Σκοπευτήριο Σχιστού

Παλαιότερα το κάναμε κι εμείς εδώ 1-2 φορές κάθε καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια το έχουν εγκαταλείψει ... Το έχω πεθυμήσει, ήταν πράγματι φανταστικό !!!
Τώρα, δυστυχώς, δεν πηγαίνει κανείς να παίξει ούτε την ημέρα ... νυχτερινό θα κάνουν ??? :( o_O Και χθες το απόγευμα που πήγα, μάλλον τυχερός ήμουν που ήρθε άλλος ένας φίλος και ρίξαμε δυο πούλες, αλλιώς μόνο για φραπέ θα ήταν η επίσκεψή μου - όπως κι άλλες φορές φέτος !!! :eek:
Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που αλλαξαν το νομο και για να ριξει καποιος χρειαζεται αδεια σκοπευτη και εγγραφη σε σκοπευτικο συλλογο οι περισσιτεροι απο τους κυνηγους σταματησαν, βεβαια αυτο ισως βολευει τους αθλητες που εχουν την ησυχια τους, ξερω τουλαχιστον 15 ατομα που πηγαιναν σχεδον καθε ΣΚ το καλοκαιρι και σταματησαν.

Και χθες το απόγευμα που πήγα, μάλλον τυχερός ήμουν που ήρθε άλλος ένας φίλος και ρίξαμε δυο πούλες, αλλιώς μόνο για φραπέ θα ήταν η επίσκεψή μου - όπως κι άλλες φορές φέτος !!! :eek:
Θα μαζευτουν τωρα για τον αγωνα οσοι δηλωσουν

Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που αλλαξαν το νομο και για να ριξει καποιος χρειαζεται αδεια σκοπευτη και εγγραφη σε σκοπευτικο συλλογο οι περισσιτεροι απο τους κυνηγους σταματησαν, βεβαια αυτο ισως βολευει τους αθλητες που εχουν την ησυχια τους, ξερω τουλαχιστον 15 ατομα που πηγαιναν σχεδον καθε ΣΚ το καλοκαιρι και σταματησαν.
Σε συνδυασμό με τις τιμές που έχουν πάρει την ανιούσα σε φυσίγγια, πούλες, βενζίνη κτλ.

Βιαστικά σήμερα έκανα την βόλτα από το σκοπευτήριο. Επιστροφή στο νησί . Χάρηκα γιατί γνώρισα τυχαία ένα μέλος του φόρουμ. Κάναμε μια γρήγορη συζήτηση για τα όπλα μας και τα Αεροβολα μας. Θα ήθελα να κάτσω και άλλο αλλά με πίεζε ο χρόνος της επιστροφής.
Ελπίζω να τα ξανά πούμε.

Μετά από ένα μήνα, μη πω παραπάνω καταφέραμε με τον φίλο @SpyrosBrowning να ρίξουμε καμία πουλα. Λόγω δουλειάς εγώ περιορίζομαι στα σκ αλλά με την πολιτική προστασία που έχουμε μπλέξει η Μαλακάσα είναι συνέχεια κλειστά. Είχε μπόλικο κόσμο, μετά την πρώτη πούλα που ξεχαρμανιασαμε λίγο αρχίσαμε να ρίχνουμε πολύ καλύτερα. Πάντα θα κάνω 1 λάθος και θα μου στερήσει το 25αρι. Η διαφορά του 24/25 με 25/25 είναι χαοτική πραγματικά. Φυσίγγια έριξα 24αρια του Ρουμελιώτη σε νο 8, δεν έχω κανένα θέμα και γνκ έχω επιλέξει πλέον τα 24αρια για τις προπονήσεις μου. Έπιασα και ένα ωραιότατο guerini invictus I mspec, 4-3 πω πω όπλο για όλα τα γούστα, κυνήγια και σκοπευτήριο. Θέλω κάποια στιγμή να ρίξω και με ένα blazer γτ εδώ ακούσει και διαβάσει πως έχει φοβερή σκανδάλη, όποιος έχει ας στείλει ένα μνμ ρε παιδιά.

Back