τα διόδια ειναι απαγορευτικά για μενα, δεν δίνω με τπτ 8,5 ευρώ για 2 πόντους παραπάνω ύψους που έχωΚαι αν πηγαίνεις κάτω γλυτώνεις και διόδια.
τα διόδια ειναι απαγορευτικά για μενα, δεν δίνω με τπτ 8,5 ευρώ για 2 πόντους παραπάνω ύψους που έχωΚαι αν πηγαίνεις κάτω γλυτώνεις και διόδια.
Το ίδιο εμαθα και εγώ Δημήτρη αλλα αμφισβητήθηκε αυτή η είδηση καποιες φωτογραφίες ειπαν πως ηταν παλιές.Το Σχιστό απ ότι ξέρω άνοιξε λίγες μέρες,μόνο για προπόνηση της εθν.ομάδας.
ισα ισα θα χαμηλώσει λιγο και θα είμαστε στην κατηγορια των ΙΧΕυχαριστώ πολύ για την καλή πρόθεση, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να πάρω άδεια καθημερινή, άσε που θα διπλασιάσεις την κατανάλωση με τόσο έρμα.buy buy.
καλά κάνεις και απο κάτω μια χαρά πας.τα διόδια ειναι απαγορευτικά για μενα, δεν δίνω με τπτ 8,5 ευρώ για 2 πόντους παραπάνω ύψους που έχω
Το ίδιο εμαθα και εγώ Δημήτρη αλλα αμφισβητήθηκε αυτή η είδηση καποιες φωτογραφίες ειπαν πως ηταν παλιές.
Βρε Γερασιμε ..
Βρε φιλε δεν ειναι μετοχος ....αλλα "ακουει" πιο πολλα απο εμας!!! Αστα επαθα μεγαλη πλακα φετος ... μονο με 120 παπακια την εβγαλα Ρουμανια .... θελω να καω Σχιστοοοοοοοοοο
Μετοχος ειναι βρε καπετανιε το παιδι? Που να τα ξερει ολα? Οτι ακουει αναφερει κ αυτος...
Ετσι κ αλλιως στην Ελλαδα την ιστορια με τα σκοπευτηρια την ξερεις... Δεν πηγες Αφρικη μου φαινεται κ δεν κρατιεσαι...
Δεν ξέρω τπτ ρε παιδιά.. Και δεν ξαναλέω και τπτ γιατί βγαίνω εγω ο μακάκας στο τέλος..Απο βδομάδα ανοίγει!
...την αλλη Πεμπτη θα σε ξαναρωτησωΔεν ξέρω τπτ ρε παιδιά.. Και δεν ξαναλέω και τπτ γιατί βγαίνω εγω ο μακάκας στο τέλος..Απο βδομάδα ανοίγει!
...την αλλη Πεμπτη θα σε ξαναρωτησω
Την Κυριακή έχει πολύ κίνηση που γίνεται το παζάρι ...Δεν φαινεται να υπαρχει κινηση....
Εμενα μου εφυγαν οι ελπιδες και ξεκινησα να πηγαινω μαλακασα!Την Κυριακή έχει πολύ κίνηση που γίνεται το παζάρι ...
Μην έχετε φρούδες ελπίδες.
Φίλε αυτή η διχάλα πίσω από το αυτί, σου έχει βγει καλή;Απο Δευτέρα απο Δευτέρα (οχι αυτή είναι του Αγίου Πνεύματος)