Το κοντάκι θέλει σίγουρα επιμήκυνση. Όχι ακόμα δεν έχω πάει. Θα πάω αργότερα μέσα στη μέρα.Bill εσύ που γεμίζεις δεν θα έχεις κανένα θέμα με τα φυσίγγια...Δες μόνο μην θέλει το κοντάκι καθόλου πείραγμα...Πήγες σκοπευτήριο;
Το κοντάκι θέλει σίγουρα επιμήκυνση. Όχι ακόμα δεν έχω πάει. Θα πάω αργότερα μέσα στη μέρα.Bill εσύ που γεμίζεις δεν θα έχεις κανένα θέμα με τα φυσίγγια...Δες μόνο μην θέλει το κοντάκι καθόλου πείραγμα...Πήγες σκοπευτήριο;
Άμα σε βολεύει για αύριο θα μπορούσα να έρθω σίγουρα!Το κοντάκι θέλει σίγουρα επιμήκυνση. Όχι ακόμα δεν έχω πάει. Θα πάω αργότερα μέσα στη μέρα.
Πήγε Ηλία και το πρώτο που μου είπε είναι πως είναι κοντό το κοντάκι. Το γνωρίζαμε αυτό με βεβαιότητα από πριν. Θα στα πει αυτός κάποια στιγμή...Bill πήγες τελικά;
Πήγα φίλε. Δεν είχε κόσμο και ήταν ωραία σήμερα μιας και δεν είχα και πολύ χρόνο. Όταν έριχνα επωμισμένος ήταν καλά. Μόλις κατέβαζα το όπλο για να δω και τις επωμίσεις μου, εκεί είχα θέμα γιατί στις μισές τουφεκιές έριχνα πριν κλειδώσει καλά το όπλο. Όπως καταλαβαίνεις μελάνιασα με 2 πούλες.. Για αύριο δεν μπορώ να στο υποσχεθώ γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. Σήμερα που ήμουν αδειούχος ήταν ευκαιρία...Bill πήγες τελικά;
Εσύ πότε είσαι για καμιά βόλτα;Πήγε Ηλία και το πρώτο που μου είπε είναι πως είναι κοντό το κοντάκι. Το γνωρίζαμε αυτό με βεβαιότητα από πριν. Θα στα πει αυτός κάποια στιγμή...
Φυσαει πολυ κιολας! Για αυτο το ΣΚ δυσκολο για εμενα..Σήμερα εξαιτίας υποχρεώσεων δεν θα καταφέρω να πάω....Θα κάνουμε καμία συγκέντρωση Σάββατο πρωί;
Εκτός απροόπτου θα είμαι πάνω, αν και δεν θα έχει καλό καιρό.Σήμερα εξαιτίας υποχρεώσεων δεν θα καταφέρω να πάω....Θα κάνουμε καμία συγκέντρωση Σάββατο πρωί;
Θα πάμε καμιά βόλτα το τριήμερο;
Τι είναι το αγνά ρε Μάνο;Να βάλω google translate?Αγνά θα ειμαι, θα προσπαθήσω να παω εγω! Εννοείται θα ενημερώσω την παρεα..
Θα μιλησουμε Παρασκευη ρε τρελε εσυγια πες για πες......να οργανωθουμε
Ηλία κάθε ΣΚ μας ψήνεις αλλα δεν έρχεσαι, έχεις μπει μέτοχος σε σκοπευτήριο μήπως ?Θα πάμε καμιά βόλτα το τριήμερο;