who is who?Ωραία εμπειρία η χθεσινή, έψαχνα να δω αν γράφει κάπου για το $5000 του νικητή PSCA αλλα μάταια
View attachment 27419
ειμουν και γω εκει,εριξα στην πρωτη πουλα,9παρα,μου αρεσε πολλυ.αν ξανακανει θα παω.Ωραία εμπειρία η χθεσινή, έψαχνα να δω αν γράφει κάπου για το $5000 του νικητή PSCA αλλα μάταια
View attachment 27419
Αριστερά Λεωνίδας δεξιά εγώ.who is who?
πολύ ωραία βραδιά και ιδανική χαλάρωση μετά από μία στρεσογόνο ημέρα. Χάρηκα που μετά από καιρό είδα τον φίλο @Manos , ήπιαμε τις βότκες μας και είχαμε ωραίες συζητήσεις για κυνήγια και ψαρέματα! Εύχομαι να ανταμώσουμε πάλι σύντομα!Ωραία εμπειρία η χθεσινή, έψαχνα να δω αν γράφει κάπου για το $5000 του νικητή PSCA αλλα μάταια
View attachment 27419
Οσοι από εδώ ήταν στον Ασπρόπυργο θα είναι και εκεί.Θα παει κανενας συναδελφος εν οπλοις την Κυριακη 20/6 στον αγωνα? Λεω, δεν ειναι σιγουρο ακομα, να παω, ετσι για την εμπειρια, πρωτη φορα....
Ελπίζω να μην σε στεναχωρήσω, αλλά το "σε λίγο καιρό" με τα κοπρόσκυλα του ΣΚΟΕ θα είναι σε 3-4 μήνες. Τον Μάρτιο έστειλα τα χαρτιά (και λεφτά μου) εγώ, μάντεψε αν τώρα Ιούνιο την έχω...Χτες πήγα για να εκδόσω σκοπευτική ταυτότητα....σε λίγο καιρό θα σας κάνω παρέα να γνωριστούμε και από κοντά με την παρέα από το forum. Μόνο κανά διακριτικό στο γιλέκο πρέπει να βάλουμε για να μην πιάνω τον κάθε ένα και του λέω είσαι από το ....Hunterslife?![]()
με στεναχώρησες ήδη....τουλάχιστον μου είπαν οτι θα μου δοθεί κάποιος αριθμός ώστε να έχω πρόσβαση τουλάχιστον σε σκοπευτήριο...παλαιότερα με την άδεια κυνηγίου πήγαινα ελεύθερα...αλλά τελευταία ..έφαγα πόρτα γι' αυτό ξεκίνησα την όλη διαδικασία.Ελπίζω να μην σε στεναχωρήσω, αλλά το "σε λίγο καιρό" με τα κοπρόσκυλα του ΣΚΟΕ θα είναι σε 3-4 μήνες. Τον Μάρτιο έστειλα τα χαρτιά (και λεφτά μου) εγώ, μάντεψε αν τώρα Ιούνιο την έχω...
Δεν χρειάζονται διακριτικά.Χτες πήγα για να εκδόσω σκοπευτική ταυτότητα....σε λίγο καιρό θα σας κάνω παρέα να γνωριστούμε και από κοντά με την παρέα από το forum. Μόνο κανά διακριτικό στο γιλέκο πρέπει να βάλουμε για να μην πιάνω τον κάθε ένα και του λέω είσαι από το ....Hunterslife?![]()
Εγώ έκανα τα χαρτιά μου αρχές Γενάρη και την πήρα μέσα Μαΐου.με στεναχώρησες ήδη....τουλάχιστον μου είπαν οτι θα μου δοθεί κάποιος αριθμός ώστε να έχω πρόσβαση τουλάχιστον σε σκοπευτήριο...παλαιότερα με την άδεια κυνηγίου πήγαινα ελεύθερα...αλλά τελευταία ..έφαγα πόρτα γι' αυτό ξεκίνησα την όλη διαδικασία.
Εγώ από 15 /12/20 και την πείρα πριν 15 ημέρες.Ελπίζω να μην σε στεναχωρήσω, αλλά το "σε λίγο καιρό" με τα κοπρόσκυλα του ΣΚΟΕ θα είναι σε 3-4 μήνες. Τον Μάρτιο έστειλα τα χαρτιά (και λεφτά μου) εγώ, μάντεψε αν τώρα Ιούνιο την έχω...
Αριθμό σε 2 μήνες, ταυτότητα σε 3... υπολειτουργούν κι εκεί!με στεναχώρησες ήδη....τουλάχιστον μου είπαν οτι θα μου δοθεί κάποιος αριθμός ώστε να έχω πρόσβαση τουλάχιστον σε σκοπευτήριο...παλαιότερα με την άδεια κυνηγίου πήγαινα ελεύθερα...αλλά τελευταία ..έφαγα πόρτα γι' αυτό ξεκίνησα την όλη διαδικασία.
Μονοπώλιο γαρ....Αριθμό σε 2 μήνες, ταυτότητα σε 3... υπολειτουργούν κι εκεί!
Τα ίδια είναι Βασίλη. Έχουν μεγάλη καθυστέρηση λόγω κορονοϊού και εκλογών απ'ότι μου είπαν...Εγώ έχω ταυτότητα και έχω πληρώσει για ανανέωση.
Πόσο χρόνο πρέπει να περιμένω ;
Πάρτε τους τηλέφωνο αβέρτα και τσακίστε τους στις ερωτήσεις!!! Ξυπνήστε τους!!!! Όχι τώρα, από ΔευτέραΕγώ έχω ταυτότητα και έχω πληρώσει για ανανέωση.
Πόσο χρόνο πρέπει να περιμένω ;
Δώσε το τηλ να πάρω μια.Μιλάμε για πολύ τσαμπουκά οι τύπισσες![]()