Κατα της 11....τι λες θα τα πουμε απο κοντα ?Πες ωρα....
Κατα της 11....τι λες θα τα πουμε απο κοντα ?Πες ωρα....
Εγω θα κατσω αρκετα ,θα κανω και λιγο προπονηση με τον Μιτα .....εχω να δοκιμασω και τα νεα τσοκ , μεχρι τπυλαχιστον τις 4 θα πρεπει να ειμαι εκειΔουλευω πρωι ελεγα μεσημερακι μετα την δουλεια...η αληθεια ειναι οτι για αυτο σε ρωτησα ωρα...
Ελπιζω να σε προλαβω,να γνωριστουμε και απο κοντα!Εγω θα κατσω αρκετα ,θα κανω και λιγο προπονηση με τον Μιτα .....εχω να δοκιμασω και τα νεα τσοκ , μεχρι τπυλαχιστον τις 4 θα πρεπει να ειμαι εκει
Θα χαρω να σε γνωρισω....αντε να δω και την κουκλα σου..Ελπιζω να σε προλαβω,να γνωριστουμε και απο κοντα!
Αργυρη τι ριχνεις;Σημερα μετα απο 3 μηνες πηγα μαλακασα....το ευχαριστηθηκα 4 ωρες με ωραια διαλυματα ,καφεδακι και ανταλλαγες αποψεων.
Εκανα και μερικες ..ντουφες..ετσι δεν τις λενε? με το καινουριο τσοκ .banana.χαχα !!!
Σιγα σιγα το βρισκω...
Εξυπναδες...Αργυρη τι ριχνεις;
Ηλια τελικα πηγες εσυ ? Εγω εφηγα κατα τις 3:30Αργυρη τι ριχνεις;
Αυτο εννοουσα...οχι λογω επαγγελματικων υποχρεσεων και θα κανω κανενα δυβδομαδο να παω και χαλιεμαιΔεν καταλαβα.....γκαβακας παιδι μου......ριχνω sporting
Εννοειται παυλο....θα ειναι ωραια η μαζωξη!την επόμενη να το πείτε 1-2 μέρες πριν μπας και συναντηθούμε ,,, παρτάκηδες ε παρτάκηδες
Πως θα αντεξεις !!!!!!! Να το βλεπεις και να μην μπορεις να το ριξεις ?????.shoot.Αυτο εννοουσα...οχι λογω επαγγελματικων υποχρεσεων και θα κανω κανενα δυβδομαδο να παω και χαλιεμαι
Δεν θα το βλεπω γιατι θα λειπω...μονο απο φωτογραφιες!Πως θα αντεξεις !!!!!!! Να το βλεπεις και να μην μπορεις να το ριξεις ?????.shoot.
Τι τσοκ αργυρη?Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
4αρι...το μαμα που πηραΤι τσοκ αργυρη?