Σκοπευτήριο Χανίων

Αυτός με τα κίτρινα γυαλιά, καφέ καπέλο και πράσινη μπλούζα, κοιτάτε πόσο δεξιά έχει βγάλει το χτένι. :):cool:
Nαι αλλα κοιτα κ ποσο ευθεια μενει το κεφαλι του κ ποσο καλα παταει το πελμα στη μεσα μερια του ωμου του... Αβυσσος τα μετρα του οπλου... :)

Nαι αλλα κοιτα κ ποσο ευθεια μενει το κεφαλι του κ ποσο καλα παταει το πελμα στη μεσα μερια του ωμου του... Αβυσσος τα μετρα του οπλου... :)
Ναι, θα μπορούσα να σου πω ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί έχει δώσει τόσο πολύ cast off το οποίο χρειάζεται :)

πηγαμε λοιπον σημερα να ριξουμε 2 πουλες αγωνιστικες και τα πραματα εχουν ως εξης.ξεκινησαμε υπο βροχην και στο πρωτο πιατο που μου βγηκε αστοχησα το οποιο πιατο τα τελευταια 3 χρονια δεν το εχω χασει ποτε.αποτελεσμα εκνευριστηκα αφανταστα,μεγα λαθος,και στη συνεχεια εχασα και το επομενο κι απο κει και περα εχασα τελειως την συγκεντρωση μου το 80% των επωμισεων ητανε λαθος με αποτελεσμα να κανω 15 τραγικα πιατα τα οποια 15 δεν τα εκανα ακομα και τις πρωτες φορες που αρχισα να πηγαινω σκοπευτηριο.βγαινω εξω πινω μια παγωμενη φραπεδαρα ηρεμω σκεφτομαι τι λαλακιες εκανα και αποφασισμενος και απολυτα συγκεντρωμενος ανεβαινω στο βατηρα για τη 2η πουλα.αποτελεσμα 21 πιατα.αλλα οι λαλακιες πληρωνονται.πολυ καλα πηγε ο βικτωρας που με 38 πιατα πηρε την 5η θεση στο shoot off.περισσοτερα θα σας πει ο ιδιος.παντως παρα τον εκνευρισμο μου ο χαβαλες και το παρεακι αξιζε.δεν πειραζει.12 ιουνιου ο επομενος.ελπιζω να μην κανω τα ιδια λαθη.τουλαχιστον πηρα μια ηθικη ικανοποιηση γιατι το αλλο μελος της κυνηγετικης μας παρεας βγηκε 2ος με 42 πιατα συνολο και οπλο browning cynergy black ice 71π.καννες

Last edited:
πηγαμε λοιπον σημερα να ριξουμε 2 πουλες αγωνιστικες και τα πραματα εχουν ως εξης.ξεκινησαμε υπο βροχην και στο πρωτο πιατο που μου βγηκε αστοχησα το οποιο πιατο τα τελευταια 3 χρονια δεν το εχω χασει ποτε.αποτελεσμα εκνευριστηκα αφανταστα,μεγα λαθος,και στη συνεχεια εχασα και το επομενο κι απο κει και περα εχασα τελειως την συγκεντρωση μου το 80% των επωμισεων ητανε λαθος με αποτελεσμα να κανω 15 τραγικα πιατα τα οποια 15 δεν τα εκανα ακομα και τις πρωτες φορες που αρχισα να πηγαινω σκοπευτηριο.βγαινω εξω πινω μια παγωμενη φραπεδαρα ηρεμω σκεφτομαι τι λαλακιες εκανα και αποφασισμενος και απολυτα συγκεντρωμενος ανεβαινω στο βατηρα για τη 2η πουλα.αποτελεσμα 21 πιατα.αλλα οι λαλακιες πληρωνονται.πολυ καλα πηγε ο βικτωρας που με 38 πιατα πηρε την 5η θεση στο shoot off.περισσοτερα θα σας πει ο ιδιος.παντως παρα τον εκνευρισμο μου ο χαβαλες και το παρεακι αξιζε.δεν πειραζει.12 ιουνιου ο επομενος.ελπιζω να μην κανω τα ιδια λαθη
Με την Μπενέλλα Ευριπίδη!

Εμ, αυτα παθαινεις οταν προσπαθεις να δοκιμασεις τεχνικες και πειραματα στους αγωνες. .asking.
Αυτό είναι το μονο που δε με νοιαζε.δοκιμαζω τα παντα που μπορούν να με βοηθήσουν ειτε είναι αγώνας ειτε προπόνηση.τα ίδια εκανα κι όταν έπαιζα μπόουλινγκ και πήρα μετάλιο στο πανελληνιο

Ηταν απο τις ντουφεκιες που μου βγηκαν κατευθειαν...σιγουρα με τα γκελ μπορει να γινει απροβλεπτη ντουφεκια...αλλα ειναι απο τα πιατα που θελουν τις μικροτερες προσκοπευσεις.....

Το μονο που δεν εκανα σήμερα στο λαγό και το σκέφτηκα μετα ηταν αυτό που μου είπε ο Γιώργος να βάλω τ όπλο στο 1/3 της πορείας του.τουλαχιστον κατάφερα να κοιτάξω μονο το πιάτο

Λοιπον, σημερα ειχαμε τον πρωτο απο τους 4 αγωνες που θα γινουν εδω κατω, με συμμετοχη κυνηγων-σκοπευτων, και μερους της αλλοδαπης παροικιας που κατοικοεδρευει στον Αποκορωνα. Ο καιρος απο νωρις εδειχνε τις διαθεσεις του, αλλα το περιμεναμε τοσο καιρο, που λογικα και χιονι να ριχνε, πολυ λιγο θα ειχε διαφορα. Εριχνα δευτερη σειρα, οποτε ειχα την ευκαιρια να δω λιγο τα πιατα, αν και ειχα ριξει και χτες τις τροχιες αλλα οχι το σχημα. Ολως περιεργως, μπηκα συγκεντρωμενος, εσπασα πιατα που παραδοσιακα με δυσκολευαν, και βγηκα απο την πουλα με ενα ωραιοτατο για τα δεδομενα μου 21/25. Εχασα το λαγο που προσπαθησα να του ριξω πολυ γρηγορα, και δυστυχως η υπαρξη οριου με εκανε να τον κυνηγαω και να μην μπορεσω να ριξω δευτερη. Οπως και να χει, η πρωτη πουλα θεωρω πως ηταν επιτυχημενη, κυριως γιατι καταφερα και κρατησα την αυτοσυγκεντρωση μου, ακομα και μετα τα χαμενα πιατα. Ο καιρος τσιχλομερα, με ψιλοβροχο αλλα ολα καλα.

Αντιθετως ομως με τον Ευριπιδη, που στη δευτερη πηγε θαυμασια, εμενα δεν μου βγηκε καλη ως το τελος. Ενω ξεκινησα καλα, απο τον τριτο βατηρα, και τελειωνοντας ειχα μολις 2 πιατα χαμενα, θες η διακοπη, θες το οτι δεν εμεινα συγκεντρωμενος οπως επρεπε, εχασα 6 πιατα σε δυο βατηρες, τελειωνοντας με 17/25. Συνολο μερας 38/50, μουσκεμα σχεδον οπως ολοι αλλωστε, αλλα νομιζω δεν μας ενοιαξε καθολου γιατι η εμπειρια ηταν φανταστικη. Κατα την καταμετρηση βρεθηκαμε σε ισοβαθμια με ενα αλλο παιδι, οποτε ριξαμε για την τεταρτη-πεμπτη θεση. Κλασσικα εχασα πιατο που δεν ειχα χασει ουτε στον αγωνα σημερα, ουτε χτες στην προπονηση, αλλα δεν εχει σημασια. Οπως και να εχει ομως, για τις μεχρι τωρα αγωνιστικες μου εμπειριες, ειναι μια επιτυχια, οχι τοσο το σκορ, αλλα την εμπειρια, για το οτι καταφερα πιστευω να μεινω ηρεμος σχεδον ως το τελος. Να πω οτι το δευτερο σταντ, παρολο των κοντινων πιατων, ειχε μερικες αρκετα περιεργες τροχιες, και προτιμησα να ριξω με τον συνδυασμο U2/LM που εριχνα και πριν.

Back