμενα πρεπει να ειναι κοντα στα 3300 για αυλο δεν ξερω μαλον ιδιος και τσοκ 1,3.Παντως μετα απο αυτα αν δεν παω για lanber δεν το δινω οντως, λαθος η σκεψη μου.

Έχει ο πατέρας μου το ιδιο. Πραγματικά κακοποιημένο από μένα και τον αδερφό μου αλλά αντέχει στο πέρασμα των ετών αφού ο πατέρας με αυτό κυνηγάει λαγο!
Πέτρο θα συμφωνήσω με τα παιδιά, μην το δώσεις το εργαλείο! Η μόνη σκέψη αν πρέπει να κάνεις είναι τι άλλο όπλο θα σε ενδιέφερε!

Παντως μετα απο αυτα αν δεν παω για lanber δεν το δινω οντως, λαθος η σκεψη μου.

Ας πουμε οτι πηρες το ρωσικο 27αρι η διαφορα στην ουσια θα ειναι οτι θα φυγεις απο τον 18,2 για να πας στον 18,4..Σταθερα τσοκ το ενα σταθερα τσοκ κ το αλλο..Εκτος κ αν θες τοσο πολυ μονοσκανδαλο..Αλλα εκει ισως ειναι καλύτερα να πας σε αλλο οπλο..

Ας πουμε οτι πηρες το ρωσικο 27αρι η διαφορα στην ουσια θα ειναι οτι θα φυγεις απο τον 18,2 για να πας στον 18,4..Σταθερα τσοκ το ενα σταθερα τσοκ κ το αλλο..Εκτος κ αν θες τοσο πολυ μονοσκανδαλο..Αλλα εκει ισως ειναι καλύτερα να πας σε αλλο οπλο..
Διαφορά επισης στο βάρος του οπλου. 3.300 με 3.600,με οτι συνεπαγεται αυτο στο ζυγισμα.

Status
Not open for further replies.
Back