Λίγα τα λόγια σας για την κοπέλα ρεμάλια..Εγω είχα χρέος να της δείξω πως τουφεκάμε και να της πω 5 πράγματα για το άθλημα..Έριξε και 2 πιατάκια με το όπλο μου και μπορώ να πω πως της άρεσε..
Λίγα τα λόγια σας για την κοπέλα ρεμάλια..Εγω είχα χρέος να της δείξω πως τουφεκάμε και να της πω 5 πράγματα για το άθλημα..Έριξε και 2 πιατάκια με το όπλο μου και μπορώ να πω πως της άρεσε..
ασε διονυση.τι να πουμε ρε φιλε???η κοπελα ητανε 10 σμαρια φασσες μονη της.αν φορουσε και το μινι που φορουσε τη παρασκευη οι αλλοι δε θα κανανε ουτε 50 στα 200.θα μας παιρνανε οι του ερυθρου σταυρου που λεει και ο γερος του μαπετ σοουΓια πείτε καμιά λεπτομέρεια ρε μάγκες , μην μας αφήνετε στο σκοτάδι
Έριξε και 2 πιατάκια με το όπλο μου και μπορώ να πω πως της άρεσε..
ενω εσυ στη τεχνικη.........Και μ'αρεσει που αναρωτιοσουν πως σπαει το 4, κλπ κλπ. Αφου αλλα ειχες στο μυαλο σου....
Ενα ενα με τους εξοπλισμους. Τα γυαλια πρωτα
Ρίξαμε τη Δευτέρα στο 4ο γήπεδο. Είχε πολύ κόσμο, ίσα που προλάβαμε να ρίξουμε μια πούλα. Δεν τα πήγαμε καλά. Εγώ έκανα 14, ο Βίκτωρας δεν ξέρω ... κάπου εκεί κι αυτός...Βίκτωρα τα ρίξατε τα σχήματα?
Ο δουλίτσας να τα βλέπει αυτά που δεν φτιάχνει FB.... Άντε συγχρονίσου λίγο καλέ μας φίλε Σαμπάνη!!!Πήρα fb πάντως.. .banana.