Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
LvwWpwv.jpg
με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?

Πλάκα κάνεις ρε Αργύρη; Θα ήθελες εσύ να ήσουν τσίχλα ή τρυγόνι εκεί μέσα; Εγώ πάντως όχι :)
Δεν καταλαβες το ερωτημα μου δεν απευθυνοταν σε σενα αλλα στο φιλο μας τον Δημητρη.....my man.

Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
LvwWpwv.jpg
Αργύρη μια χαρα τουφέκια εωσ εξαιρετική μου φαίνεται εμενα και όπωσ λέει ο Γιώργος "δεν θα θελα να ειμαι τσιχλα ή τρυγόνι"
τωρα για την φωτό... ακόμα ποιο κοντα να πάσ .. και μετά παίξε με το κοτραστ στη επεξεργασία ... ώσπου να γίνει ποιο έντονη η αποτύπωση;)

παιδια μην τρελαινεστε.η τουφεκια με 8αρια και ic για 35μετρα ειναι μια χαρα και οντως δεν φευγει τιποτα.ναι συμφωνω οτι δεν ειναι τελεια αλλα ειναι θανατηφορα για 4αρι τσοκ μαμα.εδω του μπαρη μου δεν του αρεσε η τουφεκια η δικια μου στα 36 μετρα με 3αρι μαμα της μπενελι με τον ευρωμικτη και ομως ητανε πολυ ωραια κατανομη με αρκετα κεντρα χωρις να μπορει να φυγει τιποτα.γουστα ειναι αυτα

Εμενα η τουφεκια μου αρεσει βαση αποστασης κ τσοκ με ενα εμπορικο σχετικα οικονομικο φυσιγγι... Αργυρη το τσοκ θα σε ευχαριστησει πολυ, βγαζει πολυ καλες τουφεκιες κ οσο πιο ποιοτικο φυσιγγι τοσο καλυτερη θα ειναι τα πραγματα... Εχω δει στην πραξη τι κανει ο συνδυασμος της καννης σου κ αυτου του τσοκ κ σου λεω να μην αγχωνεσαι... ;)

Όντως είναι θέμα γούστων και περί ορέξεως ... :) Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μπει και σε περίοδο που δεν ενδείκνυνται οι δοκιμές ;) Μία τουφεκιά δεν λέει απολύτως τίποτα. Μου έχει τύχει να ρίξω πέντε φυσίγγια από το ίδιο κουτί, το ένα μετά το άλλο και σε μία τουφεκιά από όλες να λες "τώρα εδώ τι γίνεται, κάτι δεν πάει καλά", μπορεί να μην δούλεψε καλά ο συγκεντρωτήρας, μπορεί να μην ήταν τελείως ευθεία η γωνία πρόσκρουσης των σκαγιών στον πίνακα κτλ,κτλ,κτλ. Έχω διαπιστώσει ότι αν τουφεκίσουμε τον πίνακα έστω και με μια μικρή γωνία, το αποτύπωμα θυμίζει ... αυγό.
Από την άλλη πρέπει να κρίνουμε και τηρουμένων των αναλογιών τσοκ και απόστασης. Δεν μπορεί ξαφνικά ενώ μέχρι χθες τα 36 μέτρα να "απαιτούσαν" σύσφιξη full και εμείς ξαφνικά να θεωρούμε ότι σε αυτή την απόσταση πρέπει να κρίνουμε με βάση το IC ... ;)

Δημητρη μου ευχομαι και σε σενα τετοιες ντουφεκιες.......thanks!
δεν κατηγορησα το οπλο σου φιλε , απλως εγραψα με ειλικρινεια την γνωμη μου , μην ριχνεις με τοσο ανοιχτα τσοκ σε αυτες τις αποστασεις , για καθαρες καταβολες απαιτείται 4πλο τουλάχιστον τραυμα , από εκει και περα ο καθενας ριχνει όπως θελει , εγω θα γραφω την γνωμη μου και οπου αρεσει εχει καλως , δεν μπορει να αρεσει σε ολους είναι αδυνατον , καλη συνεχεια σου ευχομαι και σενα , τέτοιες τουφεκιες μην μου ευχεσαι γιατι απλως δεν μου αρεσουν , σε ευχαριστω όμως

Εγω επειδη κυνηγώ τα τελευταια χρόνια με 4αρι συμφωνω με τον Δημητρη , αιναι οριακή η ντουφεκια στα 35 μέτρα, είναι αυτη που καποιες φορές σε κάνει χαρούμενο με το αποτέλεσμα, αλλα αρκετές φορες βρίζεις για το κοψοφτέριασμα στο θήραμα η ακόμα και για την αστοχία με το 3αρι θα υπήρχε καλύτερο αποτέλεσμα Αργύρη δοκιμασέ το και μας δείχνεις μετα την διαφορά.

Back