Σκοπευτήριο Κέρκυρας

ρε γιαννη καλα κανεις και παιρνεις το πιτσιφικα στο σκοπευτηριο αλλα παρτου ενα baikal να μαθει το παιδι ποι ειναι τα σοβαρα οπλα γιατι αυτα τα αμερικαμοβελγικα ειναι πως να το πω πολυ soft ρε παιδι μου
ha haaa
Έχει δίκιο φίλε, θα ξεκινήσουμε με τα λοιμά για να πάει μετά στα κορυφαία........sarcastic.

δε ξερω ρε γιαννη. δεν τα κοιταω αυτα τα πραματα. εχει τα σχεδια στα πλαγια πιυ δεν τα εχω δει σε αλλα και η σκανδαλη παρολο πιυ εχει ενα μικρο ανεπιθυμητο τζογο ειναι τρομερα γρηγορη αλλα δεν τη λες κι ελαφρια. αυτο λοιπον τ οπλο το πηρα 400 μεταχειρισμενο και οταν πηγα να το δοκιμασω για να το παρω πηγα να ριξω σκητ που ειχα ριξει 1 φορα στη ζωη μου. εκανα 20 στα 25 και απο τοτε δεν ξαναριξα γιατι ηθελα να θυμαμαι αυτο που εκανα. και ηταν η πρωτη φορα που το εριχνα τ οπλο. μαλλον εκανα λαθος τοσο καιρο που το ειχα για δευτερο
Βάλε καμιά φωτο βρε φίλε στο ανάλογο θέμα να το δούμε. Έτσι από περιέργεια δηλαδή.. ......terror.

Το μήλο κάτω απ τη μηλιά.......sarcastic.
Όταν προπονηται με τους κορυφαίους .my man.στο σκοπευτήριο- σπηλιά όλα του φένονται πιο εύκολα .sarcastic.
Μπράβο στον Θάνο, στον Αγησιλαο και στο χορηγό του(sky ) ( που του χορηγεί τις .......ποικιλίες) ........ha haaa
Τον προσεχουμε για να μας παιρνει για κιχλες οταν γερασουμε...sarcastic.

ωχωχ. δεν πιστευω τα ποτα και οι ποικιλιες να ειναι bb με buffer να παμε αδιαβαστοι
.yelling.
Παραγγελια απο φιλο στο μαγαζι....Ενα φρεντο καπουτσινο γλικο με μπολικο μπαφερ.Η σερβιτορα..Τι ενοητε κηριε?Ο φυλος..Ξερη αυτος που το φτιαχνει.Η σερβιτορα ερχεται και μου δηνη παραγγελια ρωτοντας τι ειναι το μπαφερ,για να παρει την απαντηση..Ξερει αυτος που το πηνη..pop.drive car.sarcastic.

Παραγγελια απο φιλο στο μαγαζι....Ενα φρεντο καπουτσινο γλικο με μπολικο μπαφερ.Η σερβιτορα..Τι ενοητε κηριε?Ο φυλος..Ξερη αυτος που το φτιαχνει.Η σερβιτορα ερχεται και μου δηνη παραγγελια ρωτοντας τι ειναι το μπαφερ,για να παρει την απαντηση..Ξερει αυτος που το πηνη..pop.drive car.sarcastic.
Κωδικος WI-FI στο μαγαζι.....
M92s 220-40

Σκοπευτήριο και σήμερα αλλά ήμουν για το πούλο καβάλα. Πιστεύω και πορτοκαλί γάιδαρο να μου πέταγαν σήμερα θα το τσουκάριζα ..sarcastic.
Δεν μου έφτανε η πρώτη πούλα που ήταν για γέλια και κλάματα ήθελα να κάνω και δεύτερη τρομάρα μου. Ακόμα χειρότερα, έκανα χέρια, σηκωνα κεφάλι, δεν εστιαζα στο δίσκο και γενικά έκανα ότι μαλακια υπήρχε , μόλις πίεσα τον εαυτό μου να συγκεντρωθεί έδεσε το γλυκό. .violin.
Δεν πιστεύω να μπορώ να ξανακάνω τόσες μακακιες μαζί, ήθελε προσπάθεια να τα καταφέρω, οπότε ας πέρασε η μέρα και να πάει στον αγύριστο.
Ανέβηκε και μικρός Θάνος με την κούπα από τη Μαλακάσα, Αυτό το παιδί έτσι που πάει θα πάθει......υπερκούπωση .sarcastic. φτου φτου σκόρδα........pop.

Σκοπευτήριο και σήμερα αλλά ήμουν για το πούλο καβάλα. Πιστεύω και πορτοκαλί γάιδαρο να μου πέταγαν σήμερα θα το τσουκάριζα ..sarcastic.
Δεν μου έφτανε η πρώτη πούλα που ήταν για γέλια και κλάματα ήθελα να κάνω και δεύτερη τρομάρα μου. Ακόμα χειρότερα, έκανα χέρια, σηκωνα κεφάλι, δεν εστιαζα στο δίσκο και γενικά έκανα ότι μαλακια υπήρχε , μόλις πίεσα τον εαυτό μου να συγκεντρωθεί έδεσε το γλυκό. .violin.
Δεν πιστεύω να μπορώ να ξανακάνω τόσες μακακιες μαζί, ήθελε προσπάθεια να τα καταφέρω, οπότε ας πέρασε η μέρα και να πάει στον αγύριστο.
Ανέβηκε και μικρός Θάνος με την κούπα από τη Μαλακάσα, Αυτό το παιδί έτσι που πάει θα πάθει......υπερκούπωση .sarcastic. φτου φτου σκόρδα........pop.
ε στο λεω ρε μαστορα πουλα το ιμιτασιονε να παρεις ενα οπλο της προκοπης
.yelling.

ε στο λεω ρε μαστορα πουλα το ιμιτασιονε να παρεις ενα οπλο της προκοπης
.yelling.
Φίλε θα στο έστελνα να κάνεις μερικές πουλες αλλά σκέφτομαι ότι μετά θα κατέβεις στην Αφρική να μη σε βρω να το επιστρέψεις..........fool.

Φίλε θα στο έστελνα να κάνεις μερικές πουλες αλλά σκέφτομαι ότι μετά θα κατέβεις στην Αφρική να μη σε βρω να το επιστρέψεις..........fool.
μπα το πιθανοτερο μετα την πρωτη πουλα να το πουλαγα να παρω 3 baikal sporting να ριχνω ανθρωπινα και να μην τα κουραζω κιολας
ha haaa

Back